Pedriic 1 Napisano Avgust 9, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna nesto o ovom putu? Prijatelj koji ima kucu u Takovu mi kaze da je put dobar, ima samo malo makadama. Ako neko nesto zna, puno bi mi pomogao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Avgust 10, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre jedno mesec dana isao tim putem. Ljig-Kadina Luka-Slavkovica-G. Banjani-Bersici. Put je solidan. Uspon na Rajac predivan. Na par mesta imas po ''parce'' makadama (50m), ali nije strasno. Kad sam ja pocetnik prosao sa suvozacem i celim tovarom U Bersicima sam prespavao, pa sam napravio mali izlet do ustanickog Takova i lokalnih manastira. Sutradan sam nastavio rutom Bersici-Brezna-Leusici-Kostunici-RAVNA GORA-Struganik-Mionica-Manastir Bogovadja. Put je slicnog kvaliteta kao i 95% ulica u Beogradu. Mnogi pravci i ne postoje na mapi Srbije...napr.spoj izmedju Kostunica i Ravne Gore. Sama Ravna Gora je jedan od najlepsih krajeva koje sam video u Otadzbini. Sramota me je da sam tek sada naso vremena da tamo odem, a tako je blizu BG. Preporucujem svakom ko zeli da odmori mozak u prirodi i prelepom pogledu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Avgust 10, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam tim putem prosle godine. Neces imati nikakvih problema sem tih par parcica makadama. Rajac je zakon! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Avgust 10, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Ljudi, putna mreza se ubrzano menja tako da nam za sad mape veoma malo znace. Dobro je da imamo jedni druge! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1693 Napisano Avgust 13, 2006 Drug član, 874 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sam sad video temu. Vidim da si vec obavesten o stanju na putevima, tako da od mene imas samo malu dopunu: Takovo - Ravna Gora ima nekih 40 ak kilometara, a posto vec odmaras u Takovu bilo bi suludo da je ne posetis. Neces se pokajati, veruj mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Avgust 14, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Drugar me je odveo na Savinac na rostilj. Posle toga ne mogu da verujem da bi mi bilo bolje da sam video Ravnu Goru. Kad sam se popeo na vrh Rajca, Seljak sa kojim smo razgovarali mi je rekao da ako nastavim sa vrha 'jos malo' tim putem na drugu stranu izaci cu na asvalt za ravnu goru. Uostalom lep je kraj treba otici ponovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Avgust 14, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Savinac je dobar za rostilj i zajebanciju, ali Ravna Gora je daleko lepsa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 14, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, evo malpre cujem da je pun pansion na Rajcu 500,00 a polupansion 350,00, dinara u oba slucaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Avgust 14, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel mislis na ono postansko odmaraliste/planinarski dom na Rajcu ili na nesto drugo?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vodeni Zeka 18 Napisano Avgust 14, 2006 U prolazu, 49 postova Lokacija: NBGD- Blokovi Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Put je stvarno OK. Sto se tice Rajca, odmah iznad planinarskog doma ima restoran "kod Gorana" i klopa je super a cene OK. Tako da ako planiras da pravis pauzu u voznji na Rajcu, nije losa solucija. Pozdrav i dobar provod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1693 Napisano Avgust 14, 2006 Drug član, 874 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar me je odveo na Savinac na rostilj. Posle toga ne mogu da verujem da bi mi bilo bolje da sam video Ravnu Goru. Kad sam se popeo na vrh Rajca, Seljak sa kojim smo razgovarali mi je rekao da ako nastavim sa vrha 'jos malo' tim putem na drugu stranu izaci cu na asvalt za ravnu goru. Uostalom lep je kraj treba otici ponovo. Vidim da si se upoznao sa Micovim kulinarskim kvalitetima. Samo sto si pre toga mogao da se provozas do Ravne Gore, a onda uvece svratis na rostilj, pri cemu te on doceka sa:" Koji ste moj sad dosli, moram samo zbog vas da raspaljujem rostilj!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...