Purec92 19 Napisano Novembar 24, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan E posto kao sto naslov kaze ide zima vecina ce garazirati motor, kao i ja... Pa posto cu vikendom biti slobodan da radnem oko motora video sam neke stvari koje bijh uradio... Ove slike sam prepravio preko PS da vidim koja je razlika za male pare Kako vam se motor vise svidja ?? Ako imate jes neke predloge recite ih posto ste vi ipak iskusniji od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Novembar 24, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan bolje ti je da ostavis ono crno oko fara, po meni tako izgleda lepse. retrovizori su ti potrebi definitivno ...malo duzi vizir ne bi lose stojao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Novembar 24, 2008 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan +1 za crn okvir fara i crne retrovizore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Novembar 24, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan OK... Vizir mi je pukao dok sam stavljao j**enu ciradu (vec je bio ostecen doduse ) a inace sa druge strane je ceo... Retrovizore sam nasao.... Ako ima neko da zna nekoga ko ima vizir neka mi da broj (ps deo koji nedostaje je cale bacio :o tako da nemam kalup a ne mogu da nadjem na netu ali naletecu vec negde :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Jupiiiiiiii stigli mi K&N filteri za vazduh, a namontirao sam novi lonac (rucno pravljen) bez mrezica pa se motor cuje kao oluja Videcu da nabacim neki snimak, ne mogu da ga snimim sa telefonom zato sto je prebuchan a i 6300 nije neki snimatelj . Za sad mogu samo da vam pokazem sliku filtera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Jel su ovo bash K&N filteri???Koliko si ih platio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Jesu K&N ali ne znam koliko su... pokazivao sam calu na netu njih i sad pre neki dan sam mu nesto pomagao i juce on dolazi i nosi neku kutiju i daje mi i kaze ovo je za tebe i ja otvorim kad ono filteri :D Pitao sam koliko su, nece da mi kaze ali cu videti da ga nateram da mi kaze. Kad sam ih stavio morao sam ponovo da stelujem ler gas : D tako da svi koji kazu da je to glupost grese Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Novembar 25, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jesu K&N ali ne znam koliko su... pokazivao sam calu na netu njih i sad pre neki dan sam mu nesto pomagao i juce on dolazi i nosi neku kutiju i daje mi i kaze ovo je za tebe i ja otvorim kad ono filteri :D Pitao sam koliko su, nece da mi kaze ali cu videti da ga nateram da mi kaze. Kad sam ih stavio morao sam ponovo da stelujem ler gas : D tako da svi koji kazu da je to glupost grese Ne samo ler gas već i smešu naleru. To što si mu zavrnu šraf lera, nisi rešio problem......... ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Ne samo ler gas već i smešu naleru. To što si mu zavrnu šraf lera, nisi rešio problem......... ??? ??? ??? Haha vish to nisam znao :D Ma nema veze ionako ce da ide na generalnu pa nek rade oni to :D jedva sam se izborio sa lerom :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...