Jump to content

Moto Zajednica

Smederevska Palanka 01.02.03.sep.2006 MC FREE RIDERS

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 436 postova
HE

:) jesta malom cudno ali eto cisto da se zna....

Posto je ispalo tako kako niko ne bi zeleo... :)

Da obavimo i lose a ne samo dobro... :)

Ja i dva druga (koliko nas je ostalo) smo skocicli i odgurnuli nekoliko likova oko bine (sasvim slucajno...)... :)

sasvim slucajno... ali jebiga likovi su bili bilderi iz BGD-a i bilo ih je oko 10-15.... :) Verovano klub... i nikakvo objasnjenje ili izvinjenje ili bilo sta drugo nije pomoglo.... tako da je doslo do fizickong obracuna.... na svu srecu nas trojica smo se izvukli bez nekih oziljaka ali sa velikim zalom sto se to desilo bas nama a nismo imali losu nameru... Tako da ja sutra sigutno bez noza nacu ici na taj skup a ni moji drugovu :) a isto bih savetovao i vama :)

POZ :)

Ti ko da si iz Kusadka pa samo na noz mislis

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 837 postova

Upravo se vratih sa skupa.

Iako nije bila velika posecenost kao pretprosle godine, bilo je super, vreme je posluzilo, defile vise nego odlican, igre u kampu su sve bile na motorima osim vuce kanapa, muzika ko na svakom skupu...

Bile su i igracice ali su ruzne (od tri samo jedna je lepo izgledala).

• Svrati ponekad, 118 postova

Ti bre sto vadis te nozeve ili pricas o tome videces iduce godine koliko ce motora i naroda biti na vasem skupu.Nemojte posle da pricate da vam je neko kriv iz opstine ili policije sto vam skup ne uspe.

Ja licno bio sam i kod vas i u Paracinu i video sam sto sam hteo.Ostavljam ostalim forumasima da komentarisu.Ja gde vidim tucu na moto skupu tamo vise ne idem,bez obzira gde je to pa makar i na svom ja vise necu ici.Tamo idem da se opustim a ne da pazim sebe i svoju familiju od kojekakvih (neznam kako da ih nazovem).

• U prolazu, 7 postova

Aj jos jednom da ponovim zbog ovog zlonamernog komentara... :) Ja nisam clan nijednog kluba ni Free Wheels iz Velike Plane ni Free riders iz Smed.Palanke... Tako da sto se organizacije tice nisi bio kod mene nego kod njih... A kod mene si bio cisto u gradu... Inace ja nisam organizator nijednog skupa nisi sam bio redar u plani znaci bukvalno nisam uzimao ucesce u bilo kom vidu organizacije na ta dva skupa... I jos nesto... U plani nije bilo tuce jer je bilo dosta redara i obezbedjenja :) A i ako ne dodjes sledece god to ce biti jedan motor manje znaci bice 1199 (i to registrovanih!!! a oni koji su ostali u gradu i nisu silazili u kamp njih i ne brojim... ) :) Opet skoro 3 puta vise nego u kod vas... Toliko o organizaciji... Ebiga 13 godina je duga tradicija slozices se :)

• U prolazu, 13 postova

Ste bili na Mikulji ha? Tamo sam ja proveo 2 godine u konc. logoru...........mislim izbjeglickom kampu :lol: Jel ostalo ista od onog odmaralista ili je samo kafana ostala?

• Vespa Servis Beograd, 617 postova
  • Motocikl: Vespa ET-4

Tako da ja sutra sigutno bez noza nacu ici na taj skup a ni moji drugovu :) a isto bih savetovao i vama :)

Druze pa sam si napisao-u drugoj temi o organizaciji skupa- da je svugde bilo napisano ZABRANJENO UNOSENJE ORUZJA jedino ako pod NOZ nisi smatrao perorez pa da to vadis u samoodbrani.

Drugarski savet, drugi put povedi svojih 10 pa na njih 10 ravnopravno ali van kampa pa se posibajte, a ako bas hocete i oruzje ponesete pa ko boj na KOsovu ali van kampa, ljudi su dosli da uzivaju, a ne da gledaju tucu... :D

Pozdrav

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Ko prièa o noževima, tuèama i slièno, kleèi na kukuruzima. Èovek se ZEZN'O i neæe više, jel tako Pirate? Koja je poenta svega toga? Testosteroni i adrenalin se troše na drugom mestu i na drugi naèin, pobogu...

• Svrati ponekad, 118 postova
Aj jos jednom da ponovim zbog ovog zlonamernog komentara... :) Ja nisam clan nijednog kluba ni Free Wheels iz Velike Plane ni Free riders iz Smed.Palanke... Tako da sto se organizacije tice nisi bio kod mene nego kod njih... A kod mene si bio cisto u gradu... Inace ja nisam organizator nijednog skupa nisi sam bio redar u plani znaci bukvalno nisam uzimao ucesce u bilo kom vidu organizacije na ta dva skupa... I jos nesto... U plani nije bilo tuce jer je bilo dosta redara i obezbedjenja :) A i ako ne dodjes sledece god to ce biti jedan motor manje znaci bice 1199 (i to registrovanih!!! a oni koji su ostali u gradu i nisu silazili u kamp njih i ne brojim... ) :) Opet skoro 3 puta vise nego u kod vas... Toliko o organizaciji... Ebiga 13 godina je duga tradicija slozices se :)

Kada vec nisi ni u jednoj organizaciji i nisi clan nijednog kluba kao sto kazes sam zasto onda nama pravis pizdarije i jos trazis podrsku ili se hvalis svojim budalastinama.Nama takve pisoplotonje netrebaju na moto skupovima.Lepo ti je rekao jedan forumas:idi na davanje krvi ako toga imas za dobrobit nekoga a nemoj nas da masiras.Tvojih 13 godina u bajkerskom svetu proveo si uzalud.I jos da dodam:nama netrebaju 1200 motora ako je medju njima 30 posto sljama.Nama su dobro dosli samo motordzije a cifra je nebitna,mi ne pravimo komecijalu nego moto skup.

