thelord 97 Napisano April 19, 2022 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Vaskršnja akcija u Domu "Sremčica" 24.04.2022. Tradicionalno u Dom Sremčica, kod naših drugara odlazimo na Vaskršnju Nedelju noseći na poklon šarena Vaskršnja jaja, dobru volju i osmehe i kroz druženje, fudbal, košarku i mini-vožnjice dece po dvorištu, trudimo se da radost, ljubav i čovekoljublje tog dana ne blista samo u našim domovima nego i u Domu te dece - naših iskrenih i vernih prijatelja. Kao i svake godine održaće se tradicionalna fudbalska utakmica između ekipe Doma i ekipe "ljutih" bajkera u kojoj se nadamo da ćemo ove godine prvi put odneti pobedu Zato vas pozivam da nam se u nedelju 24. aprila u 10h pridružite na tradicionalnom mestu - na platou ispred Skupštine grada Beograda, baš preko puta Skupštine Republike Srbije odakle ćemo u organizovanoj koloni otići do Sremčice. Polazak se planira za 11h tako da smo u Domu najkasnije nešto pre 12h Ponesite dobro raspoloženje i farbana jaja! Vidimo se PS. Izvinjavamo se zbog zakasnele teme ali iz policije još nismo dobili potvrdu da je skup odobren. Čekali smo do sada, ali smo ipak morali da pustimo temu. Nadamo se da ipak neće biti nikakvih problema i da će odobrenje za akciju stići do nedelje. Edit: stiglo odobrenje, imaćemo policijsku pratnju. NeshaXX 11 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano April 20, 2022 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano April 20, 2022 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 20, 2022 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Super 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 285 Napisano April 23, 2022 jedan od DDMZ, 807 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Deca iz Doma su spremna i za fudbal Ponesite patike ko neće u čizmama da igra. Vidimo se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano April 23, 2022 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se sutra! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2843 Napisano April 23, 2022 Drug član, 692 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano April 24, 2022 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, bilo nam je lepoSent from my SM-A715F using Tapatalk 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5011 Napisano April 24, 2022 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/salebrdar/posts/10226180591611679?comment_id=1354027488407405¬if_id=1650800520072810¬if_t=feed_comment&ref=notif 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano April 24, 2022 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2843 Napisano April 24, 2022 Drug član, 692 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan @Alex011pozdrav kolega po motoru. Gde mogu da se vide snimci? Lepo druzenje, puno emocija i praznik fudbala. Pozdrav svima koji su bili i da nas dogodine bude vise. Srecan Uskrs i da vas Bog cuva, sreca prati, gume drze i masine sluze! 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano April 24, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan @max80 cim mi proslede link kacim ovde.. hehehe drago mi je da ste se lepo proveli, veliki moto ljudi... zivi bili pa se ponovo sretali i druzili...srecan Vaskrs svima.. Promenio April 24, 2022 član Alex011 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano April 24, 2022 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i video jos jednom veliki pozdrav svima... http://www.tanjug.rs/multimedia.aspx?izb=v&GalID=561626&vs=1&page=0 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16902 Napisano April 24, 2022 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 19.4.2022. at 21:17, thelord je napisao: Lepo je setiti se ove slike gore, u ovom kontekstu!! Po običaju, pozitiva na visini, mala četa danas, poraz u košarci, nerešeno u balunu... do sledećeg viđanja! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5011 Napisano April 24, 2022 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Alex011 je napisao: Evo ga i video jos jednom veliki pozdrav svima... http://www.tanjug.rs/multimedia.aspx?izb=v&GalID=561626&vs=1&page=0 Jel realno da na postoji mogucnost share? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano April 24, 2022 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan @Bole37 ne znam da li mislis na share link u okviru bjb stranice ili na opciju share u okviru Tanjugovog sajta... mozda sam pogresio sto nisam isao preko bjb "url" ali mi je nekako najlakse bilo da prekopiram direktno ovde...ako nekome predstavlja problem zbog otvaranja link-a mogu ponovo da dodam u okviru "url" mada ne znam koliko bi se razlikovalo...u svakom slucaju nadam se da mi ne zamerate... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tijanic93 18 Napisano April 24, 2022 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan O kolega nisam znao da ste postali novinar. Bas mi je drago 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tijanic93 18 Napisano April 24, 2022 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na akciji koju ste napravili. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano April 24, 2022 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan @Tijanic93 videh temu, a kako sam bio u smeni pozeleo sam da bar na neki nacin doprinesem sirenju dobrih vibracija a da usput i pokazemo nase drugare i sestre bajkerke...neka svet vidi kakve su to ljudine..kad smo vec tako u mogucnosti... 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2604 Napisano April 24, 2022 Braveheart, 699 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Super mi je bilo danas, deca su se baš obradovala našim dolaskom. Svake godine su sve bolji u basketu Hvala organizatorima, moto redari su bili čista 10ka. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano April 25, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa akcija, zao mi je sto nisam bio u gradu i nisam mogao da prisustvujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...