Protaa 46 Napisano Maj 1, 2022 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Mokrin Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri seo ja danas na motor i kreno da se vozam kad vidim da mi ne radi kilometar sat u pocetku je kao poceo nesto da skace ali je odma pala kazaljka i ne radi juce sve bilo normalno pa me zanima odakle da pocnem da pregledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8015 Napisano Maj 1, 2022 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Sajla km sata,od puža na točku,tu ti je najlakše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Protaa 46 Napisano Maj 1, 2022 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Mokrin Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan aha okej provericu sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1889 Napisano Maj 1, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 740 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Moguće da je sajla pukla. Bužir se od savijanja volana nažulji i pritisne sajlu. Ide, verovatno, ovakva, sajla sa rascepkom. Promenio Maj 1, 2022 član feniks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Protaa 46 Napisano Maj 5, 2022 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Mokrin Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan pinjoj je bio u pitanju ona dva kljuna nisu nalegla gde treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8015 Napisano Maj 5, 2022 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Znači skidao si točak,a nisi napomenuo.Jednostavno,jel da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Protaa 46 Napisano Maj 5, 2022 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Mokrin Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan jesam aali je radilo bilo sve normalno pola godine i vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8015 Napisano Maj 5, 2022 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Samo sam konstatovao.Pa trebalo mu je pola godine da se namesti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...