vidakn 1781 Napisano April 30, 2022 (promenjeno) Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam neočekivano i nenadano postao vlasnik V- Strom-a 2014. godište, moj TDM850 ide na prodaju. Odlično očuvan, domaćinski, redovno servisiran motor. Kada kažem redovno ne mislim samo na zamenu ulja i filtera, to se podrazumeva. U mom vlasništvu je tri i po godine, prešao sam za to vreme 17000km i u tom periodu rađeno je sledeće: - na 65000km remont prednje viljuške (semerinzi, prašinari, zamenjeno ulje u vilama) Zamenjeno ulje i filter ulja u motoru - na 67000km zamenjen antifriz svećice Ulje u kočnicama Zadnje pločice (stavljene Brembo carbon ceramic pločice). Stavljen nov filter vazduha - na 69000km zamenjeno ulje i filter ulja u motoru - na 71700 km stavljena prednja kočnica od Yamahe R1 Nove prednje pločice (Brembo carbon ceramic) Promenjeno ulje u prednjoj kočnici Kontrola i podmazivanje ležajeva volana - na 73300km stavljena nova zadnja guma (Mitas touring force) Zamenjene hard gume u zadnjem točku (mada nisu morale jer imam stare i kao nove su) Preventivno zamenjeni semerinzi zadnjeg točka (majstor je utvrdio da su ležajevi bili dobri ali pošto sam ih kupio a nije bilo potrebe menjati ih, dajem ih uz motor nove neotpakovane) Zamenjeni ležajevi i semerinzi prednjeg točka Stavljen nov lanac i lančanici (D.I.D.) - na 74000km zamenjeno motorno ulje i filter - na 77000km zamenjen akumulator (JP) još uvek u garanciji do 11. meseca 2022. godine - na 79000km zamenjeno motorno ulje i filter - na 82050km zamenjena prednja guma (Metzeler Z8) Zamenjeno motorno ulje i filter Dodatna oprema: - Sedište anatomsko radio Stiv dizajn iz Niša (plaćeno 120e) - Utičnica 12V - Prednja kočnica od Yamahe R1 sa original Rizominim rezervoarom za kočiono ulje (150e plaćeno polovno), iste kočnice kao na R1 ima i TDM 900, osetno je bolje kočenje sa ovom kočnicom. Motor nikada nije imao havariju, original su sve plastike i nisu krpljene. Plastika na desnoj strani malo oguljena od pada u mestu i nestručnog podizanja (prethodnom vlasniku pao motor u mestu, a pošto je sitne građe borio se sa motorom dok ga je podizao pa je malo zagrebao prednju desnu plastiku, ništa strašno). Ovo namerno nisam hteo da farbam i popravljam jer su površinske ogrebotine u pitanju, ništa nije puklo niti polomljeno. Motor je tek registrovan i registracija važi do Aprila sledeće 2023. godine. Zamene me ne interesuju jer sam kupio drugi motor noviji (V Strom 2014. godište) i to je ujedno razlog prodaje. Retko dobar i održavan motor, vožen samo na vangradskim vožnjama, uvek garažiran i zimi i leti. Motor je spreman za sezonu, budući vlasnik nema obavezu ni ulje da promeni jer sam sa novim uljem i filterom prešao samo 300km. Takođe kupac dobija motocikl sa punim rezervoarom goriva jer nikad ne ostavljam motor sa polupraznim rezervoarom, uvek je pun do čepa zbog potencijalne pojave korozije. Kontakt telefon 063/230-318 Vidak Više detalja u oglasu: Yamaha TDM 850 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha TDM 850, 2000. godište, Touring, vozilo prešlo 82000 km, Zemun. Cena 2.100 € - Motori - Polovni Automobili Promenio April 30, 2022 član vidakn 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Maj 1, 2022 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Motor prodat, nije više aktuelan!Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...