Sale_XT 1021 Napisano Mart 24, 2011 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan bio sam u adi kod roberta da stavim njegov top i ugledam remus na polici .... kaze robert dosao lik skinuo remus sa novog motora i stavio robertov ... platio sam ga 150 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1021 Napisano Mart 27, 2011 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan ja sipam Motul 5100 15w-50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Mart 27, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Evo dve slike moje lepotice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Mart 28, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi, gde da kupim filter za ulje u beogradu? U mass-u nemaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1021 Napisano Mart 28, 2011 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan ja sam uzeo u guevari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Mart 28, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan E hvala! Jel imaju na stanju ili mora da se ceka? Koja je cena? Danas sam uzeo motul 5100 15-50w, valjda ce mu prijati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Mart 28, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan E i ja treba da idem do guevare ali za burazerom skuter au udji na face da se dogovorimo kad cemo da idemo poslao sam im mail da li imaju na lageru filter vazduha ali mi jos nista ne odgovaraju...moramo pozvati telefonom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1021 Napisano Mart 28, 2011 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan nazovi,bilo je meni su poslali brzom postom.... mislim da je 10-ak e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno su skoro svi radnici i roba na sajmu pa ćete teško naći nešto u radnji, ako trenutno uopšte rade maloprodaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Mart 29, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan U pravu ste prodavnica ne radi dok traje sajam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano April 4, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Zagrejao sam se jako za xt-a ,listao po forumu i naleteo na ovaj topic. Oci mi ispale citajuci sve postove,trebalo mi je 2 dana Ima korisnih informacija a isto toliko i spama ali dobro E sad hteo sam da pitam da li ima neko raspolozem iz beograda ili okoline(ja sam iz zrenjanina) da se nadje samnom da mi pokaze kako treba da se ponasa ispravan motor i sta da gledam kad budem kupovao? Ili jos bolje da idemo zajedno da pogledamo. I hteo sam jos jednu stvar da pitam, koliko ste visoki? Ja imam 174 cm , da mi ne bude previsok motor, a ne bih spustao amortizer, ne svidja mi se kako to izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano April 4, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si visok je bitno, ali je jos bitnije koliko su ti dugacke noge Moj burazer je oko te visine i nema problema, dok cale recimo ima malo krace noge i odustao je od voznje XTa. Najbolje da probas, u svakom slucaju po ravnom i nije frka ako je malo vislje, ali zna da pravi probleme po losem terenu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano April 9, 2011 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Da li se zadnji disk do modela iz '95-te i od '95-te razlikuju? Po Aunerovom katalogu izgleda da se razlikuju. Jesu li ovo zadnji diskovi (jel zna neko da prevede?): Bremsscheibe Enduro Vorderrad Yamaha XT500+600/E/95-> (Ø280mm) 110281 89,- a ovo prednji: Bremsscheibe Enduro Hinterrad Yamaha XT500+600/Z/E alle=XTZ660 Teneré/87-> (Ø220mm) MX072 89,- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano April 9, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan obrnuto, "vorderrad" je prednji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano April 13, 2011 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za xt sektu nadam se da ću uskoro postati vlasnik jedne xt to bi mi bio prvi ozbiljniji motor veće kubikaže... listam temu već jedno dva sata i stvarno ima dosta zanimljivih stvari,svaka čast za tehničku podršku.. Elem snimio sam jednu u oglasima nalazi se na N.Beogradu u blokovima pa me zanima dal neko od vas poznaje dotični motor evo linka... http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/yamaha-xt-oglas-8019/ Hvala unapred za odgovor pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano April 13, 2011 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor ne moze biti 93. godiste, vec samo do 89. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 13, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije 93. god, pre bih rekao 90. No, nema veze. Ako je motor pristojan, + mu ubiješ neki evrić dole može biti dobra kupovina. E da, tu su i koferi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano April 13, 2011 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ma i meni bi sumnjivo 93godište nema šanse pošto su naši uvoznici polovnjaka paoznati po čuvenim "podmaladjivanjima" al nema veze ako je motor ok može da bude dobra kupovina.A bitno mi je da je mehanički potpuno ispravan sitnice i detalji će se srediti, znači nije od nekoga sa foruma. Hvala momci na pomoći kad se bude pazarilo magare javljam se sa slikama i utiscima ovaj motor mi je bio želja još kad sam bio mladi napaljenko sad ću valjda konačno moći da ga kupim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano April 13, 2011 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije 93. god, pre bih rekao 90. No, nema veze. Ako je motor pristojan, + mu ubiješ neki evrić dole može biti dobra kupovina. E da, tu su i koferi. Ne moze biti ni 88. Ovo je model 86-7 god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 14, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan NE bih ja ovaj kupovao Nije mi sigurno to godiste, mozda je neka muljavina... Ali to je samo moje misljenje U svakom slucaju ovi koferi vrede 200 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 14, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije 93. god, pre bih rekao 90. Ne moze biti ni 88. Ovo je model 86-7 god Znači model pre 2kf. Nisam bio siguran da li je pre ili posle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chundra 3 Napisano April 14, 2011 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd, Visnjica Motocikl: Yamaha XT 600 47N Prijavi odgovor kao problematičan Da, pre 2kf ... oznaka je 43F tj 47N. Imam nesto malo iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 14, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Nego, nesto zamrla tema Jel se kvare ovi XT-ovi nekad? Ja moj jos nisam ni registovao, pa se ne vozam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano April 14, 2011 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije 93. god, pre bih rekao 90. Ne moze biti ni 88. Ovo je model 86-7 god Znači model pre 2kf. Nisam bio siguran da li je pre ili posle. Momci hvala vam u svakom slučaju,znači ako sam dobro razumeo ovaj model se radio do 89-90god tako da šanse nema da je 93god....ma video sam ja odma da tu nešto neštima al reko aj da pitam stručnjake nisam još detaljno proučio sve modele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano April 14, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nego, nesto zamrla tema Jel se kvare ovi XT-ovi nekad? Ja moj jos nisam ni registovao, pa se ne vozam Kvare se samo kad stoje! Razbole se od dosade Evo i mog ljubimca. Nesto malo preko 30000 i sve fercera odlicno... cuk cuk cuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...