kilimandzaro 38 Napisano April 27, 2022 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd Vinca Motocikl: BMW 650 cs Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem akumulator iz naslova. Potpuno nov. Greskom kupljen, ne odgovara za moj motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano April 27, 2022 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Kolko? Stodinala? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilimandzaro 38 Napisano April 27, 2022 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd Vinca Motocikl: BMW 650 cs Prijavi odgovor kao problematičan Cena sitnica . 4800 rsd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 796 Napisano April 27, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 492 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ga ne zamenis ili vratis? Imas zakonski rok u kom mozes i bez ikakvog obrazlozenja da trazis povracaj novca(mislim da je 14 dana). Ukoliko ga nisi formirao niko ti nece praviti problem. Ja sam uzeo desni plus umesto levog plusa(trazio sam u dve radnje pre toga i naglasavao levi plus, nisam nasao a onda udjem u trecu, kad unutra fina plavusa, i ja zaboravim i amperazu a kamoli polozaj kleme ) Ali zamenila mi teta bez problema, sreca primetio pre nego sto sa se bacio u formiranje. Promenio April 27, 2022 član MarkoMoto 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilimandzaro 38 Napisano April 28, 2022 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd Vinca Motocikl: BMW 650 cs Prijavi odgovor kao problematičan Zato i ne mogu da ga vratim jer sam ga vec formirao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4490 Napisano April 28, 2022 Drug član, 1444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan cek samo da proverim nesto... ajde u medjuvremenu mi napisi snagu , dimenzije ko ti nije problem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilimandzaro 38 Napisano April 29, 2022 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd Vinca Motocikl: BMW 650 cs Prijavi odgovor kao problematičan Snaga 12Ah 200A(en). Dimenzije 150x90x145 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilimandzaro 38 Napisano April 29, 2022 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd Vinca Motocikl: BMW 650 cs Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano April 29, 2022 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da cu sledece nedelje u selo, gde drzim motor preko zime. Javljam kad premerim da li mi odgovara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilimandzaro 38 Napisano April 29, 2022 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd Vinca Motocikl: BMW 650 cs Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Deki Katana je napisao: Nadam se da cu sledece nedelje u selo, gde drzim motor preko zime. Javljam kad premerim da li mi odgovara. Nije problem cujemo se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano April 29, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Levi pljuc +? Promenio April 29, 2022 član stanebane Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilimandzaro 38 Napisano April 30, 2022 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd Vinca Motocikl: BMW 650 cs Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, stanebane je napisao: Levi pljuc +? Da da levi + Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilimandzaro 38 Napisano Maj 9, 2022 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd Vinca Motocikl: BMW 650 cs Prijavi odgovor kao problematičan Jos uveka aktulno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Maj 19, 2022 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan On 4/29/2022 at 11:50 AM, kilimandzaro said: On 4/29/2022 at 8:09 AM, Deki Katana said: Nadam se da cu sledece nedelje u selo, gde drzim motor preko zime. Javljam kad premerim da li mi odgovara. Nije problem cujemo se. Drug, upravo sam stigao iz sela pa da ti se sto pre javim (tamo nemam internet). Akumulator nisam premerio jer je motor upalio iz trece nakon 6 meseci zimskog sna (bez skidanja i koje-kakvih punjaca celu zimu je bio u garazi). Inace ovo mi je 6-ta sezona sa ovim motorom a isti je akumulator koji je bio na njemu pri kupovini. Stvarno sam mislio da je gotov, kad ono ... jos cemo se druziti. Pozdrav. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...