sasamajstor 54 Napisano Maj 10, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Molila bih sve koji nisu stavili smajlica pored svog imena da se izjasne da bi znali o kom broju se radi ! Vrlo je lako moguce da se prenociste placa po satoru a ne po osobi. Moze li se to ispitati? Sramota me vise smorih coveka oko ovoga onoga,provozacu se ovih dana pa cu ga pitati a moze i Vuja posto ima tel. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 10, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nego jeste li vi sigurni da se prenociste u satoru placa po osobi a ne po satoru? To mi je bas nelogicno! Svuda se placa po satoru. Generalno, po kampovima se naplacuje: 1. mesto za sator 2.Po osobi 3. Vozilo 4. boravisna taksa.... Mozda u ovome kampu imaju drugaciji pristup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 10, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sramota me vise smorih coveka oko ovoga onoga,provozacu se ovih dana pa cu ga pitati a moze i Vuja posto ima tel. Aaa ne, ne, hvala lepo. Neznam kako ti ali mene je stvarno sramota da pitam bilo šta. Posle svega: što je mnogo - mnogo je. Ako je neko kratak za pare neka se javi, sve plaćam samo da se ne brukam više. U zadnje vreme sve češće sebi postavljam pitanje ''šta mi je sve ovo trebalo'', i Forum, i Asocijacija, ma sve bre u.... Sve sam pitao i objasnio na stranama ranije. Koliko se sećam nije bilo nejsnoća pa sam sebi upakovao u glavu informacije onako kako meni najviše odgovara: po čoveku SVE je manje od 500 al' neka bude i 500. I to je najora moguća opcija, nemože preko toga pa šta god ko hteo. I sabirali smo tamo, samo što nismo računali na prste... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Nikada nisam polazio na put u nameri da ću u putu da uštedim pare. Da pređem ukupno 320km a da mi pri tome bude bitno da li ću potrošiti 300 ili 500 dinara ne bih ni putovao. Nisam čovek koji u kafani iščitava račun i kontroliše kako je kelner sabrao nego ostavljam bakšiš. U poslu, kao taksistu mene časte pa i ja častim kad god mogu. Nemam dupe na prodaju. I ne ''ispitujem'' više ništa, sve je ispitano a ako nije neka padne na moj račun. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 10, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Razumem vas i u pravu ste,ne znam ni ja sto sam pitala,ustvari kopkalo me zasto se tako naplacuje a sve ispod 500 din za smestaj na jedno vece je dzabe! Pa da vucem sator,vrece,cebad...za tu sicu..?! Ne! Vise sam pitala ovako iz znatizelje.. Jao ko zna koliko je puta Vuja zvao kad vise ni telefonu ne sme da pridje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 10, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kosio sam juce pa opet za 2 sedmice, da ne poraste trava mnogo ;D Ti si bar kosio sad, a ja kad dodjem tamo tek treba da kosim prvi put ove godine. I svoje, i jos od dve tetke :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Maj 11, 2009 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vuja 2. Duki 3. Drumskalisica 4 Vlada Afrika 5. Zmajcek (ako "vreme" dozvoli...) 6. Zverinjak 7. ts-chopper (+ ts-chopperka) 8. MZ 9. Picasoo Mz 10. Svakak 11. Vule (balansero u prikolici) 12. MZ RIDER 13. Kataklinger - bungalov - 14. bigbad86 15. Vojakis 16. Turbopeđa 17. Gil 18. Nemanja-Revera 19. Makica 20. Ilic 1 21. Ilic 2 22. Stefan-sivi MZ 23. Vasic Milan 24. Floyd* 25. Kataran Čačak: 1.sasamajstor (ofsec) 2. Vujo032 3. Dule slash 4. Purec92 Ja sam resio da dodjem pa makar GURAO motor pored sebe do Ovcara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 11, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam resio da dodjem pa makar GURAO motor pored sebe do Ovcara Ih bre, tvoj motor je DOBAR, nemaš brige sa njim. A tamo je već drugačija situacija kada je toliko ljudi koji poznaju MZ na jednom mestu, nema neprijatnih iznenađenja. Nisu ljudi sa spiska brojevi, izuzetan je to skup znanja i iskustva na jednom mestu, nije šala. Jeste da zvuči neskromno ali među nama nema neupućenih, neki znaju malo više jedno, neki drugo ali u masi nema nepoznanica. A među nama ima i majstora i to dobrih pa sad eto, ako mu je do crkavanja... ;D Prošli put kada mi je zveknula karika na putu naiđe Lisac i za 10-tak minuta Crnac je radio. Radio je bedno, čudo kako je i mogao ali sam ipak nekako išao. A tom prilikom sam imao pratnju od dva motora samo džabe, onaj ko nezna MZ on ga nezna i slaba 'vajda od grupe. Na auto putu Lisac ide prvi i odeeeee... Ja drugi, zaostajem a ova dva motora iza mene. Onda se otkine parče karike, zaglavi između cilindra i klipa pa na lepih 90 km/h blokira se zadnji točak. Milina jedna, malo je falilo da svi izginemo: ja sam hvatao motor kome je skakao zadnji kraj kao jarac a prijatelji iza su kočili koliko su mogli da ne bi najašili na mene. Dim na sve strane, ko zna koliko je guma počelo da gori. I ništa, odglavim klip guranjem unazad pa ga sa sve tim parčićima upalimo na gurku i pravac Milivska klisura. Ujutru, dok sam merio koliko mi je glavurda velika ;D, Duki je namestio karbuator pa sam tako došao do Svilajnca. I naravno, nema nervoze, kukanja, proklinjanja... Šta da se radi, tako to ide, nekad bolje nekad gore, to je život. Samo da Lisac nije naišao završio bi Crnac u nekoj jaruzi SIGURNO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 11, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ih bre Kataklinger pa ne crkava to tek tako,MZ-u je potrebno podosta vremena od pocetka crkavanja pa sve dok ne umre,u medjuvremenu se vozis i vozis,i ako imas vremena popravis sta mu ne valja. Sto rece Vuja samo ti podji i prikljuci se veseloj druzini negde uz put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1465 Napisano Maj 11, 2009 Drug član, 832 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vuja 2. Duki 3. Drumskalisica 4 Vlada Afrika 5. Zmajcek (ako "vreme" dozvoli...) 6. Zverinjak 7. ts-chopper (+ ts-chopperka) 8. MZ Zelenko 9. Picasoo Mz 10. Svakak 11. Vule (balansero u prikolici) 12. MZ RIDER 13. Kataklinger 14. bigbad86 15. Vojakis 16. Turbopeđa 17. Gile 18. Nemanja-Revera 19. Makica 20. Ilic 1 21. Ilic 2 22. Stefan-sivi MZ 23. Vasic Milan 24. Floyd* 25. Kataran Čačak: 1.sasamajstor (ofsec) 2. Vujo032 3. Dule slash 4. Purec92 Vidimo se za koii dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 11, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vuja 2. Duki 3. Drumskalisica 4 Vlada Afrika 5. Zmajcek (ako "vreme" dozvoli...) 6. Zverinjak 7. ts-chopper (+ ts-chopperka) 8. MZ Zelenko 9. Picasoo Mz 10. Svakak 11. Vule (balansero u prikolici) 12. MZ RIDER 13. Kataklinger 14. bigbad86 15. Vojakis 16. Turbopeđa 17. Gile 18. Nemanja-Revera 19. Makica 20. Ilic 1 21. Ilic 2 22. Stefan-sivi MZ 23. Vasic Milan 24. Floyd* 25. Kataran Čačak: 1.sasamajstor (ofsec) 2. Vujo032 3. Dule slash 4. Purec92 p.s. Zasto se ostali ne izjasnjavaju? ...Floyd*,Turbopeđa,Picasoo Mz,Zverinjak,Duki,Svakak,Vlada Afrika,Vule (balansero u prikolici),bigbad86,Vojakis,Dule slash..? Za Vuju032 znam da ce biti,a on nam je u neku ruku i domacin,ali neka se sam dopise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Maj 11, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je sasvim dovoljno jednom se prijaviti Idem, boze zdravlja za mene i emzu, i ucestvujem u svemu . :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Maj 11, 2009 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Ih bre Kataklinger pa ne crkava to tek tako,MZ-u je potrebno podosta vremena od pocetka crkavanja pa sve dok ne umre,u medjuvremenu se vozis i vozis,i ako imas vremena popravis sta mu ne valja. Sto rece Vuja samo ti podji i prikljuci se veseloj druzini negde uz put. Ma ne brine mene MZ -o znam da dzarnem ima nesto i alata ma moze i polu generalna uz put a za guranje sam mislio ako zakaze BABA jer MZ moze da ide i ide al nisam jos uspeo da napravim da ide bez benzina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 12, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan p.s. Zasto se ostali ne izjasnjavaju? ...Picasoo Mz,... Finansijske turbulencije i obaveze na poslu (citaj: Gazdino raspolozenje)mi ne daju da se sada izjasnjavam jer jos uvek nista ne znam...! Ukoliko idem-idem, a ukoliko ne idem mislim da jedna osoba + - nista nece promeniti samu organizaciju!! Dakle za mene nista nije sigurno, ako se vidimo-vidimo... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 12, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki je ser.... taj tvoj gazda, znam ja to odranije. Ako nemože da ti odobri slobodan dan onda ti lepo dođi službeno: ja ti pustim jedan dopis gde se pozivaš da napraviš reportažu o npr. ''izložbi i okupljanju ljubitelja MZ motora''. Skup jeste zvaničan od strane Asocijacije ali novinare nismo zvali pa je reč o ekskluzivi, ''ili on ili niko''. