banbus 6 Napisano Novembar 27, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam tumarao po netu pa sam naleteo na ovo Angel eyes, mada ima jos bolje - devel eyes, mada sad nemogu da nadjem slike gde sam ih snimio na kompu Pa reko da podelim sa vama, da vidimo vasa misljenja, zna li ko nesto o ovome, gde ima, valja li sta, koliko parica...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Novembar 27, 2008 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra izgleda i vrlo prosto se pravi,probacu da okacim video. Jedini problem je otvoriti i zatvoriti far Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Novembar 27, 2008 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan evo ga http://video.google.com/videoplay?docid=980547339061120203&ei=n7AuSfjHMYPGiAKUhczhDQ&q=how+to+make+angel+eyes+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1314 Napisano Novembar 27, 2008 Drug član, 1132 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan u exstra izgleda,a od cega su oni stapovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Novembar 27, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Pravio je drugar,xtra je ispalo.. Ja mislim da su stapovi oni od onih drski za venecijanere shto se zavrce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 184 Napisano Novembar 28, 2008 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan gde se mogu kupiti te drske za venecijanere?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Novembar 28, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd pitacu ga a mozda i on naleti na temu u medjuvremenu,i on je chlan foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Novembar 28, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Bas extra izgleda moram probati nesto ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano Novembar 28, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je teze nego sto izgleda Prvo i osnovno treba otvoriti far, isto se stavlja u rernu, greje se 10 min, pa polako vuces staklo, pa opet grejes .... Bar sam tako nesto gledao neki klip... Mada ovo pravljenje ne izgleda previse tesko, nasao sam neki americki sajt, kostaju oko 110 dolara, ali to naruciti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Novembar 28, 2008 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan zajebano je to dosta praviti.moras da nadjes pune a ne suplje sipke klirita od venecijanera pa onda da iskrivis, najbolje sa fenom da napravis oblik koji ti odg stavis led na krajeve naravno kupis u ,,radio klubu,,sto jace ,i onda kao najvece drndanje moras zadnju stranu prstena da isturpijas sitno po 90" da bi se prelamala svetlost,,,pravio sam ja to za auto pre par godina i dosta je dobro izgledalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano Novembar 29, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan A negde da se kupi, ko da donese i jos ugradnja ;D ;D Mnogo trazim ali ajde da pitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Novembar 29, 2008 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan http://www.geocities.com/jvxdriver/eagle_eyes.htm,,,,,ovde ti je sve objasnjeno,jedino sto sam ja pravio zareze po 90"^^^^^^^^^^{tako to izgleda sa zadnje strane pa se jos bolje vidi}ako nisi mnogo vican sa rukama dizi ruke, dodji kod mene u garazu na prolece pacemo nesto da napravimo zajedno,otp vidis kako treba da izgleda ta vrteska od venecijanera mora da bude puna,,,,,nadji negde,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Novembar 29, 2008 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan http://images.google.com/imgres?imgurl=http://s96.photobucket.com/albums/l187/folder_01/angel_eye_61_full.jpg&imgrefurl=http://www.nissanforums.com/b14-95-99-chassis/130024-angel-eyes.html&usg=__6wZmjt9odwCOS2u1lAnAWGAXrgY=&h=400&w=577&sz=68&hl=en&start=2&um=1&tbnid=kIhQ_BC3oPdxNM:&tbnh=93&tbnw=134&prev=/images%3Fq%3Dangels%2Beyes%2Bcustom%26um%3D1%26hl%3Den%26rlz%3D1T4GGLJ_enYU269YU269%26sa%3DN ovo gore nece da radi ,,probaj ovde idi na////creating custom angel eyes/// Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mercedes-Benz-Rale 1 Napisano Novembar 29, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajde ako neko nadje ove stapove u bg nek javi de ih je nasao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Novembar 30, 2008 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan A kako se otvara far? Cuo sam za neku varijantu da ga ubacis u zagrejanu rerna na par minuta ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nelson 1 Napisano Decembar 1, 2008 U prolazu, 53 postova Lokacija: BG Motocikl: zx10r Prijavi odgovor kao problematičan ;D e kad ti ne bi palamudio Velimire al ne iz Cacka sto ti je rodno mesto mopeda i dragog nam servisera Marinkovica.To sto ravco ANGEL EYES nepomaze kao i ja omasio si temu OFTAMOLOG nam treba ne ovo.E sad far moze da se otvori drzanjem u vreloj vodi od 3 do 5 min cisto da bi se ziva guma koja je izmedju zastitnog providnog dela nazovimo ga staklom mada nije i kucista fara opustila da kad odvojimo zabice koih je od prilike od 4 do 6 uz peripetie ovojio far. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano Decembar 1, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan ;D e kad ti ne bi palamudio Velimire al ne iz Cacka sto ti je rodno mesto mopeda i dragog nam servisera Marinkovica.To sto ravco ANGEL EYES nepomaze kao i ja omasio si temu OFTAMOLOG nam treba ne ovo.E sad far moze da se otvori drzanjem u vreloj vodi od 3 do 5 min cisto da bi se ziva guma koja je izmedju zastitnog providnog dela nazovimo ga staklom mada nije i kucista fara opustila da kad odvojimo zabice koih je od prilike od 4 do 6 uz peripetie ovojio far. To sto ste ti i tvoja drugarica Vukica umocili tvoj far u vodu i sjebali ga ;D ;D ;D pa sad nagovaras i druge ;D ;D ;D Ima na you tubu kako se skida plastika sa fara, stavlja se u rernu, na ne znam koliko stepeni, drzis u rerni 5 min, pa izvadis, malo razglavis staklo, vratis u rernu jos 5 min, pa opet izvadis i onda bi trebalo lako da skines.... Nacicu taj klip pa cu da ga postavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mercedes-Benz-Rale 1 Napisano Decembar 4, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jer moguce da niko nije nasao ove stapove za venecijanere :'( ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kave 1 Napisano Decembar 4, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ajd pitacu ga a mozda i on naleti na temu u medjuvremenu,i on je chlan foruma Valjda se na mene odnosi ;D .........Pravio sam od stapica slicnim tim za venecijanere(posto ovi za venecijanere su jako lomljivi,bar ovi koje sam ja probao),najteza stvar u celoj prici jeste otvoriti far.Ja sam ga otvorio sa pistoljem za vruc vazduh,i onda je sve lako.Kad budem nasao slike okacicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1314 Napisano Decembar 4, 2008 Drug član, 1132 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan gde si naso te stapice i od cega,nije problem uopste otvarati far barem meni ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kave 1 Napisano Decembar 4, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Usvakoj radnji gde se prodaju venecijaneri imaju te stapove sto pomers venecijanere.Ali sad se prave razne LED trakice,cevcice... sto je po meni bolji izbor http://www.f2tuning.cz/images/large/5645-2008-01-30-23-37-10.jpg evo kako je meni ispalo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mercedes-Benz-Rale 1 Napisano Decembar 5, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imaju ali svuda gde sam ja gledao imaju samo suplje a one nepiju vodu vec sam probao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Decembar 6, 2008 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan I dali ce neko konacno da objasni kako se otvara far ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Decembar 9, 2008 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan To je moj bivsi kolega pravio pre par godina od drski za venecijanere. Ugradio u Astru, i evo dan danas izgleda odlicno. Jedino sto on nije stavio bele diode, nego neke ultra jake plave koje smo izvadili iz tadasnjih Chieftec kucista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da nađem temu u garaži. jel zna neko gde ima da se nabavi ova "reflecting tape" o kojoj ovaj lik priča i kako se to zove kod nas? uradio sam dva komada, na jednom su zarezi duboki a na drugom su jako plitki i na oba se vidie kad se upale diode a ja bih da se ne vide. i jel ima neko ideju za neku jače diode? ove su od čini mi se 18000... koštaju 45 dina u radio klubu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...