Jezda 24 Napisano Maj 22, 2022 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan https://www.blic.rs/vesti/novi-sad/stravicna-nesreca-u-vrdniku-mladic-35-sleteo-sa-puta-i-udario-u-zid-kuce-umro-u/h34fgy6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 22, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan gledao sam na mapi to je sporedna ulica tako da je nastadao verovatno lokalac.Duž glavnog puta se kreće mnogo motorista jer novi putevi po fruškoj gori privlače dosta motorista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Maj 22, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Saša, 9. Vojvođanske brigade je glavna ulica, ide pored manastira, semafor, i nastavlja ka izlazu za Rumu/Rivicu. Celu ulicu su skoro 'renovirali', sad je kao mleko, šahtovi u nivou (ko se seća, bili su svi izbačeni dobrano iznad nivoa puta). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 22, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan neznam kako ali mi gugl pokazo da je neka mala sporedna.Onda vervatno može biti kolega bilo odakle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 23, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Otac 3 ćerke… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10139 Napisano Maj 23, 2022 (promenjeno) Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Tranutno sam u Vrdniku. Kažu da se zvao Vlada Juhas, iz Vrdnika je. Zakačio neku ćupriju i zakucao se u kuću. Otac dve male devojčice. Pokoj mu duši. Promenio Maj 23, 2022 član Best Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...