shejtan 378 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo drugari ;D ;D ;D Jbg ja zajebo nisam dosao, ali -6 razloga je bilo da krenem jutros mk otpisani stanite ispred ogledala i zapitajte se > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 28, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Stigoh i ja... Bilo je sve super osim vec pomenutih,sramota... al shta sad... neka ih... Odo ljudi da hasam neke cevape,vrishtim od gladi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6141 Napisano Decembar 28, 2008 Svakom po zasluzi, 12442 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Najvažnije je da ste vi svoj zadatak obavili i dečicu obradovali. Za ostalo...vremenom će se raščistiti situacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posao obavljen, super smo se proveli, sve a svemu bilo je ok!!! Malo da se ugrejem i klopam pa ću okačim slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Grofe u tebe i drugare nismo ni sumnjali a OTPISANI su se otpisali za sva vremena ??? Sramota > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Decembar 28, 2008 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari!Zaista mi je drago sto je sve proslo u redu osim poznatog problema sa Otpisanima ali to treba zanemariti jer je posao obavljen valjano.Drago mi je sto sam upoznao neke od ljudi sa foruma i nadam se da ce biti jos ovakvih akcija samo sledeci put ne treba da se oslanjamo na druge nego sami da se organizujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstori! ;D ;D Otpisane otpisite, i tacka. Ne kvariti temu. Bitno je da ste se lepo organozovali i usrecili decu. Jako mi je krivo sto nisam mogao da dodjem al bice jos toga, deca su se navikla i sigurno ocekuju i sledecih godina posetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Možda sam preterao sa slikama ali... Ujutro nas dočeka čaj Dali vam je poznat ovaj dedamraz? Poziramo sa našom domaćicom Malo slikanja pre polaska Dečije selo Kamenica Bilo je tu raznih kreacija Dečija bolnica Dom veternik A ovo su moji klinci A ovo...ko zna čiji su A ovo je BANDA DEDAMRAZOVSKA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo braco Deda Mrazovi nisam uspeo da stignem na vreme da ucestvujem u akciji na putu za NS ispred Futoga poceo da mi se smrzava levi balans pa zatim desni balans da bi poceo i Rudolf :o da se buni pa sam morao u prvu toplu prostoriju da se ugrijem izvana i iznutra ,posle ugrijavanja krenuh ali put toplog doma, zato ste vi osvetlali obraz svih bajkera, Vas brat Deda Mraz, koji isao ovih dana na druga mesta da obraduje decu u drugim ustanovama SRETNA NOVA 09 HO HOO HOOO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Možda sam preterao sa slikama ali... Ujutro nas dočeka čaj O pa to je zeljko ipak sa XL-om ;D ;D ;D Dali vam je poznat ovaj dedamraz? Ccccc kako si ruzan :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Decembar 28, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan cestitam svim ucesnicima NS akcije! na ove druge ne bi trosio ni rec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Decembar 28, 2008 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju krajeva cilj je ostvaren. Malo promrzlih prstica na rukama i osmeh deteta. Drago mi je sto sam ucestvovao u ostvarivanju i realizaciji jedne ovakve dobrotvorne akcije a voleo bi da ih bude jos sa ovakvim ili slicnim ciljem. Cestitke svim ucesnicima i zelim vam svima MIRA ,ZDRAVLJA I SRECU U NOVOJ GODINI. i da vas masine sluze. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo i mene (ja sam sa onom kreacijom na ledjima sa kojom sam se jedva setao medju decom i ostalima) ;D Prvo da kazem da sve i da se razbolim nece mi biti zao, mada nije mi ni bilo hladno posto kada vidim onu decu sto u decijem selu,bolnici, na naselju, sto usput kada su nas videli na ulici, u centru... sa njihovim osmesima i mahanjem su me ugrejali. Stvarno neverovatan osecaj, cini mi se da svoj toj deci nije ni bio toliko bitan paketic koliko to sto smo dosli da ih vidimo a i sama nasa pojava, izgleda im je jedna od zanimljivih stvari bila i ta da mi buse balone na ledjima, jedva sam ih se otarasio ;D Sve je proslo u najboljem redu, sto se tice otpisanih mislim da je komentar suvisan... Evo malo slika i od mene, inace aparat mi se smrzo, tako da je radio samo do bolnice pripreme za polazak (dalmatino i ja) kreacija (ja) ;D kicenje piaggia (cicak i ticjma) dolazak ispred merkatora vesela domacica decije selo bolnica ne znam ko je ali mi je super izgledala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan jaculs ikavs az amur olam isenop C c c c c... barabo! ;D ;D ;D !!!olib sav mars ;D ;D ;D Iktals ets sab.... :D !is it I ;D ! ađivs ogonm es im ila ffo ej inlatoT amur olib lej ? kacur za ililapsi sav inasipto oitavhs orbod mas oka ? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Decembar 28, 2008 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Sam onaj ko nije pitao,kod mene je bilo pola pola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo novosadjani!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je kruna svega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za uspesno izvedenu akciju! Ne dajte da vam sebicni pokvare ovako lepe utiske! P.S. ...ali madjarski ne umem, daj nauci me leba ti, nisam mog'o da pomislim da ce mi tolko trebati... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da ponavljam sve sto je vec receno.Hocu samo i moju sliku,adresu i broj licne karte ako treba da stavite pored Grofove i da me proglasite za zvanicnog mrzitelja otpisanih (namerno pisano malim slovima). Jel zna neko ko od medija je bio i kada ce biti emitovani prilozi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Grofu i celoj Novosadskoj ekipi koja je osvetlala obraz uprkos raznim teskocama i sabotazama. Sledece godine cemo sve uciniti da bude jos bolje i naravno u full nashoj organizaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 28, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je kako je bilo... ja sam uzivao u svakom trenutku provedenom sa decom... Sve u svemu uzivao sam u druzenju sa svima vama. Sto se tice pozadine svega ovoga, svismo naucili dosta toga pa cemo dogodine biti pametniji. Slike cu postaviti kasnije kada se otkravim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 408 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 304 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 1090 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan Evo ljudi i ja stigoh kuci.Prvo bih hteo da se zahvaim svima vama koji ste na onom minusu dosli u ulepsali deci bar jedan dan.Iskreno, ne umem da opisem kako sam se osecao u prisustvu tih klinaca.. Veoma mi je drago sto sam upoznao ovakve ljude i nadam se da cemo imati jos mnogo slicnih akcija. Takodje hvala "Safetu" koji me je primio na svoj motor (i pored mojih 120 i malo vise kila)... A sto se tice otpisanih, necu ni da komentarisem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ova akcija prošla izvanredno, i namerno sam postavio one tri slike (pogledaj gore) jer je akcija napravljena zbog njih, a ne zbog nas(ili nekih drugih 'nas'). A reći ću vam kako sam ja video ovu akciju: Ekipa BJB se skupila kod Merkatora, odakle su krenuli oko 9 časova. U dečijem selu smo podelili paketiće i ostale poklone, RAZVESELILI DECU, i zaputili se prema dečijoj bolnici. Kad smo stigli tamo dočekali su nas klinci i roditelji na terasama i OBRADOVALI nam se. Utom nam se pridružila ekipa ljudi na motorima, među kojima je bilo ljudi bez kaciga, bez odela DM a neki su bili na vozilima bez tablica. Na putu prema Dnevnom boravku doma za decu s posebnim potrebama su se ti ljudi i izgubili. U dnevnom boravku smo OBRADOVALI decu, koji su nam priredili i mali prigodan program. Odatle smo otišli na trg u centru grada gde smo deci delili bananice, bombone i vode. Ko su vam ti otpisani ili kako već...? I KBK za njih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si i jeste sve zbog dece, moje slike koje sam slikao unutra nisu ispale nikako, aparat mi je promrzao kako sam i napisao ali se nadam da ce neko okaciti i te slike.Sve u svemu slike i nisu toliko bitne koliko trenutci provedeni tamo Sto se tice te opste zbrke posle bolnice: Dalmatino,Ticjma,ja i jos jedan deda mraz izvinjavam se sto ne znam ime smo u toj zbrci zavrsili u centru, stali onako izgubljeni kao otkud mi sad ovde a znamo da treba da smo na naselju, neko je nazvao Dalmatina i brze bolje smo se pokupili i otisli na naselje, verovatno se u toj zbrci izgubilo jos nekoliko nas ali sta je tu je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samuraaaj 51 Napisano Decembar 28, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Kula Motocikl: Stromcina Prijavi odgovor kao problematičan Cit:"Rane zarastaju, ribe se loze na oziljke, A HRABROST I SLAVA TRAJU ZAUVEK!!!!" Svaka cast! Vredelo je Komentar za .....MK "Bla bla bla" ili kako god.... " Kada im okrenemo ledja i prestanemo da verujemo u njih, Vestice i Cudovista NESTANU!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...