Skols 25 Napisano Decembar 25, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan http://www.24sata.co.yu/vesti.php?id=41666 Moto Deda Mrazovi ove godine dele poklone po celoj Srbiji 25.12.2008. - 00:13 Očekuje se da kolona Deda Mrazova ima više od 100 motora... Paketiće će dobiti deca iz Beograda, Novog Sada, Niša (26.12), Zrenjanina (27.12) i Temerina (24.12). TOČAK - Podela novogodišnjih paketića predškolskoj deci, kao i humanitarne pomoći deci s posebnim potrebama u specijalizovanim ustanovama, održaće se i ove godine u organizaciji Asocijacije motociklista Srbije (AMS). Paketiće će dobiti deca iz Beograda, Novog Sada, Niša (26.12), Zrenjanina (27.12) i Temerina (24.12). Motociklisti će biti obučeni u odela Deda Mraza i na svojim „gvozdenim irvasima”, okićeni balonima i svečanoj povorci, provozaće se kroz gradove. AMS je obezbedila značajna sredstva za pomoć ustanovama za decu s posebnim potrebama, uz pomoć svojih članova i donatora. BEOGRAD, 27.12.2008. 10.00 - 11.00 Okupljanje na platou ispred Skupštine grada, dekorisanje motocikala i podela slatkiša deci 11.00 Formiranje kolone od preko 100 motora i polazak u Dom za decu i omladinu ometenu u mentalnom razvoju u Sremčici 12.00 - 13.15 Druženje sa štićenicima Doma u Sremčici i podela paketa, kulturno-umetnički program i predaja humanitarne pomoći domu 13.30 Odlazak kolone moto Deda Mrazeva iz Sremčice i kraj same akcije NOVI SAD, 28.12.2008. 9.00 Sastanak svih učesnika na Bulevaru Oslobođenja kod Merkatora 9.15 Polazak za Kamenicu 10.00 Zajednički dolazak u Dečje selo, druženje sa klincima, podela paketića, press-konferencija 11.45 Dolazak u dečju bolnicu 12.15 Dolazak na Novo naselje i podela paketića i druženje sa decom iz doma Veternik 13.00 Dolazak na Trg Svetozara Miletića i podela balona i slatkiša deci, čime se akcija završava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 25, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan http://www.24sata.co.yu/vesti.php?id=41666 Ovde pise da delimo paketice 26. 12 . Kanda su se malo zajebunili, il sam ja neobavesten ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 25, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan http://www.24sata.co.yu/vesti.php?id=41666 Ovde pise da delimo paketice 26. 12 . Kanda su se malo zajebunili, il sam ja neobavesten ? 26.12 Nislije dele...pise BG 27.12,NS 28.12. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Decembar 25, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene vratih se iz nabavke po ovoj snežnoj mećavi!!! Kamila je dobila rogove, ukrasne trakice, dva zvončića, pa čak i ukrase za jelku... biće to neka vrlo čudna krelacija! Elem tražio sam lance za sneg ali kažu da nemaju njen broj... ;D Danas ću da je kamufliram u irvasa i da je malo upalim da radi, nije radila od nedelje hihihi. Počinje da me fata dedamraz frka... sve bi nešto da krenem... daleko mi ta nedelja... trista mu irvasa!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Decembar 25, 2008 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan NOVI SAD, 28.12.2008. 9.00 Sastanak svih učesnika na Bulevaru Oslobođenja kod Merkatora 9.15 Polazak za Kamenicu 10.00 Zajednički dolazak u Dečje selo, druženje sa klincima, podela paketića, press-konferencija 11.45 Dolazak u dečju bolnicu 12.15 Dolazak na Novo naselje i podela paketića i druženje sa decom iz doma Veternik 13.00 Dolazak na Trg Svetozara Miletića i podela balona i slatkiša deci, čime se akcija završava. Ja se izvinjavam, ali ovde negde se ne spominje pasulj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 25, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam procitao ceo tekst . Na pocetku su napisali Bg, Ns, Zr 26.12, a tek kasanije ( dole ) posebno za gradove. Ja se izvinjavam ako sam uneo malo frke . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Decembar 25, 2008 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Nema problema. Samo neka mi neko kaze, oce li biti tog pasulja ili nece? I gde ce biti klopa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 60 Napisano Decembar 25, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, Ja sam konacno stigao iz CG i jedva cekam da krenemo Imam malo problema sa odelom Deda Mraza ali sam nasao resenje.. Kupicu 2 pa cu ih spojiti ;D Ako treba neka pomoc do 28-og, tu sam. cujemo se u subotu da se dogovorimo. Ako budem dolazio do grada danas, zovem te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 25, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, Ja sam konacno stigao iz CG i jedva cekam da krenemo Imam malo problema sa odelom Deda Mraza ali sam nasao resenje.. Kupicu 2 pa cu ih spojiti ;D Ako treba neka pomoc do 28-og, tu sam. @Zeljko cujemo se u subotu da se dogovorimo. Ako budem dolazio do grada danas, zovem te Pozz i dobrodosao... Zovni Zeljka jos danas,mislim da je banovan sa foruma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 25, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan @Cicak svaka chast care,neka je zhivo i zdravo! Auuu sad ste i mene izbedachili.. ja nemam nikakve ukrase ;D ;D moram i ja neshto smisliti... Juche sam gledao neki film i neki lik je imao odelo irvasa,ja to vama ljudi ne mogu opisati koliko to dobro izgleda... kad bi znao da ima to negde da se kupi,ne bih razmisljao.... @Skols jeste banovan al ne boj se ti nishta ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 25, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, Imam malo problema sa odelom Deda Mraza ali sam nasao resenje.. Kupicu 2 pa cu ih spojiti ; Ja sam juce obavio tu operaciju dva u jedan . Moja prijateljica koja vozi " Singericu " je to uspesno obavila, sad mogu sve lepo da obucem preko opreme ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Decembar 25, 2008 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam bio u Merkuru, i tamo ima odelo za Deda mraza neuporedivo kvalitetnije od onoga u Tempu, košta nešto manje od 1600 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Decembar 25, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan @Cicak svaka chast care,neka je zhivo i zdravo! Auuu sad ste i mene izbedachili.. ja nemam nikakve ukrase ;D ;D moram i ja neshto smisliti... Juche sam gledao neki film i neki lik je imao odelo irvasa,ja to vama ljudi ne mogu opisati koliko to dobro izgleda... kad bi znao da ima to negde da se kupi,ne bih razmisljao.... @Skols jeste banovan al ne boj se ti nishta ;D ;D ;D Ja trazila i nema, odnosno ima sta hoces, ali ne u zemlji Srbiji. Posto imam rogove od prosle godine, ja sam sama sebi sasila nesto kao kombinezon. Nije uopste tesko za zezanje, ako se ima u vidu da pre ovoga sve sto sam ikada sila je bilo iskljucivo dugme :-X. Da sam imala vise vremena, tj. na vreme se setila bilo bi ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 25, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan E bash neshto na tu foru,samo je josh bolje izgledalo... Kako bi to pun pogodak bio.. Josh on kao ide napred ispred svih i "vuche" ih odo ja sa Zheljkom po odela,procunjacemo josh malo oko ukrasa... pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Decembar 25, 2008 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Dok se vi dogovorite ;D Deda Mraz je vec krenuo Sretna Nova godina svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krlebdp 13 Napisano Decembar 25, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: bdp Motocikl: BMW GS1200 ADV Prijavi odgovor kao problematičan @Cicak Prvo da cestitam tati, ziveli i zdravi bili Nisam bio tu ovih dana Ja cu (ako ne uspem da nadjem neku drugaricu sto vozi "singericu") doci bez odela Ponecu kapu i bradu jbg-a sve malo, jos preko jakne,hm A kako cu ukrasiti irvasa videcu to mi je nova ideja imam jos par dana da smislim nesto Pozdrav deda i baba mrazovima(icama) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Decembar 25, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dok se vi dogovorite ;D Deda Mraz je vec krenuo Sretna Nova godina svima Svaka čast Blue Rider! Da vi otkrijem nešto, ja sam danas okitio mog irvasa i malo sam ga projahao oko detelinare. Malo smo vežbali. Kamiloirvas je položio sa odličnim uspehom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 25, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nema nikave ideje za ukrase al sam se i ja malopre provozao... bogme bice borbeno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Decembar 25, 2008 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan I sta ce biti sa pasuljom? Gde se ide na klopu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Decembar 25, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Suljpa je sa svinjskim mesom... tako da ti je džaba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Decembar 25, 2008 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Jel je stvarno pasulj sa svinjskim mesom, ili me zezas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano Decembar 25, 2008 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra se okuplja mala ekipa da popakuje sta jos ima da se popakuje pa cemo ozbiljno da popricao na ovu temu koju je Safet pokrenuo. To klopa or not to klopa...it iz d kuescn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 25, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Zovite bando ako treba help.. Svejedno ne radim nishta pametno na raspustu ;D ;D a hrane mora biti.. pa makar svi zajedno u obelix otishli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Decembar 25, 2008 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ako ce te jesti nesto sto grokce, ja to ne jedem, ali mogu da jedem neka dlakava, pernata, i tako dalje stvorenja. Znaci samo da se jede, a i pije. Dogovorite se, ja sam ZA! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Decembar 25, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan pije ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...