Gremlin 24 Napisano Decembar 3, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ove I dobre su mi. Spasile su me nebrojeno puta. Potrosile su se dosta, sada moram da uzmem nove... Jedino sto mi se ne dopada je sto je desna rucka, rucka gasa, malo veca od moje plastike na volanu, na koju je navlacim, pa moram sa izolirom da se hebavam... Desi mi se kada kisnem, i kada je jezivo hladno, da moram da ih drzim na STARTu sve vreme, ali onda se one rasire od toplote pa proklizava. To ume da nervira, ali kad pomislis, jel bolje da proklizava ili da ti je hladno, lako se smiris ;D Koja tvrtka , gde, i posto si pazario ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 3, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Saito - ima u Louisu... sifra artikla: 10032046 - trenutno na snizenju 25 eura inace 30 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 3, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Saito - ima u Louisu... sifra artikla: 10032046 - trenutno na snizenju 25 eura inace 30 eura Upravo tako kolega ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5769 Napisano Decembar 3, 2008 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I ima i u prodavnici u bloku 70, odmah iza vrata, nema čekanja na isporuku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 3, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5769 Napisano Decembar 3, 2008 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nisam pitao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 3, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ovi sto sam ih ja stavio su inace 40EUR, a sada su na popustu 25EUR. Tako je bilo kada sam ih kupovao i pre 2 god. Govorim o LOUISu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 3, 2008 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan U vezi klizanja,...Imas kod Luisa kleber (ljepilo) za ruckice (7 eura 2 vrecice, za svaku ruckicu po jedna). Radi odlicno, ali relativno skupo. Ja sam kod deale kupio "Honda handgrips cement" i ustanovio da odlicno radi na Yamahi... ;D (tuba 7 eura, nista se ne primjeti da ima manje u njoj posle lepljenja ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Decembar 3, 2008 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ako vas ne mrzi izmerite duzinu rucice pa napisite, hteo bih da kupim ali ne u Louisu u Bg nego da narucim preko Sekule...Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Decembar 3, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Kupi ih slobodno, bice ti potaman. Oseti se toplota i te kako kroz rukavice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Decembar 4, 2008 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam ove i mogu reci da greju kao lude pa moram po nekad i malo da ih gasim jer pocnu dlanovi da se znoje u rukavicama.Inace kad sam kupio motor vec su bile na njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 4, 2008 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan isti prekidac kao moj, a moje su Daytona ??? Jel to znojenje i na "On" poziciji? Znas li watazhu (Start i On) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Decembar 4, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan I ja trenutno imam ove hein gerricke,ali zezaju.Nekada greju jace,nekada slabije.Zato kupujem nove,ove saito iz louisa.Danas stize posiljka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5769 Napisano Decembar 4, 2008 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Joška, je l' te tvoje nemaju termostat? U stvari, kako je rešena jačina grejanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Decembar 4, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Nemaju termostat.Na start poziciji su grejaci vezani paralelno,pa dobijaju svih 12 volti,a na ON poziciji su spojeni redno,pa dobijaju po 6 volti. E sada ove nove ce imati 3 polozaja,a to ni ja ne znam kako je reseno.Mozda izbacim taj prekidac,pa napravim PWM regulaciju za podesavanje temperature Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5769 Napisano Decembar 4, 2008 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan :D da znaš da bi to bilo dobro, pa namestiš potenciometrom koliko hoćeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Decembar 4, 2008 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi ih slobodno, bice ti potaman. Oseti se toplota i te kako kroz rukavice. Hvala sci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Decembar 4, 2008 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan isti prekidac kao moj, a moje su Daytona ??? Jel to znojenje i na "On" poziciji? Znas li watazhu (Start i On) ? ja sam do sad ukljucivao samo na "on",a sad vidim da je joska napisao da na "start" dobijaju po 6v ,a na "on "po 12v.Sto znaci da na "start"slabije greju pa cu da probam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Decembar 4, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Na staru dobijaju 12V i ta pozicija sluzi da se brzo zagreju,ali ne smeju raditi dugo u tom polozaju.Na ON poziciji dobijaju 6 volti,i to je normalna radna pozicija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Decembar 4, 2008 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan onda sam ih ja dobro koristio(nisam lepo procitao tvoj post) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Decembar 4, 2008 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedno pitanje.Jel prekidac ima masu na volanu,posto bi ga smestio na neko drugo mesto,jer imam budjeve keblove na gpz-u!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Decembar 4, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Svejedno je gde ces montirati prekidac,ne mora na metal,ima plasticno kuciste,a na masu se spaja preko kabla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Decembar 5, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio u ovoj radnji na NBG koja radi porudzbine iz Louis-a. Rucke sa grejacima koje imaju u radnji, iza vrata, su za ATV Quad i isto su marke Saito. Kostaju 4050din. Video sam semu povezivanja i ne svidja mi se sto su direktno povezuju na akumulator i ako slucajno zaboravis da ih iskljucis posle voznje brzo mogu da isprazne akumulator. Znaci mora se dodatno ugraditi jedan relej. Inace rucke za motor nemaju na lageru i ceka se 2-3 nedelje i kostaju 38eur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Decembar 5, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ko kaze da moras da ih spajas direktno na akumulator? Spojis ih na plus od kontakta,i resena stvar.A taj relej i nije neka velika stavka.na najlon pijaci ih imas po 50 din,a u prodavnicama su 100din(isti releji kao i na pijaci ). U loiusu su ti saito grejaci trenutno na popustu i kostaju 24.95eura.Juce su mi stigli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Decembar 6, 2008 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ko kaze da moras da ih spajas direktno na akumulator? Spojis ih na plus od kontakta,i resena stvar.A taj relej i nije neka velika stavka.na najlon pijaci ih imas po 50 din,a u prodavnicama su 100din(isti releji kao i na pijaci ). U loiusu su ti saito grejaci trenutno na popustu i kostaju 24.95eura.Juce su mi stigli. I nisu namenski za atv.Ovi sa Nbgd-a se na svaki artikal ugradjuju najmanje 50%,tako da...ziveo Sekula. Kako da nadjem + na kontaktu,ajte mi pojasnite malo to posto mi je struja,zice i ostalo slaba strana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...