Mirkic 267 Napisano Maj 30, 2022 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend sam bio do Torde gde je MK TORDA odrzao moto skup. Fantasticni domacini,zaista velika steta sto je bila kisa i sto se poklopilo sa NS i Banja Lukom...al sta sad... Bas kako treba da izgleda moto skup. Domacinski docekali na ulazu,par reci,dobri bendovi za koje nikad cuo ,kotlic,palacinke,prijatno druzenje,dobar prostor,hladno pivo Nema naplate ulaza,izlizanih bendova sto sviraju na svakom skupu i slicnih "sitnica" ....ma domacini za primer Preporuka za obici 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Maj 30, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Torda u srednjem Banatu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7292 Napisano Maj 30, 2022 Drug član, 3034 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Znaš još neku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Maj 30, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Torda u srednjem Banatu?.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Maj 30, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prošao sam kroz istoimeno u Mađarskoj, pa pitam. Doduše ono beše Tordas, moja greška. Usput se još čudim i da se tamo tako nešto događa jer su moji roditelji bili poreklom iz sela pored, Česterega, pa znam koje je tamo mrtvilo uvek bilo. Baš sam prijatno iznenađen Mađarima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...