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

broj motora nije i ne treba da bude nekakvo kljucno merilo kvaliteta skupa, postoje skupovi koje nisam kritikovao jer od njihove organizacije nisam ni ocekivao nista. Ja sam prvi iskritikovao Batocinu ove godine ali samo zato jer su Arhangeli kapacitet za nesto upecatljivije a prepustili su cak drugima da naprave svoju promociju sticajem okolnosti, sto je, opet, danas ipak nebitno. Prema tome, ni kritika nije uvek valjano merilo kvaliteta skupa a kamoli posecenost iako jesu odredjeni parametri.

Poenta price je da ne treba ni ici na skup sa idejom da se treba sa nekim tuci i svadjati vec sa idejom voznje, veselja, druzenja i susretanja sa starim i upoznavanja sa novim prijateljima. Svako savetovanje o obracunavanju na skupovima poteze automatski reakcije kakve si video od Mike, Najzlija i mene na ovoj temi, dakle, ne zanimaju nas i ne volimo takvu propagandu u sredini kojoj zelimo da pripadamo, u ovom slucaju virtuelnoj. Uzivaj u izvestaju i slikama iz Carske bare sa BJB okupljanja od juce i gledaj kako se moze i treba lepo provoditi.

• U prolazu, 7 postova
Pozdrav' date='

broj motora nije i ne treba da bude nekakvo kljucno merilo kvaliteta skupa, postoje skupovi koje nisam kritikovao jer od njihove organizacije nisam ni ocekivao nista. Ja sam prvi iskritikovao Batocinu ove godine ali samo zato jer su Arhangeli kapacitet za nesto upecatljivije a prepustili su cak drugima da naprave svoju promociju sticajem okolnosti, sto je, opet, danas ipak nebitno. Prema tome, ni kritika nije uvek valjano merilo kvaliteta skupa a kamoli posecenost iako jesu odredjeni parametri.

Poenta price je da ne treba ni ici na skup sa idejom da se treba sa nekim tuci i svadjati vec sa idejom voznje, veselja, druzenja i susretanja sa starim i upoznavanja sa novim prijateljima. Svako savetovanje o obracunavanju na skupovima poteze automatski reakcije kakve si video od Mike, Najzlija i mene na ovoj temi, dakle, ne zanimaju nas i ne volimo takvu propagandu u sredini kojoj zelimo da pripadamo, u ovom slucaju virtuelnoj. Uzivaj u izvestaju i slikama iz Carske bare sa BJB okupljanja od juce i gledaj kako se moze i treba lepo provoditi.[/quote']

Ma ja se potpuno slazem sa ovim... A ako si dobro procitao moj post video si da sam ljudima prisao uz izvinjene i to iskreno... Ali desilo se sta se desilo... A kao sto sam vec rekao ne dozvoljavam da me niko maltretira bez razloga!!!!

Naravno ovo mikino zlonamerno tumacenje mog posta u smislu da sam ja izazvao tucu i da idem na skupove zbog tuce necu vise da komentarisem jer kapiram da me covek mrzi od kad sam prokomentarisao i kritikovao organizaciju skupa PO SRBIJI (batocina- kgragujevac-autoput i ostalo) i sto sam reko da vise tamo sigurno nikad necu ici...

A sto se tice razloga zbog koga sam napisao to sto sam napisao.... Ako bas niko nije mogao da provali razlog je bio da upozorim ljude koji dolaze da im se na zalost moze desiti da ni krivi ni duzni kao ja upadnu medju grupu huligana :((( e to je to... A ako hocete i dalje da zloupotrebljavate moju dobru volju i nameru da upozorim sve ljude koji zele da dodju... Pa sta onda ja tu mogu vi je zloupotrebljavajte i to je to... Uglavnom ja vise necu komentarisati zlonamerne komentare koji iskrivljuju sliku o dogadjaju i pricu izvlace iz konteksta s`namerom da mene prikazu kao nekog budalu i kabadahiju koji ide po skupovima da bi se bio sa narodom, jer smatram da su takvi komentari ljudi koji me ne poznaju neumesni i ispod granice dobrog ukusa... Zao mi je sto ste uspeli jednu pricu o problematicnom ponasanju odredjene grupe ljudi na skupu usplei da iscupate iz konteksta i sto je moja dobra volja za upozorenjem iskoriscenja na naj gori mogicu nacin... ali eto neka to bude bas za nauk drugima koji hoce nesto iskreno da napisu na forumu ili upozore nekog sta ih sve moze snaci... Eto toliko od mene...

POZ

• jedan od DDMZ, 816 postova
  • Motocikl: R, gsx R

OK, dobro je da je konverzacija došla na odgovarajuæi nivo.

Pirate iz tvoja prva dva posta i ja sam stekao sliku malo drugaèiju od ove iz tvog poslednjeg posta, pa nije ni èudo što su ljudi, kojima je stalo da ovaj forum bude nedvosmisleno èist, mirnodopski, moto-propagandni u najboljem svetlu, itd. ovako reagovali.

Ajde da dalje prièamo iskljuèivo na temu ostalih dešavanja na to moto-skupu. Desilo se valjda još nešto osim te tuèe... :wink:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja