Jump to content

Moto Zajednica

Dogovori, planovi, predlozi....

Recommended Posts

• Zainteresovan, 577 postova
  • Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter,

Jel ima neki spisak glasova za odlaganje i glasova za ili ti vujo to sam presecas.

Ne rece Vujo ko je sve za odlaganje

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1404 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500

Ako je tako ondak eto i mene tamo,hoce li biti koga u petak tamo,ima li ribe u onom kanalu,nisam pecao poodavno pa da me zelja mine.

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Ja cu u subotu biti u Kisacu, a i Floyd kolkosam ga razumeo, pa ko dodje - dodje . Vest o skupu se sirila duze vreme, mene su cak zvali par puta neki ljudi da me obaveste o tom skupu ( znajuci da vozim MZ ), a te ljude sam upoznao tu i tamo po skupovima. Posto sam im pomenuo da sam upoznat sa tim i u organizaciji istog, ljudi su rekli " bas super " . 

Koliko shvatam izbora praktično i nema jer je za odlaganje kasno. :-[

Sad ako se ne pojavim tamo, ispljuvace i mene, i forum i sve.

To ne bi bilo lepo, obraz je ozbiljna stvar.

Uredu, šta da se radi, nećemo da se brukamo. Računao sam na razum i osećaj odgovornosti prema svima koji dolaze ali pošto je kasno za odlaganje onda razlozi nisu ni bitni jer izbora nema.

Bicu tamo, pa makar sekire padale !

E pa ako sekire budu padale onda ćemo najebati zajedno.

Subota 12h, Kisač kod Novog Sada, III Skup MZ Svet-a.

• Drug član, 1702 postova

Pa nema odlaganja. Koliko vidim ima max 4-5 ljudi koji su za to?

U kanalu bi trebalo da ima ribe,ima pecarosa stalno. Ja sam u petak sigurno tamo...

• Svrati ponekad, 238 postova

Slazem sa Floyd-om glupo je odlagati skup zbog 4-5 coveka,pogotovo odlagati strancima 1-2 dana pre odrzavanja skupa.

A i vreme se popravlja ;D

Ja nazalost necu moci da dodjem 99,9%    Izvinjavam se svima jbg obaveze pritisle malo i finansije :'(

Zelim vam lep provod i mnogooo lepog vremena.

• Svrati ponekad, 131 postova

e pa sad bas gledam ako slovenci bez obzira na sve krecu na put preko cijele hrvatske onda brate i mi sto smo 200 km od susreta mozemo to napravit bez problema. a za slovence sam siguran da ce ih negdje posteno oprat kisa jer nemozes cijelu hrvatsku preci za 12 sati s klimavim vremenom da te ne opere. 99% ce ih oprat. nista ljudi kupih danas hr naljepnice da mene i mihu puste preko granice sator cu da spakiram al najvjerojatnije necu da  spavam u nejmu ako kisa bude padala jer zna bit po 5 centi vode (na susretu u slavonskom brodu sam imo tolko) unutar satora. tako da jedino mogu ponjet dusek da plutam unutra. hehehe nista ljudi vidimo se. pozdrav

• Zainteresovan, 599 postova

rezor nemoj ni nosit sator ponet cu ja svoj znas da moj ne prokisnjava jeb i stane nas 5 orica unutra bez problema hehehe  :D :D

es kupio onaj mali ili veliki dusek el mogu i ja mlo dobit hehehhe

• Svrati ponekad, 131 postova

ok ja nosim kabanice a dusek znam da imam jedan a ako budem naso 2 onda cu ti ponjet

il mozda da si ja ponesem onaj camac na naduvavanje  pa legnem unutra i bacim kabanicu preko da ne kisnem

hehehe

e drustvo odakle nam je bolje da dolazimo na ilok ili na erdut tj iz pravca osjeka

odakle je blize brze jednostavnije doci do kisača

Mozete na Bogojevo-Odzaci-Ratkovo-Silbas-Backi Petrovac-Carda sa leve strane na tom putu par km posle Backog Petrovca,ima tabla levo je Irmovo,tu je carda odma posle mostica levo,bice sutra putokaz

A i na Ilok,pa uz Dunav do Novog Sada. Ako cete tuda reci pa da vam objasnim kuda kroz NS da prodjete...

Sad gde je jednostavnije,ne znam meni je sve isto  :D 

ok cuo sam se s kolegicom iz iloka pa je ona rekla da nam je blize na ilok pa cek el moram uci u novi sad da li nema a kolko vidim na karti da ima skretanje prije n.sada za kisač tj za rumenku

• Svrati ponekad, 381 postova
  • Motocikl: Suzuki GS500E

Ja planiram da krenem sutra uveče pa kad stignem.Oblačim se kao da ću sankama sa upregnutim haskijima na severni pol,skoro sam siguran da ću biti mokar ali se ipak nadam da hrabre sreća prati (po srpski - budale imaju sreće).Nosim neki iglo šator ali mi je nekako sumnjiv za prokišnjavanje,pa bih rado izbegao noćenje pod šatorom. :)

ok cuo sam se s kolegicom iz iloka pa je ona rekla da nam je blize na ilok pa cek el moram uci u novi sad da li nema a kolko vidim na karti da ima skretanje prije n.sada za kisač tj za rumenku

Ujutru cu ti napisati kako da dodjete.  Od Iloka idete samo pravo tim putem prodjes sva ta sela ne znam bas kojim redom idu prodjete Beocin,Rakovac,Ledince,pa kad dodjete u Sr. Kamenicu pratite putokaze za Novi Sad. Ujutru cu ti lepo objasniti kako dalje.

• Zainteresovan, 736 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion

imam za mihu i kolege is hrvacke mozda  dobar put i to  ilok, backa palanka  onda  dolazi celarevo, pa begec, i futog.U FUTOGU KOD BENZINSKE PUMPE SKRECETE LEVO  to je put za Plantu i kisac imate 12km do mesta okupljanja tj do carde nemora se ici u novisad i nema potrebe ne zaboravite u futogu levo prolazite pored starackog doma prodjete pruga sa rampom  i vise nemozete nista pogresiti dodjete do puta  predjete put penjete se na most i onda dajte gas ili svirajte mi smo 50 metara od mosta  \uostalom videcemo vas ili vi nas sretan put pamet u glavu janko

• Zainteresovan, 577 postova
  • Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter,

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja