Stalker81 17 Napisano April 27, 2017 U prolazu, 77 postova Lokacija: Stara Moravica Motocikl: Yamaha XT 600K, Honda XR650R, Honda CB900F Hornet. Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirorab 64 Napisano April 27, 2017 U prolazu, 78 postova Lokacija: http://www.youtube.com/watch?v=t-JcFnq_Tok Motocikl: Bajs, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan @Stalker81: Biće to nova mašina... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stalker81 17 Napisano April 27, 2017 U prolazu, 77 postova Lokacija: Stara Moravica Motocikl: Yamaha XT 600K, Honda XR650R, Honda CB900F Hornet. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, mirorab said: @Stalker81: Biće to nova mašina... Bice bice. Mora biti. Sebi spremam pa hocu da bude extra. Ali mi jos fale sitnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stalker81 17 Napisano April 28, 2017 U prolazu, 77 postova Lokacija: Stara Moravica Motocikl: Yamaha XT 600K, Honda XR650R, Honda CB900F Hornet. Prijavi odgovor kao problematičan Ima neko mozda deknu za desnu stranu kod kvacila da proda? Interesuje me samo za XT 600K 3TB model i bez ikakvik ostecenja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano April 30, 2017 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Čime si farbao izduvnu granu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stalker81 17 Napisano April 30, 2017 U prolazu, 77 postova Lokacija: Stara Moravica Motocikl: Yamaha XT 600K, Honda XR650R, Honda CB900F Hornet. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, zor@n said: Čime si farbao izduvnu granu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano Maj 6, 2017 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje, ako mi ne zamerate na neiskustvu, da li je moguce (pametno ili izvodljivo) umesto sadasnje dimenzije zadnje gume 130/80 17, staviti 150/70 17? Naravno, radi se o XT-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Maj 6, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao siru yadnju gumu i kada sam stavio 130 preporodio sam se sto se upravljivosti tice, posebno pad u nagib i izlazak iz nagiba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Maj 7, 2017 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan I 130 je vec mnogo. Drzite se ljudi fabrickih specifikacija i najbolje ce biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano Maj 7, 2017 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan 130 nije fabricka dimenzija? Pa koja je onda, da znam da jurim onda propisanu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Maj 7, 2017 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Aca018 said: 130 nije fabricka dimenzija? Pa koja je onda, da znam da jurim onda propisanu. 110 120 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Maj 7, 2017 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan i jedna porodicna 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Maj 7, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan U mom user manuelu je stojalo 130/80-17 to sam tada i stavio. Doduse model je bio za USA trziste. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Maj 7, 2017 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Za 3tb model i dalje je 120/90 r17 zadnja i 90/90 r21 prednja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Maj 7, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se moja greska , sada sam nasao poruku kada sam narucivao gume 120/90-17 zadnja a na motoru mi je predhodno bila 150/70-17 i razlika kao sto sam vec rekao ko dupe i oko u voznjiu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stalker81 17 Napisano Maj 9, 2017 U prolazu, 77 postova Lokacija: Stara Moravica Motocikl: Yamaha XT 600K, Honda XR650R, Honda CB900F Hornet. Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ovakvu deklu? Ili znate li nekog ko ima da mi proda? Treba za XT600K 3TB. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 9, 2017 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Sta fali ovoj? Ima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stalker81 17 Napisano Maj 9, 2017 U prolazu, 77 postova Lokacija: Stara Moravica Motocikl: Yamaha XT 600K, Honda XR650R, Honda CB900F Hornet. Prijavi odgovor kao problematičan Ovom ne fali nista samo da nije moj. Moj je bilo slomjen pa je neko zalepio ali hocu da zamenim ako nadjem drugu koja nije ostecena. Koliko trazis za tvoju? Moze li neke slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 10, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Stalker81 said: Ovom ne fali nista samo da nije moj. Moj je bilo slomjen pa je neko zalepio ali hocu da zamenim ako nadjem drugu koja nije ostecena. Koliko trazis za tvoju? Moze li neke slike? Dekla se može variti. Moja na Teneri (doduše leva strana) je bila varena. Ako je majstor dobar, ne vidi se ništa posle radova. Jedino što može biti problem (novčani) je to što su te dekle uglavnom od magnezijuma pa je varenja magnezijuma skoro duplo skuplje od varenja aluminijuma (zbog magnezijumskih elektroda koje su dosta skupe)... Varenje aluminijuma i magnezijuma radi Cubi u Novom Sadu http://www.cubi.co.rs/kontakt.html Ljudi su profesionalci, malo su skuplji, ali će te popravka svakako manje izaći nego da tražiš drugu deklu, a ne verujem da ćeš je naći ispod 50 evra, ako iko ima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stalker81 17 Napisano Maj 10, 2017 U prolazu, 77 postova Lokacija: Stara Moravica Motocikl: Yamaha XT 600K, Honda XR650R, Honda CB900F Hornet. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, thepainkiller said: Dekla se može variti. Moja na Teneri (doduše leva strana) je bila varena. Ako je majstor dobar, ne vidi se ništa posle radova. Jedino što može biti problem (novčani) je to što su te dekle uglavnom od magnezijuma pa je varenja magnezijuma skoro duplo skuplje od varenja aluminijuma (zbog magnezijumskih elektroda koje su dosta skupe)... Varenje aluminijuma i magnezijuma radi Cubi u Novom Sadu http://www.cubi.co.rs/kontakt.html Ljudi su profesionalci, malo su skuplji, ali će te popravka svakako manje izaći nego da tražiš drugu deklu, a ne verujem da ćeš je naći ispod 50 evra, ako iko ima... I ja sam varioc znao bi popraviti, samo nemam TIG aparata, ali znam ko ima. Nije problem, ali ne bi voleo popraviti. Mozda se ni ne vidi posle ali dosta da ja znam da je to vec popravjen. Nasao sam dva komada samo ne znam kako da ih kupim jer su u Slovacku. 15eur na komad. i postarina bi bila jos 18.50euro. Ima tamo i leva i desna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 10, 2017 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti link decka koji ima.. meni je na istom mestu napukla pa je to neko samo lepse zamazao.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stalker81 17 Napisano Maj 11, 2017 U prolazu, 77 postova Lokacija: Stara Moravica Motocikl: Yamaha XT 600K, Honda XR650R, Honda CB900F Hornet. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti. Vec sam pricao snjom. Sad se razmisljam dali da kupim i anlaser sa zupcanicima kompletno i da napravim da ima i anlasera ne samo kurblu, kao kod XT600Z Probao vec to neko tako da prepravi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stalker81 17 Napisano Maj 15, 2017 U prolazu, 77 postova Lokacija: Stara Moravica Motocikl: Yamaha XT 600K, Honda XR650R, Honda CB900F Hornet. Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde mogu kupiti sajlu za kvacilo za 3TB? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 16, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Stalker81 said: Zna li neko gde mogu kupiti sajlu za kvacilo za 3TB? Proveri sa Oliverom iz MRG Kula na 0644650630. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan pastrana 199 16 Napisano Maj 16, 2017 U prolazu, 60 postova Lokacija: Zagubica Motocikl: Yamaha TTR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je neko pricao o tome ali ne mogu da nadjem pa se izvinjavam unapred ali da li zna neko da li je na XT onaj o-ring kod filtera ulja isti kao na TTR, ako jeste moze dimenzije ili gde ima da se naruči?? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...