doktor 4773 Napisano April 3, 2012 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 96 je 4PT, 95 je 4PT1 (noviji ram, stara masina), a 3TB je do 94. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano April 3, 2012 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan 96 je 4PT, 95 je 4PT1 (noviji ram, stara masina), a 3TB je do 94. ok hvala idemo dalje jel zna tko šta može ili ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 3, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pa verovatno moze uz neke manje izmene. Najbolje nadji manual za jedan i drugi model, pa uporedi na slikama kacenje motora i gde sta ide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HSMF 23 Napisano April 3, 2012 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 600 kurbla bre! Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na svima odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stinger 35 Napisano April 4, 2012 U prolazu, 92 postova Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Bude li meni i dalje zvakala sajla za sat, svi cete mi manual citat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plavi xt 2 Napisano April 7, 2012 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xt 600E i Honda sh150i Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima.Evo i ja da se javim, kupih xt-a pre mesec dana pa da se uclanim u sektu:)Sredjujem ga malo, u pitanju su sitnice a gledacu da ubacim sutra slike...Nisam procitao ceo tekst na forumu(stigao do 17strane) pa se ne ljutite ako pitam nesto sto je vec napisano:) Milorad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano April 7, 2012 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan velkam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano April 8, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 8, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan @cormoran Vidim prodajes yamahu,puni oglasi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano April 9, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Potrudio sam se. Izvol'te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 9, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Mlogo trazis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 9, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ali baš mnogo, vidi 3tb za 1250e... http://www.polovniautomobili.com/oglas2032782/yamaha_xt_600/ Ovaj tvoj nit' je originalan, nit' je kompletan, nema ni signalizacije ni nosač za tablicu, ništa... Ne zameri mi, samo te savetujem, ali sumnjam da će te iko i pozvati za motor kad vidi cenu. Edit: uu bre, koliko "podmlađenih" motora ima, ovaj je navodno 1989., ima doboš napred, zadnja viljuška od XT550... http://www.polovniautomobili.com/oglas2031137/yamaha_xt/ Nije jedini slučaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano April 9, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sredi se godiste lako... Evo npr. tenere koja je meni oduzeta zbog neregularnosti izaslja sa carine kao 94', a u stvari je 84' godiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 9, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ali baš mnogo, vidi 3tb za 1250e... http://www.polovniautomobili.com/oglas2032782/yamaha_xt_600/ Ovaj tvoj nit' je originalan, nit' je kompletan, nema ni signalizacije ni nosač za tablicu, ništa... Ne zameri mi, samo te savetujem, ali sumnjam da će te iko i pozvati za motor kad vidi cenu. Edit: uu bre, koliko "podmlađenih" motora ima, ovaj je navodno 1989., ima doboš napred, zadnja viljuška od XT550... http://www.polovniautomobili.com/oglas2031137/yamaha_xt/ Nije jedini slučaj ovo nije zadnja viljuska od XT 550,ova yamaha XT 125 je cela orginal nista nije menjano.... a da nije to godiste nije,starija je barem 4 god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 9, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ali baš mnogo, vidi 3tb za 1250e... http://www.polovniautomobili.com/oglas2032782/yamaha_xt_600/ Ovaj tvoj nit' je originalan, nit' je kompletan, nema ni signalizacije ni nosač za tablicu, ništa... Ne zameri mi, samo te savetujem, ali sumnjam da će te iko i pozvati za motor kad vidi cenu. Edit: uu bre, koliko "podmlađenih" motora ima, ovaj je navodno 1989., ima doboš napred, zadnja viljuška od XT550... http://www.polovniautomobili.com/oglas2031137/yamaha_xt/ Nije jedini slučaj Ahahaha ovaj XT sam uslikao u subotu, trojica ga kurali po kalemegdanu da ga upale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano April 9, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi moji video sam ovu Yamahu xt običnu na otvaranju sezone u subotu kao na ovim slikama, šokiran sam bio koliko je