doktor 4752 Napisano Septembar 18, 2014 Ne silazi, 5548 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sipam belray thumper, meni radi pos'o. U kojoj gradaciji ga sipas...ja sam ga sipao dok je bilo da se kupi 20w-50... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 19, 2014 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan 10w-40. 'ebem li ga, radi lepo, ne trosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 19, 2014 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sipam belray thumper, meni radi pos'o. U kojoj gradaciji ga sipas...ja sam ga sipao dok je bilo da se kupi 20w-50... Imam Bel-Ray Thumper 10-40 i 15-15 od 1L i 4l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4752 Napisano Septembar 19, 2014 Ne silazi, 5548 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sipam belray thumper, meni radi pos'o. U kojoj gradaciji ga sipas...ja sam ga sipao dok je bilo da se kupi 20w-50... Imam Bel-Ray Thumper 10-40 i 15-15 od 1L i 4l Ako je ovo sto si hteo da kazes 15-50 (a ne 15-15) moze biti da cu to sipati ponovo kada dodje vreme. Hvala za info! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 19, 2014 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan to sam hteo da kažem 15-50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Septembar 20, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moju zadnju gumu Mitas E-09 Dakar u dimenziji 130/80 - 18 Kupljena nova ove sezone, malo pre X-cross-a, prešla nekih cca 1500km uglavnom off road vožnje. Ostalo cca. 7mm po sredini. Ako ima zainteresovanih neka šalju pp ili neka zovu na 063 274 452 Fotografije šaljem u toku nedelje kad budem okačio oglas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeGeNd 17 Napisano Septembar 21, 2014 U prolazu, 54 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: SRAD 600 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas4781197/yamaha_xt_600_e/ da li se zna ciji je ovo motor? planiram kupovinu pa bi da se raspitam o ovom motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolerns 96 Napisano Septembar 22, 2014 U prolazu, 72 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CRF250L Prijavi odgovor kao problematičan @LeGeNd Taj je prodat, meni izmakao za jedan dan, proslu subotu se vratim sa mora i odmah zvao coveka, kaze prodao se u petak, otisao za BG cini mi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Septembar 22, 2014 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan moj motor je isto godiste i u extra stanju,slican tom na oglasu...ne bih ga prodao za 1700 e ,ali nikad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 22, 2014 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniau...amaha_xt_600_e/ da li se zna ciji je ovo motor? planiram kupovinu pa bi da se raspitam o ovom motoru kupi ovo, slicna je cena :D :D http://www.polovniautomobili.com/oglas5265357/husaberg_fs650e/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Septembar 22, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moju zadnju gumu Mitas E-09 Dakar u dimenziji 130/80 - 18 Kupljena nova ove sezone, malo pre X-cross-a, prešla nekih cca 1500km uglavnom off road vožnje. Ostalo cca. 7mm po sredini. Ako ima zainteresovanih neka šalju pp ili neka zovu na 063 274 452 Fotografije šaljem u toku nedelje kad budem okačio oglas.. Evo i fotke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Septembar 23, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nije ni ovaj planirao, posto je cena naglo sa 2100 pala na 1700 sa jos mogucom korekcijom, tako da mislim da je tu vise bila hitnoca u pitanju. Prednji tocak mu je premali za XT moj motor je isto godiste i u extra stanju,slican tom na oglasu...ne bih ga prodao za 1700 e ,ali nikad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Septembar 23, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan moj motor je isto godiste i u extra stanju,slican tom na oglasu...ne bih ga prodao za 1700 e ,ali nikad Moram da se nadovezem samo na ovu temu... Slicna prica kao sa mojim KLX-om...toliko je pala cena, da mi ne pada na pamet da ga prodajem za dzabe, a ovako znam kakvo je stanje u odnosu na ostale iz oglasa ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Septembar 23, 2014 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ima li neko mozda korman,nosace kormana i prekidace za svetla ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Septembar 23, 2014 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Imam nosace i prekidace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Septembar 27, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Kratka današnja vožnja. Više fotografija na : https://www.facebook...&type=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 28, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kratka današnja vožnja. Više fotografija na : https://www.facebook...&type=1 Fino blatarenje...svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Septembar 28, 2014 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Iz druge u prvu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Septembar 30, 2014 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj drugom da driftujes,samo lagano posto vidim da je bas klizavo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Octobar 4, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moju zadnju gumu Mitas E-09 Dakar u dimenziji 130/80 - 18 Kupljena nova ove sezone, malo pre X-cross-a, prešla nekih cca 1500km uglavnom off road vožnje. Ostalo cca. 7mm po sredini. Ako ima zainteresovanih neka šalju pp ili neka zovu na 063 274 452 Fotografije šaljem u toku nedelje kad budem okačio oglas.. Evo i fotke. Aktuelna cena 3500 rsd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
streetbiker 481 Napisano Octobar 6, 2014 Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, jedno pitanje me muči već nedeljama, da li delovi sa TT600 (prednja viljuška, zadnja viljuška sa amortizerom, kočiona klešta, motor ) mogu bez nekog većeg prilagođavanja (čitaj - budženja) da se prebace na XT? Oba su isto godište 1998? Kod TT-a su Ohlinsi i Brembo kočnice a to bi bio lep detalj na XT-u? Da li je to neko već radio i kakva su iskustva? Da li su motori kompatibilni "na šraf" ili moraju da se budže nosači? Kakva je situacija sa zadnjim točkom da li su isti kod oba motocikla? Čini mi se da zadnji diskovi nisu istog tipa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
streetbiker 481 Napisano Octobar 8, 2014 Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U potrazi za odgovorima naleteh na ovo: http://www.yamaha-ersatzteil.de/ Yamaha online katalog, ima mogućnosti izbora Engleskog ili Nemačkog jezika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Octobar 11, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Octobar 12, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Pranje motora posle vožnje po Svrljiškim planinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
streetbiker 481 Napisano Octobar 17, 2014 Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, prekjuče promenio ulje stavljena polusintetika Motul 5100 15W50, bilo je malo problema da se nađu filteri, kraj sezone ko još menja filtere na kraju sezone??? Zahvaljujući IgoruXT i Šonsiju sve nađeno i promenjeno. Inače ako nekom bude trebalo - šifra za HiFlo filter za vazduh je HFA4608 a šifra za HiFlo filter ulja je HF145. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...