donadog 21 Napisano April 22, 2022 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki KLE 500 2007, Motomorini X-CAPE 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, drugar je sinoc imao problem sa motorom, otpao mu je prednji zupcanik, u pitanju je derbi 125cc neki adventure/enduro. Jadnicak ga je sinoc gurao sa dorcola do zelenog venca. Decko je pre nedelju dana kupio motor... Skoro je i polozio, to mu je prvi motor. Bas bakzuz. Jel zna neko majstora u okolini zelenog venca, da ne mora puno da ga gura. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donadog 21 Napisano April 22, 2022 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki KLE 500 2007, Motomorini X-CAPE 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 300 Napisano April 22, 2022 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Bio je neki servis skutera prekoputa hotela Palas sto je relativno blizu... E sad dal to jos uvek radi ko zna... Al svakako mora da kupi novi lancanik i sraf,mozda moze i sam nabaci to ili kombi pa da se transportuje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3871 Napisano April 22, 2022 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ili Moto-servis, Belgrade (064-222-50-52) VYMAPS.COM visnjiceva 7, 011 Belgrade, Serbia | Motorcycle Repair Shop 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15743 Napisano April 22, 2022 Drug član, 1790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, doctore je napisao: Bio je neki servis skutera prekoputa hotela Palas sto je relativno blizu... E sad dal to jos uvek radi ko zna... Tu se nalaze dva lokala, u jednom su palacinke, a drugi je butik. U jednom od njih je ranije bio pomenuti servis koji ne radi vec godinama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano April 22, 2022 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, doctore je napisao: ,mozda moze i sam nabaci to ili kombi pa da se transportuje Ako hoće na stranu da ga obori, da tako stane kod mene, tu sam. Već sam pisao da sam pre neki dan prevezao kawu za 2.000din kombijem. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 806 Napisano April 22, 2022 Zainteresovan, 495 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre da otpadne lancanik, ovo prvi put vidim Ovde se odvio sraf, ocigledno nije bio dovoljno zategnut U svakom slucaju kombi pa kod nekog proverenog. Trebace mu lancanik i namenski sraf sa, verovatno, specificnim korakom(dakle namenski za to). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6787 Napisano April 22, 2022 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ovako kako izgleda na slici...ne bi me čudilo da je bio zavaren. Kod ovih motorića bi trebalo da je sistem sa prstenom koji se zarotira pa steže šrafovima uz zupčanik. Ako je oštećena osovina...onda..jebi ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...