Shoma 83 Napisano Februar 18, 2013 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan zasto ne produzis lanac. 1 cm lufta je opasno malo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan rekao sam, Kad ga produzim povucem tocak skroz nazad i lanac i u gornjem delu visi. Mozda i ima vise od cm, provericu sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Februar 18, 2013 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Mora malo da visi. Ako tvoj lanac ima 1 cm lufta dok je motor na copavoj sta se desava kad sednes na njega, onda mora da je zategnut ko djavo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam konacno uspeo da namontiram tockove, uz nadzor generalnog supervizora Andreje XD Ostalo jos kocnice da se rese. Lepa lepa,imam jedno pitanje za sve vas kolege. Imam u garazi jedan trioval auspuh,precnik cevi 55mm sa nekog R motora,zanima me da li je neko stavljao auspuh tog precnika cevi na XT? Cini mi se da je prevelik otvor,al ko zna mozda ce imati lep zvuk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je Auspuh sa Kawasaki-a zx6r. Preradio sam mu ulaz samo, a zvuk je preglasan ako se ne stavi db killer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel imas neki snimak da cujemo? Koji je precnik cevi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Februar 19, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Za sada samo ovaj, ovo je bukvalno na leru,mnogo je glasnije kad se stisne malo jace. A precnik auspuha je tako 55cm, ne znam sad tacno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Februar 19, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam konacno uspeo da namontiram tockove, uz nadzor generalnog supervizora Andreje XD Ostalo jos kocnice da se rese. Svidja mi se kako je ispao, a naročito mi se sviđa kako si uradio sedište. O tome sam i ja razmišljao i mislim da ću tako i ja napraviti šaru samo odgovarajuće boje. Nešto veoma slično ovom što sam pre par godina video. ps. Kako ti se sad XT ponaša sa SM točkovima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Februar 19, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se kako je ispao, a naročito mi se sviđa kako si uradio sedište. O tome sam i ja razmišljao i mislim da ću tako i ja napraviti šaru samo odgovarajuće boje. Nešto veoma slično ovom što sam pre par godina video. ps. Kako ti se sad XT ponaša sa SM točkovima? Nisam jos testirao, ima jos posla oko tockova. Bice obavestenja i verovatno neki video A sediste je uradio prethodni vlasnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Februar 19, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Pazi kad ne mogu da se setim da si imao takvo sedište na borskom jezeru.... Nije ni bitno - lepo izgleda u svakom slučaju i uklapa ti se sa šarom. Ajde čim budeš u mogućnosti snimaj utiske. ps. Ja sam poručio prednji pogonski zupčanik sa 13 zubaca. Nazad ili ostaje 45 ili nešto manje....videću kakav bude prenos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Februar 20, 2013 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Jos mi samo fali plastika koja je izmedju stopa i plastike repa.....znaci odstojnik :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Februar 20, 2013 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo pre 10 min....extra je spustio sam ga u prednjem delu zbog distancera koji sam stavio na zadnji amortizer a nisam bas mnogo visok :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Februar 20, 2013 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Ko ti je to radio i za koju cifru? Lepo izgleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Februar 20, 2013 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Extra izgleda jel ovo prisivka yamaha ili je stampano? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan 4500 din je ukupno kostalo, natpis yamaha je vez i on kosta 1500 din. KOJE ULJE DA SIPAM U AGREGAT? Otisla mi je svecica ja nisam znao sta je verglao kao lud u nekoliko dugih navrata i izgleda da mi je propustio benzin u ulje, mirise mi ulje na benzin i dimi malo dok je hladan a to nikad nije radio..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 21, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Elf 20w-50 je meni radilo posao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6194 Napisano Februar 21, 2013 Drug član, 3029 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Elf 20w-50 je meni radilo posao ! Odličan odnos kvalitet-cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 21, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kada smo vec kod ulja... Da li bi odgovaralo Motul 20w50 u moju Tenere? Ili je bolje 15w50? Do sada sam koristio Ipone 15w50 u primetio sam da mi ga trosi po malo pa su mi savetovali da sipam taj Motul 20w50...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Februar 21, 2013 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u Xt-a sipao Bardhal 20w50, ali cu sada 15w50. Imam utisak da je malo gusto kad je hladnije vreme, tj. sporije se greje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djiha 35 Napisano Februar 22, 2013 , 89 postova Lokacija: Šabac Motocikl: XRV 750 RD-04 & KTM 625SXC Prijavi odgovor kao problematičan 4500 din je ukupno kostalo, natpis yamaha je vez i on kosta 1500 din. Jel' može kontakt od majstora? Jel samo navlaka ili je menjan i sunđer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Februar 22, 2013 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas uradjeno. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Februar 23, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Slušajte vas dvojica, ja sam prvi video kako to sedište treba da izgleda. Ne može tako preko reda. ps. Baš je dobro odrađeno. Svaka čast majstoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Februar 23, 2013 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ajde da vidimo tvoje salim se. Nego sta bi rekao na to kad bi ti rekao da je home made? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 23, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ajde da vidimo tvoje salim se. Nego sta bi rekao na to kad bi ti rekao da je home made? Ako je home made onda, brate, svaka cast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 23, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujemo dok nevidimo dokaze :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...