Mind Resetting 442 Napisano Februar 13, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da ti cev auspuha bude deo rama, nema potrebe za time, tanak je to zid i trese od motora. Stavi ozbiljno parce metala da povezes te dve uske, vodi se sipkom sa druge strane koja to radi, treba ti barem tolko isto jaka veza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Februar 14, 2015 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Da, fabricki auspuh ima dovoljno debele zidove, a i tako je projektovan, da prenese sve sile na donji deo rama. Ovaj tvoj je previse elastican i tanak, pa ce prosto da se izbocava (neprimtno ocima, al pod jakim dinamickim silama, hoce). Tako da je pozeljno ubaciti nesto slicne debljine izmedju. Mada mnogi voze i takobez, kazu nista ne fali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Februar 14, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam samo ko je od tih inženjera došao na tu genijalnu ideju da napravi ovakav ram? Pa da li je toliki kompromis morao da se napravi kraćenjem jedne šipke rama od 40cm? Strašno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 14, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj sad...jel to tako resenje i kod Tenera ili samo kod 3TB? I moj je custom top pa nisam ni obracao paznju na to da li je takav ram i kod mene. Nesto mi ne lici da je moj ram od 3AJ te kontrukcije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 14, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam nesto gledao po manuelima od 3AJ i kod mene je drucaciji ram. Izgleda je to resenje sa auspuhom kao delom rama samo kod 3TB uradjeno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Februar 14, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam nesto gledao po manuelima od 3AJ i kod mene je drucaciji ram. Izgleda je to resenje sa auspuhom kao delom rama samo kod 3TB uradjeno... Koliko se i ja sećam čini mi se da se takav ram počeo proizvoditi od 3TB modela pa nadalje. EDIT: Izgleda da je takav ram ipak ''rezervisan'' samo za 3TB model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Februar 14, 2015 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Samo 3tb. 4pt vec ima normalan ram... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Februar 14, 2015 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Goske je u pravu...tako je samo na 3tb ramu...oni pre i posle njega su simetricni sa obe strane i nemaju tu prazninu...a ja sam mislio na dve uske za kacenje ali to je samo za ucvrscivanje sklopa lonac-grane za ram... Evo i rama od 3AJ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
streetbiker 481 Napisano Februar 14, 2015 Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da se pohvalim, danas je pala prva vožnja u 2015 ! Oko 40km, doduše ne baš egzotičnih ali BRZIH ! Pogled mi se gubi po Sremskoj ravnici... U susret Suncu! Svetlo, svetlije, najsvetlije... Da potvrdim - moram da očistim i podesim karburator, bilo bi dobro ultrazvučno čišćenje. Onda malo vožnjice pa ću da vidim da li ostaje ista konfiguracija ili da se re-jet-uje. Jel imate neku preporuku za majstora, da je u BGD ili blizini? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Februar 15, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Za karburatore, Bokilic sa foruma u Pazovi, vise kolega sa XT radi kod njega. Ja ga svima preporucujem i sve kolege koje su bile jos uvek pricaju samnom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 15, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam juce zgazio nekih 30-40 km...mene zezao filter vazduha, potpuno je za zamenu pa mi motor trokira na 5000 obrtaja...sutra idem kod majstora da to sredimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
streetbiker 481 Napisano Februar 16, 2015 Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da se zahvalim Bishketu, po drugarskoj ceni mi je ustupio pinjon i originalni štitnik lanca (koji neće biti montiran - već je uzet za mustru za projekat aluminijumskog). Danas montiran pinjon - obrtaljka radi ko' sat. Da li neko zna koje sijalice idu u taho i obrtaljku? Da li ste možda probali konverziju u LED i sa kojim LEDovima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Februar 17, 2015 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.autoparts...7/ge37bp2_1.jpg Kod mene idu ovakve...Nisam siguran ali mislim da se vode kao T5 sijalice...a neka led zamenska ima sigurno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Februar 17, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Da li ste možda probali konverziju u LED i sa kojim LEDovima? Ja sam u km/h sat ubacio LED i jako sam zadovoljan, jer umesto žućkastog imam beličasto svetlo na satu. Evo kako izgleda http://forum.bjbiker...ost__p__1403095 Probao sam da zamenim i sijalicu migavca ali radi samo na jednu stranu zbog polariteta. Posle toga sam ugradio pištavac i odlično me služi.. btw, LED sijalice sam kupio u auto-prodavnici - model kao što je postovao kolega zuna. Gledaj da imaju neki manji Alu hladnjak, jer se greju kad rade bar ove moje su takve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
streetbiker 481 Napisano Februar 17, 2015 Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kolege zuna, baltrekk, hvala i +1 od mene. Da li se sećate koliko sijalica ide u taho a koliko u obrtaljku i koje ste uzeli bele ili žute? Baltrekk krajnji efekat na slici mi se sviđa, pretpostavljam da su u pitanju bele LED diode? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Februar 18, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Kolege zuna, baltrekk, hvala i +1 od mene. Da li se sećate koliko sijalica ide u taho a koliko u obrtaljku i koje ste uzeli bele ili žute? Baltrekk krajnji efekat na slici mi se sviđa, pretpostavljam da su u pitanju bele LED diode? Kod mene je, koliko se sećam, samo jedna na satu, jer 3TB nema obrtaljku. Da, bele LED. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Februar 18, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Bice da je jedna po satu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
streetbiker 481 Napisano Februar 19, 2015 Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bice da je jedna po satu +1 Mind Resetting hvala puno! Ja sam u utorak čačkao malo, pa sam uspeo da slikam AirBox tek da vidite kako izgleda. U pozadini se vidi jedan otvor od Keihina sa trubicom. Sad kad sam bolje pogledao i amortizer nije stok, menjan je, kad skinem AB reći ću vam šta je ali sija kao zlatni Öhlins . Ovde se vidi gornji deo i opet Keihin otvoreno grlo Biće priličan problem napraviti dovod od AB do karba, baš zbog amortizera, čini mi se da je ovaj nešto deblji, mesta nigde a kamoli da provedem creva sa svake strane po jedno. Videćemo.... Što se tiče sijalica malo sam gledao po oglasima, imaju ove SMD-COB varijante, trebalo bi da su one širokopojasne i da ove trokrake bacaju ravnomernije. Pitanje je da li mi treba podnožje ili da uzmem bez? Razlika u ceni je smešna. Goshke, 2 komada je 200 bez kućišta, sa kućištem je 300 ovde sam ih našao, mada ih ima na mnogo više mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Februar 19, 2015 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Aj javi gde uzimas, uzeo bih i ja jednu belu Koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Februar 24, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, Ima li ko zainteresovan za Xross Challenge ove godine? Voziće se na Tari i verujem da će biti jako zanimljivo. Ja sam se prijavio i vidim da ima još jedan XT (ne znam da li je neko iz sekte - mogao bih da se javi ako jeste) , a nas ima mnogo više nego ta dva prijavljena motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Februar 25, 2015 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se prijavio! Darko. Evo bas sad jurcam kros gumu zadnju 17,jel ima neko na prodaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 25, 2015 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Jucerasnja voznjica po Malom Jastrepcu (Powered by frubar.net) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Februar 25, 2015 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da zamenim i zadnje plocice,uzeo bi sinter,da li neko zna gde ima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Februar 25, 2015 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj Darka 063/695365 ima dosta toga u ponudi i dobre cene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Februar 27, 2015 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Neki dan se malo provozao oko grada i snimih onako neki video...nije bas najmerodavnije za procenu zvuka ali ja sam prezadovoljan i zvukom i ponasanjem motora posle ugradnje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...