chundra 3 Napisano Maj 19, 2011 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd, Visnjica Motocikl: Yamaha XT 600 47N Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, svima je tako ali na XT500 motorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 19, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Taj lik malo laze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Maj 19, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je 600 ali je nekad bio 500 pa je budzeno. U svakom slucaju Hvala na iformacijama, Nadam se do kraja nedelje da cu dodati jos jedan xt ovoj kolekciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 19, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Proveri dobro pre nego sto odlucis da kupis sta pise u saobracajnoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Maj 19, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Necu svakako taj kupiti , u katastrofalnom je stanju. Nego pitam da znam sad kad budem otisao da vidim sledeci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7273 Napisano Maj 19, 2011 Drug član, 3086 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Tražim da kupim štitnik mašine, onaj cevasti za XT 600. Otpadi nemaju. Ima li ko? Ovako izgleda, drugi ne pasuju. Još ako je crven Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 19, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na ebay-u.. skoro sam gledao cini mi se da je bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Maj 19, 2011 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Tražim da kupim štitnik mašine, onaj cevasti za XT 600. Otpadi nemaju. Ima li ko? Ovako izgleda, drugi ne pasuju. Još ako je crven Ako znas gde mogu da nabavim onaj od modela iz 90e dacu ti moj cevasti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7273 Napisano Maj 19, 2011 Drug član, 3086 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da taj ima Elvis iz Zaječara... Proveri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 19, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Evo dva Mišo, ali crna > link Ima ih često po e-bayu i to u svim bojama i cenama. Pričekaj za crvenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7273 Napisano Maj 19, 2011 Drug član, 3086 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ma, ima po e-bay-u, ama podosta izađe do ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 19, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan A da ga iskopira neki bravar? Zar ne može tih par cevuljaga Srbenda da povari? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7273 Napisano Maj 19, 2011 Drug član, 3086 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Može, jedino su problem vešanje i gumice, mada ni to nije neka frka. Sad baš pričam sa drugarom da mi dobavi jedan sa e-bay-a. Nekako bih se sigurnije osećao kad bih znao da je Jaretu zaštićen stomačić Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Maj 20, 2011 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da taj ima Elvis iz Zaječara... Proveri. Moze neki kontakt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 20, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan 064 1522492 Elvis Zajecar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1021 Napisano Maj 20, 2011 Zainteresovan, 449 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan jel neko registrovao motor skoro?kazu da je bilo oko 18-19000 din i da je nedavno pojeftinilo na oko 16000 .... ne mogu da verujem da je istina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 20, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan 17000 ravno pre 10ak dana A mene je sa prevodom na moje ime izasla oko 20500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 20, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan prosto za neverovati da je nesto pojeftinilo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Maj 20, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 20500 im se $#%@ $%@&@#*.... grrrrrrrrrrrr!!!!!!! da otvoris sezonu sa registracijom, servisom i gumama ladno 500 jura :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 21, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre neki dan stavio na papir koliko me izasla registracija, servis ( zamena filtera, ulja, fitera vazduha, svecice) i jos tamo neke sitnice, i zabolela me glava Vise necu da racunam, da bih mogao da se vozim sa osmehom na licu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Maj 21, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan jel neko registrovao motor skoro?kazu da je bilo oko 18-19000 din i da je nedavno pojeftinilo na oko 16000 .... ne mogu da verujem da je istina Mene je za 660 ccm registracija sa tablicom i saobracajnom kostala 18300 din. , nije malo ! cak sta vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 21, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan 17000 i neki dinar preko. Registrovao sad na petak 13. EDIT: Ali su mi uzeli preko hiljadu dinara za neku odjavu jer nisam registrovao na vreme. Mislio sam da mi je sve jedno jer i onako vadim novu saobraćajnu i tablice, kad ono prc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Maj 21, 2011 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jos i najjeftinije prosao. 16500 sa tehnickim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7273 Napisano Maj 21, 2011 Drug član, 3086 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Bogat je čovek koji ima prijatelje Stigao je štitnik, direktno iz Marseja.... Sutra, prekosutra ga uzimam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Maj 21, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan tebi je Ugac lako da nam se rugas kad si premasio 20g pa ti osiguranje jeftinije dodje mi da prekucam brojeve... skoro 3000 din razlika u osiguranju kod starijeg i mladjeg motora!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...