dingdong 15 Napisano Novembar 27, 2008 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xt600e Prijavi odgovor kao problematičan dragi prijatelji motoraši, interesuje me gde bih mogao da izmerim jačinu zvuka u decibelima i na koji način. Imam Yamahu XT600E i izduv je toliko glasan da komšije verovatno misle da nisam normalan ali to sada nije ni bitno više me interesuje da li postoji propis koliko sme neki motorcikl da se čuje i kakvi su propisi u Evropi t.j. da li postoji mogućnost da me zaustave i isključe iz saobraćaja zbog tog problema, unapred sam Vam zahvalan za razjašnjenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Novembar 27, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde u Srbiji ti nemogu nista ja vozim sa otvorenim izduvom mog TT-a i nikad nisam imao problema ni na tehnickom kad treba da ga registrujem ni u gradu kad me murija zaustaljala.Dok u Evropi postoji zakon i moras imati db kiler da bi smanjio zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dingdong 15 Napisano Novembar 27, 2008 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xt600e Prijavi odgovor kao problematičan ako imaš neke kontakte gde bih to mogao da vidim a da ne menjam ceo izduv, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Novembar 27, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da postoji pravilnik i kod nas.. Mogu i da te iskljuce iz saobracaja tj. prvo da te odvedu na vanredni tehnicki pa onda iskljuce. Ja sam se nasao u takvoj situaciji ali sam se "izvukao" snalazljivoscu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Novembar 27, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ja na Tuaregu imam LeoVince auspuh i cuje se sa strasno...Do sada nisam imao problema sa policijom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dingdong 15 Napisano Novembar 27, 2008 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xt600e Prijavi odgovor kao problematičan mislim da mi neće biti problem ovde u Srbiji ali kao i svi Vi drage kolege motoraši i ja sa svojom ekipom žudim za nekim dužim putovanjem (čim otopli) pa čak i do Jevrope za koju sam i pribavio teškom mukom potrebne vize Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Novembar 27, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan pusti komsije, kad je takva melodija u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1930 Napisano Novembar 27, 2008 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan A odakle si ti? Mala ova slika na avataru pa ne mogu da vidim motor kako treba. Skoro sam u bg-u na auto putu video jedan ovakav xt tj. prvo sam ga cuo, pa sam ga posle nekog vremena i video Cuje se muski. Za ono provlacenje izmedju kola je bolje sto se cuje, opominje ljude da pogledaju u retrovizor i da te primete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dingdong 15 Napisano Novembar 27, 2008 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xt600e Prijavi odgovor kao problematičan da to sam bio ja najverovatnije ako je pravac konjarnik-aerodrom-konjarnik a da je muzika i to je istina, jedino što od cele teme meni jedino preostaje da kupim još jedan za preko grane ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1930 Napisano Novembar 27, 2008 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Apsloutno. Najbolja ti je ta opcija. Ovde ces ostati ziv, a tamo ces udobno putovati. Nosio si cini mi se neki ranac na ledjima, a bilo je negde valjda u pravcu klinickog centra. Ma zvuk je "preteran." Razmisljao ja da otvorim vrata kad si bio pored mene, ali reko aj necu , sklonio se lepo malo u stranu i napravio ti prolaz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dingdong 15 Napisano Novembar 27, 2008 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xt600e Prijavi odgovor kao problematičan hvala kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...