to manji motor od mog, prosto za neverovati, maltene ko prava kroserica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano April 9, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Ali baš mnogo, vidi 3tb za 1250e... http://www.polovniau.../yamaha_xt_600/ Ovaj tvoj nit' je originalan, nit' je kompletan, nema ni signalizacije ni nosač za tablicu, ništa... Ne zameri mi, samo te savetujem, ali sumnjam da će te iko i pozvati za motor kad vidi cenu. Prodat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano April 9, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Evo konačno sam i ja uspeo da upadnem u klub poznatih - klub ljubitelja XT-ovaca. Danas sam konačno predao sve papire i uplatnice potrebne za prvu registraciju posle 2008. godine i iznenadio se koliko zapravo košta prva registracija - 17kRSD+!!! Strašno... Elem, kako sam očekivao i video pri kprvoj upovini motora potrebna su manja ulaganja u 'dodatni' opremu, izmedju ostalog i u žmigavce. Verovali ili ne, ovaj XT nema ni jedan jedini žmigavac iako ima izvedenu komppletnu el.instalaciju. Zaista ne znam koje taj lik koji je skinuo sva četri žmigavca. No, to sad nije problem , jer sam ih već pazario ali nevolja je u tome što kada sam ih povezao ni jedan nije radio. Dakle sva instalacija radi svetlo kratko, dugo, stop svetlo, pozicija, neutral, ali žmigavci ne rade. Da li je neko od vas imao sličan problem? Razmišljam da je automat pokvaren, odn. rele ali ni sam ne znam gde bih mogao da pronadjem ispravan rele ne bih li utvrdio tačan problem, a da budem iskren još uvek ga nisam locirao na motoru gde se tačno nalazi. Molim vas za pomoć, ukoliko je nekom poznat kvar, a ja ću koliko već za vikend da okačim fotografije motora kako bih se odužio na savetu iskusnijih kolega! Unapred zahvalan. ps. Zaboravio sam da napišem da je reč o Yamahi XT600 E 3TB - 1993 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 9, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom kupovina Ne znam puno o elektrici, ali znam sigurno da ce svaki elektricar moci da otkrije i otkolni taj kvar Verovatno je automat zmigavaca u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano April 9, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svoju kupio bez ijednog zmigavca i uopste mi ne fale vec godinama. Ionako bi verovatno pootpadali posle prvog kilometra van puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano April 9, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 10, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ali baš mnogo, vidi 3tb za 1250e... http://www.polovniautomobili.com/oglas2032782/yamaha_xt_600/ Ovaj tvoj nit' je originalan, nit' je kompletan, nema ni signalizacije ni nosač za tablicu, ništa... Ne zameri mi, samo te savetujem, ali sumnjam da će te iko i pozvati za motor kad vidi cenu. Edit: uu bre, koliko "podmlađenih" motora ima, ovaj je navodno 1989., ima doboš napred, zadnja viljuška od XT550... http://www.polovniautomobili.com/oglas2031137/yamaha_xt/ Nije jedini slučaj ovo nije zadnja viljuska od XT 550,ova yamaha XT 125 je cela orginal nista nije menjano.... a da nije to godiste nije,starija je barem 4 god Nije mi palo na pamet da je 125, gledao sam samo slike i godište Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano April 10, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svoju kupio bez ijednog zmigavca i uopste mi ne fale vec godinama. Ionako bi verovatno pootpadali posle prvog kilometra van puta Ok, slažem se da mi žmigavci nisu potrebni u uslovima off road vožnje , ali je u svim drugim uslovima bolje imati signalizaciju. Svakako, signalizacija je već na radnom stolu, te se iskreno nadam da će mi neko predložiti šta prvo da proverim kao i gde se automat za žmigavce nalazi. Još jedno pitanje: da li neko ima service manual za XT600 E za 1993 godište? Do sada nisam uspeo da pronađem kompletno uputsvo na ENG jeziku, a da je free to download. btw, odlična fotka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 10, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha XT by Slobodan Gosic, on Flickr 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano April 10, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Sad malo ja Potrebno mi je farbanje glave ,posto je "majstor" ispeskario kompletnu glavu sa svim onim delom gde naleze bregasta,a ne samo kanale kako sam mu rekao. Sve sam uspeo da sredim ostalo mi samo da ofarbam i tu sam se zakocio i ne znam kako dalje. Da li znate nekog ko moze da mi kvalitetno ofarba da bude kao sto je bilo? Da se raspitam koliko kosta. Ili ako bi farbao sam gde da nadjem kvalitetnu farbu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...