radefr 3 Napisano Maj 27, 2022 U prolazu, 16 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YAMAHA FZR1000 EXUP Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi,treba mi jedan savet,s obzirom da menjam semering na desnom stapu Yamahe FZR1000 94 god. Pa sam malo zardjao,u stapovima je bilo ulje plave zeleno boje..al je izcurelo,Sadd ja imam BARDAHL ulje XTF sae20. Neznam daali to da stavljam ili sae 5. Ako moze neki komentar u korist Yamahe, zahvalan unapred..;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Maj 28, 2022 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan 5w treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6010 Napisano Maj 28, 2022 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od malo vise faktora koje ulje sipas. Ali najpre, to se ne radi na jednom stapu. Uvek se rade u paru, rasklapanje, pranje, sklapanje, jednaka kolicina ulja. I mirna glava. (Cak ne mozes ni da kupis semering na komad) 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...