Jump to content

Moto Zajednica

Veliki pozdrav svim Biker-ima

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 303 postova
  • Motocikl: Suzuki GSF650S

Prvo da se predstavim,Alexandar iz novog sada ,na forumu aka TOUCUTTER ,kao iz "POBJEŠNJELOG MAXA" Malo se salim,ali to je film koji me je kao klinca odvukao u svet mirisa benzina kola i MOTORA,I mojkomsija zoki,koji je u to vreme imao sve brojeve slovenackog(AUTOMAGAZIN-a)po cijem konceptu su ON i miodrag piroski napravili VRELE GUME.Drugo sto sam zeleo da kazem,je da sam preporuku za BJBIKER web dobio od nekoliko ljudi,krivo mi je sto to moram da kazem(nije mozda O.K)ali forum na MotoBerzi u potpunosti je omanuo u smislu svoje osnovne svrhe,druzenje,razmena iskustava,POMOC, i etc izmedju Biker-a.Dok sam na ovom web-u na samom startu video da je trenutno skoro 70 clanova u chat-u(na moto berza-forumu prodje po 2 dana da se niko ne-uloguje).No da skratim pricu,mnogo mi je drago sto sam se registrovao na ovaj sajt i nadam se kvalitetnom i cool druzenju.

Jos jednom puno pozdrava od "TOUCUTEER71-A"-Novi Sad

P.S

Ja sam vozio motor do svoje 24 god,a onda je doslo doba "nosenja gajbi",i evo napokon posle skoro 11 godina postadoh vlasnik lowbuget motora ali bitno je kupiti prvi(po 2 put)motor posle je sve lakse,evo i malo slika.

post-5183-12879011136805_thumb.jpg

post-5183-12879011140248_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svakom po zasluzi, 12439 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Dobro ti nama došao, veruj mi nećeš pomisliti na druge foruma kada se ovde malo "razbaškariš" ;)

Mopedče ti je prelepo! Mnogo sigurnih kilometara!

• Drug član, 1139 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

pozdrav i dobrodosao, motor ti je exstra,ajde molim te kazi koliko si gajba preneo za ovaj motor ;D :D;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja