Gost Napisano Maj 26, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Moj kolega i prijatelj Kile sa foruma je svojevremeno napravio temu "Drustvo za voznju?", iz koje je nastala veoma dobra ekipa/grupa ljudi mahom sa foruma koja se preko Viber grupe udruzila, a malo je reci da ih sada ima u grupi preko 140 clanova. S tim u vezi dosao sam na ideju da se okupimo (ili bar pokusamo) I mi koji volimo moto skupove, pretezno na teritoriji Srbije, dobro pivo, klopu i rock n roll (ukoliko nas jos ima takvih), te da u ovoj temi kacimo najave ko gde i kada ide, zajednicka okupljanja, a Boze zdravlja ako nas bude nekada malo vise, da vozimo I zajedno u grupi na moto skup. Siguran sam da nas nije mnogo, ali otvaram ovu temu sa zeljom da se u narednim mesecima I godinama napravi ekipa sa foruma i sire koja zeli zajedno da obidje po neki moto skup. Da li ce to biti jednodnevna ili dvodnevna varijanta, ko sta vozi, kako vozi, sa kim ide. Nije bitno. Cilj je da okupimo ljude koji dele zajednicka interesovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Jun 4, 2022 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Rado bih se ovde upisao jer nisam clan kluba a vozlm tj vozio sam motor do sredine leta prosle godine tj do saobracajke tako da sad vozam staku nazalost, a vozio sam polako. Srecno svima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jun 23, 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Prodje dve godine od ove teme...Ruku na srce, nikad nije zazivela... Ajde da pokusam ponovo da je aktiviram, pa da vidimo kako sad ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10053 Napisano Jun 24, 2024 (promenjeno) Ne silazi, 2322 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako mi je promakla ova tema... Prošle i pretprošle godine obišao sam dosta moto skupova. Mogao sam se ovde i "upisati", jbga, nisam video. Ove godine sam dosta smanjio posete, ali se i dalje ide... Za sada, 99 % ću sigurno ići u Belu Crkvu, Cruisers / Bgd, Pivnice, Vizić...možda stignem i u Užice... Promenio Jun 24, 2024 član Blaza 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jun 24, 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Blaza je napisao: Ne znam kako mi je promakla ova tema... Prošle i pretprošle godine obišao sam dosta moto skupova. Mogao sam se ovde i "upisati", jbga, nisam video. Ove godine sam dosta smanjio posete, ali se i dalje ide... Za sada, 99 % ću sigurno ići u Belu Crkvu, Cruisers / Bgd, Pivnice, Vizić...možda stignem i u Užice... Na vezi smo sto se kaze, neki cemo sigurno potrefiti zajedno...Nek se prikljuce i druge kolege, nek krenu vec sad da ubedjuju zene da ih puste Cuo sam da je mnogima problem sator i da ne mogu da spavaju u satoru. Al za jednu noc, mislim da moze svako. Sa dobrim dusekom, satorom koji se brzo postavlja i nekom dobrom vrecom, spavanje postaje nikakav problem. Pogotovo na jednu noc... P.S. moze i dnevna varijanta, ne mora da se glavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10053 Napisano Jun 24, 2024 Ne silazi, 2322 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo već (ponovo) pokrenuli temu... Zavisi od ekipe, a zavisi i od moto skupa, uglavnom preferiram spavanje. Šator nosim sa sobom, ako nađem blizu skupa smeštaj, to je prioritet. Jednostavno, nema šanse da popijem i da vozim. Ako je dnevna varijanta, izdržaću taj dan na koka koli i kiseloj , u prvom planu mi je vožnja, i druženje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 118 Napisano Jun 24, 2024 U prolazu, 21 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan Prodje dve godine od ove teme...Ruku na srce, nikad nije zazivela... Ajde da pokusam ponovo da je aktiviram, pa da vidimo kako sad ide.Поздрав, идеја добра, циљ јасан. Мој предлог је да направиш вибер групу, оставиш твој број, ко жели пусти ти поруку и ти га убациш у групу. ’БЈБикерси на мото скупу+разно’.Ту можемо да качимо предлоге за мото скупове, неке вожње, дружења у природи, Гастро такмичења… Сигуран сам да има људи који возе без припадања мотоклубу, па можда и клупских који би некад желели да иду уз неког друго јер остану без друштва(масовно читам текстове где су договарали путовања са неким па на крају сами се упуте), нова познанства, приче, нове вожње… тако да први шаљем смс, а ту се можемо додатно представити, писати, па ко воли нек’ изволи. @Pingvin37- Број за приступ групи? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jun 24, 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Milose napravi Viber grupu pa cemo ubacivati kolege koji se ovde jave. Ko je zainteresovan. Prioritet skupovi ali i sto kazes razne voznje i druzenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 118 Napisano Jun 24, 2024 U prolazu, 21 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan Milose napravi Viber grupu pa cemo ubacivati kolege koji se ovde jave. Ko je zainteresovan. Prioritet skupovi ali i sto kazes razne voznje i druzenja. BJBIKERS - Биџибајкери на скупу on Viber INVITE.VIBER.COM Motori Упадајте Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 118 Napisano Jun 24, 2024 U prolazu, 21 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan Кад дођеш у било који град,Ако тај град случајно буде Ваљево … Матија Бећковић – КАД ДОЂЕШ У БИЛО КОЈИ ГРАД – Поезија суштине WWW.POEZIJASUSTINE.RS Кад дођеш у било који градА у било који град се долази врло касноКад дођеш врло касно у било који градАко тај град случајно буде Ваљево Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aaleksa 31 Napisano Jun 25, 2024 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza NSS 350 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/24/2024 at 12:11 PM, lordMilos said: BJBIKERS - Биџибајкери на скупу on Viber INVITE.VIBER.COM Motori Упадајте Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jul 4, 2024 (promenjeno) Prijavi odgovor kao problematičan Izvolte upadajte ljudi u viber grupu...Vec nas ima preko 20 sa foruma...Nista obavezno, nista pravila, nista da mora. Jos se skupljamo... P.S. Vas broj telefona i drugi podaci su privatni (zasticeni), iako se naravno mnogi od nas vec znaju, ali radi reda... Promenio Jul 4, 2024 član Pingvin37 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...