KATAKLINGER 47 Napisano Maj 20, 2010 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neki spisak glasova za odlaganje i glasova za ili ti vujo to sam presecas. Ne rece Vujo ko je sve za odlaganje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Maj 20, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan de napravite neki spisak ko je sve tamo bez obzira na odlaganje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 20, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tako ondak eto i mene tamo,hoce li biti koga u petak tamo,ima li ribe u onom kanalu,nisam pecao poodavno pa da me zelja mine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 20, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan dolazim... u petak. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 20, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu u subotu biti u Kisacu, a i Floyd kolkosam ga razumeo, pa ko dodje - dodje . Vest o skupu se sirila duze vreme, mene su cak zvali par puta neki ljudi da me obaveste o tom skupu ( znajuci da vozim MZ ), a te ljude sam upoznao tu i tamo po skupovima. Posto sam im pomenuo da sam upoznat sa tim i u organizaciji istog, ljudi su rekli " bas super " . Koliko shvatam izbora praktično i nema jer je za odlaganje kasno. :-[ Sad ako se ne pojavim tamo, ispljuvace i mene, i forum i sve. To ne bi bilo lepo, obraz je ozbiljna stvar. Uredu, šta da se radi, nećemo da se brukamo. Računao sam na razum i osećaj odgovornosti prema svima koji dolaze ali pošto je kasno za odlaganje onda razlozi nisu ni bitni jer izbora nema. Bicu tamo, pa makar sekire padale ! E pa ako sekire budu padale onda ćemo najebati zajedno. Subota 12h, Kisač kod Novog Sada, III Skup MZ Svet-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 20, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa nema odlaganja. Koliko vidim ima max 4-5 ljudi koji su za to? U kanalu bi trebalo da ima ribe,ima pecarosa stalno. Ja sam u petak sigurno tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Maj 20, 2010 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Slazem sa Floyd-om glupo je odlagati skup zbog 4-5 coveka,pogotovo odlagati strancima 1-2 dana pre odrzavanja skupa. A i vreme se popravlja ;D Ja nazalost necu moci da dodjem 99,9% Izvinjavam se svima jbg obaveze pritisle malo i finansije :'( Zelim vam lep provod i mnogooo lepog vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAZZOR 4 Napisano Maj 20, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan e pa sad bas gledam ako slovenci bez obzira na sve krecu na put preko cijele hrvatske onda brate i mi sto smo 200 km od susreta mozemo to napravit bez problema. a za slovence sam siguran da ce ih negdje posteno oprat kisa jer nemozes cijelu hrvatsku preci za 12 sati s klimavim vremenom da te ne opere. 99% ce ih oprat. nista ljudi kupih danas hr naljepnice da mene i mihu puste preko granice sator cu da spakiram al najvjerojatnije necu da spavam u nejmu ako kisa bude padala jer zna bit po 5 centi vode (na susretu u slavonskom brodu sam imo tolko) unutar satora. tako da jedino mogu ponjet dusek da plutam unutra. hehehe nista ljudi vidimo se. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 20, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas taj dusek na naduvavanje ponesi,posto ce biti mesta unutra a nema bas kreveta,... Mada i vreca i pod su bolji od vode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Maj 20, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan rezor nemoj ni nosit sator ponet cu ja svoj znas da moj ne prokisnjava jeb i stane nas 5 orica unutra bez problema hehehe :D es kupio onaj mali ili veliki dusek el mogu i ja mlo dobit hehehhe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAZZOR 4 Napisano Maj 20, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan ok ja nosim kabanice a dusek znam da imam jedan a ako budem naso 2 onda cu ti ponjet il mozda da si ja ponesem onaj camac na naduvavanje pa legnem unutra i bacim kabanicu preko da ne kisnem hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Maj 20, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan e drustvo odakle nam je bolje da dolazimo na ilok ili na erdut tj iz pravca osjeka odakle je blize brze jednostavnije doci do kisača Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 20, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mozete na Bogojevo-Odzaci-Ratkovo-Silbas-Backi Petrovac-Carda sa leve strane na tom putu par km posle Backog Petrovca,ima tabla levo je Irmovo,tu je carda odma posle mostica levo,bice sutra putokaz A i na Ilok,pa uz Dunav do Novog Sada. Ako cete tuda reci pa da vam objasnim kuda kroz NS da prodjete... Sad gde je jednostavnije,ne znam meni je sve isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Maj 20, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan ok cuo sam se s kolegicom iz iloka pa je ona rekla da nam je blize na ilok pa cek el moram uci u novi sad da li nema a kolko vidim na karti da ima skretanje prije n.sada za kisač tj za rumenku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Maj 20, 2010 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Bar nece biti problema ko ce da okrece prasice, ima da se otimaju za razanj da se ugreju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 20, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo ozbiljni organizatori,to cemo na struju ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Maj 20, 2010 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram da krenem sutra uveče pa kad stignem.Oblačim se kao da ću sankama sa upregnutim haskijima na severni pol,skoro sam siguran da ću biti mokar ali se ipak nadam da hrabre sreća prati (po srpski - budale imaju sreće).Nosim neki iglo šator ali mi je nekako sumnjiv za prokišnjavanje,pa bih rado izbegao noćenje pod šatorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 20, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Imas gore nase brojeve telefona ako negde zapne. Vazi i za ostale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 20, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ok cuo sam se s kolegicom iz iloka pa je ona rekla da nam je blize na ilok pa cek el moram uci u novi sad da li nema a kolko vidim na karti da ima skretanje prije n.sada za kisač tj za rumenku Ujutru cu ti napisati kako da dodjete. Od Iloka idete samo pravo tim putem prodjes sva ta sela ne znam bas kojim redom idu prodjete Beocin,Rakovac,Ledince,pa kad dodjete u Sr. Kamenicu pratite putokaze za Novi Sad. Ujutru cu ti lepo objasniti kako dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Maj 20, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan imam za mihu i kolege is hrvacke mozda dobar put i to ilok, backa palanka onda dolazi celarevo, pa begec, i futog.U FUTOGU KOD BENZINSKE PUMPE SKRECETE LEVO to je put za Plantu i kisac imate 12km do mesta okupljanja tj do carde nemora se ici u novisad i nema potrebe ne zaboravite u futogu levo prolazite pored starackog doma prodjete pruga sa rampom i vise nemozete nista pogresiti dodjete do puta predjete put penjete se na most i onda dajte gas ili svirajte mi smo 50 metara od mosta \uostalom videcemo vas ili vi nas sretan put pamet u glavu janko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Maj 20, 2010 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan <object width="480" height="385"><param name="movie" value=" name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Maj 20, 2010 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan <object width="480" height="385"><param name="movie" value=" name="allo Skupicemo se na tenane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 20, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jel` dolazi severina? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 20, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ja dolzim iz pravca sabac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAZZOR 4 Napisano Maj 20, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan pa tak sam si i mislio. u futogu lijevo prema cardi. ugl put mi je poznat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...