Alp 2247 Napisano Maj 17, 2022 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za vikend najverovatnije na Kučaju. Krenuo bih u petak ranije sa posla (recimo oko 14h). Početak off-a bi bio po običaju sa Lisina, kružnim putem bih se popeo na Beljanicu i tamo spavao (vatra, kobasice, pivo...), sutradan bi se spustio pravcem Žagubica-crna reka-samar (prerast),-Lazarev kanjon i tu verovatno proveo drugu noć. Dalje Malinik-Velika brezovica-Vakaluci-Lisine. Trebalo bi da bude opušteno, nije bilo ozbiljnijih kiša ovih dana. Ako je neko zainteresovan, izvolte. Lakši motori, krupna šara, komplet kamp oprema. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Maj 18, 2022 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za vikend najverovatnije na Kučaju. Krenuo bih u petak ranije sa posla (recimo oko 14h). Početak off-a bi bio po običaju sa Lisina, kružnim putem bih se popeo na Beljanicu i tamo spavao (vatra, kobasice, pivo...), sutradan bi se spustio pravcem Žagubica-crna reka-samar (prerast),-Lazarev kanjon i tu verovatno proveo drugu noć. Dalje Malinik-Velika brezovica-Vakaluci-Lisine. Trebalo bi da bude opušteno, nije bilo ozbiljnijih kiša ovih dana. Ako je neko zainteresovan, izvolte. Lakši motori, krupna šara, komplet kamp oprema.Obavezno prođi i kroz tunel Samanjac, nezaboravno iskustvo.A ima tu svašta u okolini, ja sam dosta toga na MTB prešao, evo ideja i trekova WWW.FREEBIKING.ORG Baza biciklističkih (fribajkerskih) vožnji po divljinama Srbije Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1045 Napisano Maj 18, 2022 Drug član, 1076 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kucaj cu morati da ostavim za malo kasnijie. Prosle godine smo bili na leto, i bilo je super, osim gumi defekata . Snimi ako ti ne bude teško, ili možda već imaš neki track, značillo bi za buduće ekspedicije u ovaj fantastični enduro predeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Maj 18, 2022 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan vidakn Vozio više puta kroz tunel u oba smera. Obično ga kombinujem sa usponom na vrh Rtnja. Ali ta zona nije predmet aktivnosti ovog vikenda. lemy Trenutno najviše sređenih trekova imaš na https://www.enduro-balkan.com/ U pretrazi ukucaš termin, geografsku odrednicu, vrh ili sl koji te interesuje i izađe ti spisak raspoloživih trekova u toj zoni prilagođeni enduro ili dual sport motorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Jun 19, 2022 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...