Jump to content

Moto Zajednica

Navali narode, jos malo pa nestalo!

Recommended Posts

• Ne silazi, 5473 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Vidjela zaba da se konj potkiva, pa i ona digla noge, eto tako i ovi iz Yamahe kad su vidjeli da se Yugo nece vise praviti , odlucili da daju u prodaju posljednje primjerke 2T Moto GP motora.

Znaci ko je mislio da kupi GP verziju 125ccm ili 250ccm dvotaktnih Yamahinih modela, ovo je posljednja godina za tako nesto. Kao razlog se navodi to da vec 2010 godine prelazi na cetvrotoktnu tehnologiju, a i vecina iz proizvodnje  je prodavana u Japanu.

U paketu sa njima stize jos jedna poslastica, a to je "razgolicena" R6, koja ima sve potrebne instalacije prilagodjene Endurance trkama, prednje, zadnje svjetlo, ali pocerupano je skoro sve sto bi bilo nepotrebno na trkama.

E sad posto znam da ima mnogo interesanata za ove makine da kazem i cijene. Pocnimo od najmanje masinice TZ 125 model sa raznim kombinacijama prenosa i zupcanika mjenjaca kosta 10 300 evrica.

TZ 250 sa istom opremom 20 300 evrica

a ova R6R oko 7400 evrica.

Yamaha%20Racers%20lat.jpg

TZ125 i TZ250

RWzdO_r6rft8.jpg

R6R

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Sa obzirom da nasi ulicni endurance vozaci i ovako skidaju podrep/zmigavce/retrovizore, 7400 za novu R6 je sasvim ok ponuda.

A sto se GP varijanti tice, mislio sam da su mnogo skuplje, procitao sam ranije na motori.hr da aprilija za koriscenje RSW 250ice (fabricke) naplacuje 1.300.000 evra po sezoni, navodno...

• Ne silazi, 5473 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

A sto se GP varijanti tice, mislio sam da su mnogo skuplje, procitao sam ranije na motori.hr da aprilija za koriscenje RSW 250ice (fabricke) naplacuje 1.300.000 evra po sezoni, navodno...

Ja nabasah na ove cijene, mozda je Aprilia skuplja u startu, a mozda je to cijena koja se odnosi i na podrsku u rezervnim dijelovima po sezoni.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja