gixxer750/94 735 Napisano Jun 10, 2022 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Usluzan oglas za komsiju, bajs je kao nov, ja se ne razumem toliko a ko vozi verovatno zna ,cena je 400 evra, meni interesantno da ima zupcasti kais a ne lanac, ako je neko zainteresovan nek mi pusti pp posto imam samo par slika na brzinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1784 Napisano Jun 12, 2022 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Usluzan oglas za komsiju, bajs je kao nov, ja se ne razumem toliko a ko vozi verovatno zna ,cena je 400 evra, meni interesantno da ima zupcasti kais a ne lanac, ako je neko zainteresovan nek mi pusti pp posto imam samo par slika na brzinuUslikaj mu ručicu za brzine i zadnju glavu sa menjačem, da se vidi da li je nexus, alfine, rohloff ili nešto od Sram-a Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano Jun 12, 2022 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na sugestiji, popodne cu da svratim do komsije da slikam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3818 Napisano Jun 12, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 937 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan I izvezi ga napolje. Ne vidi se na ovim slikama nista,a skup je bicikl. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Jun 12, 2022 (promenjeno) Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Odličan bicikl u odličnom stanju... Bešuman,a vlasnik neće imati umazane nogavice. ...ukoliko nađe vlasnika. Promenio Jun 12, 2022 član Cvijanović Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 12, 2022 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan I navedi velicinu rama. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano Jun 13, 2022 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Cvijanović je napisao: Odličan bicikl u odličnom stanju... Bešuman,a vlasnik neće imati umazane nogavice. ...ukoliko nađe vlasnika. Naravno, ja vec imam dobar bajs, valjalo bi da se malo servisira al nesto i ne stizem da vozim, iskreno komsa je mnogo pedantan i iako ima love cuva sva vozila, ovu biciklu je provozao samo jednom- 73 godine bas i nisu za neku voznju bicikle, pitao me pre neki dan da li neko hoce da je kupi i reko aj da pitam ovde, ako vredi steta da je ne uzme neko odavde a mozda i ne vredi toliko- pretpostavljam da ce ko vozi znati. Mislim da mi je spominjao da je velicina rama 60, ali provericu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1784 Napisano Jun 13, 2022 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan I navedi velicinu rama.Piše na bajsu XLInače malo sam proguglao, model 2013. godište, alfine 11 brzina menjač. Supernova rasveta.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Jun 13, 2022 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, vidakn je napisao: Piše na bajsu XL Inače malo sam proguglao, model 2013. godište, alfine 11 brzina menjač. Supernova rasveta. Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Z'ote pare....? 'otaj točak ima d'ode,juče!!! I još nešto.... Točak ima to što se traži.Veoooma lep na oko. O kvalitetu komponenti,rama,...za taj Specialized niko lošu reč nema. Samo da se nabode jahač u toj geometriji i veličini rama... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3818 Napisano Jun 13, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 937 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Za koju visinu čoeka je to? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano Jun 13, 2022 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Otprilike 180 pa navise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano Jun 13, 2022 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...