nikolaluk 0 Napisano Avgust 13, 2006 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Imam jedno pitanje. Nedavno sam kupio piaggio 4t zip. Motor nema na tabli pokazatelj nivoa benzina vec ima samo lampicu koja pocne da blikce kad dodjem na rezervu. Na tabli pored brzinomera postoji pokazatelj koji nema funkciju. Zanima me koliko je tesko i da li je uopste moguce ugraditi pokazatelj nivoa benzina u rezervaru? Hvala unapred! nil@eunet.yu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Avgust 16, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko Brate ali i nije nemoguce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Avgust 17, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Imam jedno pitanje. Nedavno sam kupio piaggio 4t zip. Motor nema na tabli pokazatelj nivoa benzina vec ima samo lampicu koja pocne da blikce kad dodjem na rezervu. Na tabli pored brzinomera postoji pokazatelj koji nema funkciju. Zanima me koliko je tesko i da li je uopste moguce ugraditi pokazatelj nivoa benzina u rezervaru? Hvala unapred! nil@eunet.yu Pogledaj ovaj stranu :!: Ovde vec si poceo ovaj pitanje. Mozda nesto pomogne. http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=2361&highlight= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolaluk 0 Napisano Avgust 17, 2006 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informacijama. Za sad sam odustao od te avanture jednostavno nema se vremena tj para. u svakom slucaju hvala P.S. tema je prebacena u garazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Avgust 17, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informacijama. Za sad sam odustao od te avanture jednostavno nema se vremena tj para. u svakom slucaju hvala P.S. tema je prebacena u garazu To nemoguce, jer 2 otpor oko 2 evra, a led u 3 boju kosta oko 5 evra. Ostalo samo rad :!: :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko_lazarevac 0 Napisano Avgust 29, 2006 U prolazu, 10 postova Lokacija: lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Imam jedno pitanje. Nedavno sam kupio piaggio 4t zip. Motor nema na tabli pokazatelj nivoa benzina vec ima samo lampicu koja pocne da blikce kad dodjem na rezervu. Na tabli pored brzinomera postoji pokazatelj koji nema funkciju. Zanima me koliko je tesko i da li je uopste moguce ugraditi pokazatelj nivoa benzina u rezervaru? Hvala unapred! nil@eunet.yu Ja sam inace elektronicar,i to nije nikakav problem,secam se da smo u skoli pravili merace nivoa tecnosti,naravno elektronske.Potrebno je 3-4 led dioda, kabal tj magistrala za racunar,koja mora da se nastavi i jedno logicko kolo,sve to ne izadje 300 din.E sad postoji problem,pokazuje tacno samo kad se gorivo ne mucka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...