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Maj 12, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan E vidi se da je ovaj Vuja ucen covek, u svakom ttrenutku ima resenje za dati problem ;D Nego ljudi ovakvi skupovi bi mogli da se uvesele sa po kojom gitarom. Ako ima neko ko je blizi billo bi lepo da ponese, meni je malo nezgodno da pored svog tereta, kacim i gitaru na ledja, cak iz Nisha. :-\ P.S. Stvarno postajem nestrpljiv. :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 12, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to bi bilo super,nadam se da ima u Cacku neka gitara ;D A ako ne imam ja u komsiluku neke klince sto svirkaju rekreativno pa cu da trazim od njih ako se ne snadjemo nesto blize. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 12, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Gitara je super! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 12, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan I gitarista takođe! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 12, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne brine mene MZ -o znam da dzarnem ima nesto i alata ma moze i polu generalna uz put a za guranje sam mislio ako zakaze BABA jer MZ moze da ide i ide al nisam jos uspeo da napravim da ide bez benzina Pa i ne trebaju ti neke velike pare za benzin . Ti od Kraljeva ako krenes preko Jarculjka i Slatine nemas vise od 50 km u jednom pravcu. 5 - 6 litara benzina najvise za odlazak i povratak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 12, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Makica@ Spisak smo napravili par meseci ranije i malo mi je glupo da ponovo dodajem neke znakove i time ne potrebno pretrpavam forum. Ako pogledas stranice unazad, 1/3 su beskrajno ponavljani spiskovi. To je zatrpavanje foruma. Meni je logicno da ko je na spisku-ide a ko iz bilo kojih razloga ne ide, brise sebe sa spiska....znaci, moje ime na spisku je potvrda mog dolaska a najverojatnije i jos jednog drugara. Trebali bi akcenat vise da stavimo na organizacijoni deo negoli na to koliko kosta kamp. Da ponovim dilemu, zbog eventualnog loseg vremena (pu-pu) mozda je bolje organizovati samo rostilj bez klempavih zivotinja jer to bi omogucilo eventualno pomeranje za sedam dana. Ako uzmemo neku mrtvu zivotinju, onda to menja stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 13, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si,ali vec je par ljudi otkazalo svoj dolazak a neki koji su na spisku i dalje nisu sigurni..u svakom slucaju svi koji prate temu znaju kad i sta se desava! Pa zna li se sad nesto malo preciznije o vremenskoj prognozi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Maj 13, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ma vreme je nepredvidivo, cak i za meteorologe, tako da nam ostaje jedono da se molimo Bogu, da ne padne kisa. Eventualno pomeranje datuma bi me na zalost izbrisalo sa spiska, jer je ovo jedini datum koji sam mogao da oslobodim, ali sta da se radi, "koga nema, bez njega se moze" (sto bi rekli nasi stari). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 13, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu biti tamo - kakvo god da je vreme ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 13, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Što više pratim prognozu sve manje verujem u ono što pričaju. U poslednjih mesec dana nisu uboli nijednom i nikom ništa, niko da odgovara za laganje naroda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Maj 13, 2009 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne brine mene MZ -o znam da dzarnem ima nesto i alata ma moze i polu generalna uz put a za guranje sam mislio ako zakaze BABA jer MZ moze da ide i ide al nisam jos uspeo da napravim da ide bez benzina Pa i ne trebaju ti neke velike pare za benzin . Ti od Kraljeva ako krenes preko Jarculjka i Slatine nemas vise od 50 km u jednom pravcu. 5 - 6 litara benzina najvise za odlazak i povratak. Ma bre salim se za benzin nego sam resen da dodjem. Ocemol da se skupimo negde oko Cacka il ce mo pravac Ovcar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...