Andreja 1330 Napisano Mart 25, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Još te nisam naučio da nije Worssner nego Wossner? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 25, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan ^^ Uzeću komplet karika. Ovaj iz Subotice je zauzet ceo dan, a Gagi iz Balosave mi traži 62 evra za komplet. Je l to OK cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Mart 25, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Još te nisam naučio da nije Worssner nego Wossner? ccc,vazno si preskocio.... 160 eur je sve komplet....mislim da je ok cena,al probaj na jos nekom mestu,vidi uporedi cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Mart 25, 2013 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan vidi u MotoMax Srem.Mitrovica nabavljali su dosta toga za Faracove motore TT i WR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 26, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan I da napomenem: najpovoljnije karike za prvu specijalu su 38 evrića kod Yamahinog uvoznika Barel D.O.O. iz Niša. Kontakt: T: 00381 18 512 792 F: 00381 18 512 792 E: barel@open.telekom.rs Nek stoji ovde. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Mart 26, 2013 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Imal to kvaliteta kad je tako jeftino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 26, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Pa koliko po tebi treba da koštaju tri metalna prstena od po par grama? Mislim da je i ovo mnogo. A ova firma je generalni zastupnik yamaha motora i delova tako da očekujem da ne bi smeli nikako da se zezaju sa nekim fušeracijama. http://www.yamaha-motors.rs/ Delovi su uvek bili najskuplji kod treće ruke - lokalnih majstora i preprodavaca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Mart 26, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Da li je nekom od vas jasna razlika između ova dva obruča? I jedan i drugi su 21x1,60 ali je razlika u širini obruča očigledna kao i u obliku, što se sa fotografije u prilogu može videti. Oba su sa Yamahe, jedan je mislim sa XT600 2kf, a drugi je sa neke Tenere ako se ne varam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Mart 26, 2013 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Na mojoj Yamahi imam ovaj donji na slici, takasaki ili kako vec pise na njemu, uzi. Sve ostale 2kf koje sam video imaju ove sire tako da kontam da je prethodni vlasnik menjao prednji tocak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Mart 27, 2013 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pa koliko po tebi treba da koštaju tri metalna prstena od po par grama? Nisam se lepo "odrazio" htedoh reci ...kada je toliko jeftinije Cudna mi je tolika razlika u ceni pa zbog toga pitam... jer, bavim se prodajom auto delova i majstori dobiju kod mene veleprodajne cene, tako da kod njih u servisu deo isto kosta kao i kod mene u radnji. Moguce da u moto svetu jos uvek ne postoji rabatna skala pa otuda tolike razlike izmedju majstora i dilera ili je ipak bezobrazluk po sredi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Mart 27, 2013 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za kolege: Gde mogu da nadjem semeringe prednje viljuske za xt600 3tb,i naravno ulje za stapove? I najbitnija stvar cena? tj gde je najpovoljnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3313 Napisano Mart 27, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5452 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan motodelovi.com 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Mart 27, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Najpovoljnije ti je kod mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 27, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan motodelovi.com Taj lik je neozbiljan, nikada nije dostupan, a i kad jeste (sto je jako velika retkost) porucis nesto i to nesto ti nikad ne stigne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 27, 2013 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Cudna mi je tolika razlika u ceni pa zbog toga pitam... jer, bavim se prodajom auto delova i majstori dobiju kod mene veleprodajne cene, tako da kod njih u servisu deo isto kosta kao i kod mene u radnji. Moguce da u moto svetu jos uvek ne postoji rabatna skala pa otuda tolike razlike izmedju majstora i dilera ili je ipak bezobrazluk po sredi Mislim da pojedini uvoznici prema svima imaju identičnu cenu. Na nama je da li ćemo pogoditi uvoznika ili uzeti deo od preprodavca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Mart 27, 2013 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel kupovao neko negde drugde semeringe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6071 Napisano Mart 27, 2013 Drug član, 3018 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Kreni redom da zivkaš telefonom: Guevara, Biker house... Imaš bar 20 prodavnica. I sve imaju sajt i na njemu br. tel. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Mart 28, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Videh ovaj XT u oglasima pa me zanima da li je stvarno moguce ubaciti veci klip i ako moze neke prednosti i mane u odnosu na standard? http://www.polovniautomobili.com/oglas3205504/yamaha_xt/ Predpostavljam da bi mozda pasovao od Tenere XTZ660? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobac50 36 Napisano Mart 28, 2013 U prolazu, 82 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha XT 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nemoze da stane klip za 660ccm-a, nema toliko mesa za busenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Mart 28, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ortak se interesovao pa sam ja zvao taj oglas. Navodno je busen cilindar od TT-a ili TTR-a,ni sam vlasnik ne zna tacno...sve je drugo ubaceno,klip,cilindar,glava od TT-a Ali ne znam sad po kojem proracunu on ima 660 kubika...klip bi morao da mu bude iznad 100 sto je nemoguce za hilznu kod yamahe XT ili TT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Mart 28, 2013 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nisu iste masine na XT-u i TT-u ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3313 Napisano Mart 28, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5452 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan motodelovi.com Taj lik je neozbiljan, nikada nije dostupan, a i kad jeste (sto je jako velika retkost) porucis nesto i to nesto ti nikad ne stigne... Mislim da lik ne voli smarace, hocu reci telefonisanje i palamudj.. ja sam jos iz bosne dosad narucivao bezbroj puta na adresu u bgd i jedino sta moze da se desi je poznata prica da nema na stanju ili ima ali nije stiglo..Jednostavno pokupis sifre sa sajta posaljes mail sa upitom sutradan ako ne i isti dan dobijes odgovor..Lik lose prica srpski pa izbjegava osim u pisanoj formi .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mic 45 Napisano Mart 31, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: kocani MKD-Sandhurst UK Motocikl: suzuki gsx,svasta Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi namotaji(alternator) za yamahu xt 3tb masina,dali ima neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobac50 36 Napisano April 6, 2013 U prolazu, 82 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha XT 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko prednji lancanik da proda ? Moze i polovan u dobrom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 6, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ako je Andreja skinuo moj lancanik sa njegove yamahe koju sam mu dao,mogu da ti ga poklonim ! nije najbolje stanje al moze jos da tera ! Samo da se javi u temi...kupio je nove lancanike tako da ces verovatno dobiti taj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...