Jump to content

Moto Zajednica

Dogovori, planovi, predlozi....

Recommended Posts

• Zainteresovan, 599 postova

imam za mihu i kolege is hrvacke mozda  dobar put i to  ilok, backa palanka  onda  dolazi celarevo, pa begec, i futog.U FUTOGU KOD BENZINSKE PUMPE SKRECETE LEVO   to je put za Plantu i kisac imate 12km do mesta okupljanja tj do carde nemora se ici u novisad i nema potrebe ne zaboravite u futogu levo prolazite pored starackog doma prodjete pruga sa rampom  i vise nemozete nista pogresiti dodjete do puta   predjete put penjete se na most i onda dajte gas ili svirajte mi smo 50 metara od mosta  \uostalom videcemo vas ili vi nas sretan put pamet u glavu janko

el to ovaj put

untitkisa.png

Uploaded with ImageShack.us

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Stvarno ste kao neke strine :)

Vako onako,

tako bre i gotovo!

Mesecima dogovaranje i sad kada je akcija upiskili se bre!

Domacini su se bas potrudili, bice sator, pa samim tim i susenje..

U ova teska vremena cenite njihov trud i ispostujte ono sto smo se dogovarali!

A vreme je skroz prolecno nenornalno i ne zna se do zadnjeg casa!

Ako bas lije, stanes u prvu kafanu/nadvoznjak i sacekas malo..A umesto kisobrana preporucujem ono zeleno pecarosko..Ima ga na Pancevackom buvljaku u kosta hiljadu i nesto dinkosa. Poneti i gumene rukavice i u kesi suv ves..Tako pripremljen i opremljen neces se istopiti..jedino sto emzo ne voli bas potop..Za razliku od Honde koja zna kraul :)

• Zainteresovan, 599 postova

dobio sam novi putokaz od kolege sto mi je posudio kisnjak a cesto tuda putuje a i bio je lane u kisaču na moto skupu pa mi je ovako predlozio a i detaljno isprintao tj nacrtao kako da prođem naselja tj da zaobiđem svaki centar da ne naletim na policiju

strasilo.png

Uploaded with ImageShack.us

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Necu vam kaciti linkove meteoroloskih stanica, al trenutno je u Novom Sadu vreme ovakvo :

6p10eu.jpg

temperatura je ( kod mene na terasi - 19 stepeni.

Idem sad da toicim gorivo, pa do Kisaca u izvidjanje !  :) :) :)

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

@drumskalisica: " temperatura je ( kod mene na terasi   - 19   stepeni.  ::) ::):D :D

• Zainteresovan, 634 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls,

Paracin,Grza.Slike neke vec postoje,ako neko ima jos nesto da doda nebi bilo lose,naravno ono bitno sto se tice mesta za sator isl,kakva je ,,kafana,, klopa ,pice itd.Na tako lepom mestu zadrzao bih se bar da prenocim ako nista drugo.

Ima li zainteresovanih za neko okupljanje tamo ili nema? A ko postoji interesovanje da se detaljnije o tome napravi neki dogovor.Imamo ljude iz tog kraja oni mogu reci vise.

• Drug član, 1404 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500

Grza je lepa i dobro je sto ima motel u kome moze da prespava svako ko nece da razapinje sator.

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Sumenko kakva je ponuda iz tvog kraja??

Mada ne bi trebali zaboraviti predlog od prosle godine:Toma -Golubac

"Kamp „Toma“ udaljen je 19 km od Golupca u pravcu istoka (prema Donjem Milanovcu) i 6 km od sela Brnjica. Kamp se nalazi u okviru Nacionalnog parka Ðerdap, na samoj obali Dunava što ga èini atraktivnim za ribolovce i ljubitelje vodenih sportova. Ovo je kamp malog kapaciteta i pored mesta za karavane i šatore u kampu se nalazi 7 bungalova za smeštaj gostiju (3-4 ležaja). Kamp poseduje mini-restoran, ureðenu pešèanu plažu, teren za odbojku i košarku. Moguæe je organizovanje vožnje èamcem po Dunavu. U blizini se nalaze Golubaèki grad i manastir Tumane, a nedaleko i arheološki lokalitet Lepenski vir."

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=11707.msg238677#msg238677

• Svrati ponekad, 238 postova

Grza je nase izletiste ;D proroda,cist vazduh, ledena jezera vrelo reke grze,mala pecina,veoma poznato loviste za jelene,cak drugo mesto u staroj SFRJ za lov na jelene ;D i tako....

Mesta za sator koliko god hocete.od motela kolibe do planinarskog doma i jezera ima 4,7 km pa birajte gde da turite sator ;D ;D

Koliba ima super klopu ima i pristojan smestaj,mozda su ove god i bazen napunili ;D ; Ako treba jos informacija vicite ;D

Grza je 23 km od Paracina u pravcu Zajecara

• MZ Rider, 4141 postova
  • Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a

kod mene ima Visocka banja odlicno mesto za kampovanje ima ga na slikama u predhodnim postovima.

Ma neni je sva bilzu do Zlatibora imam 40 min...  ;D ;D ili 50km...  :D inace kod mene sve je brdovito... :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja