Jump to content

Moto Zajednica

kruzeri..dilema,trilema pa i vise

Recommended Posts

• U prolazu, 12 postova

Cao ljudi,

kupujem kruzer pa bih voleo da cujem i vase misljenje posto imam dosta dilema na tu temu.

Dvoumim se dal je bolje kupiti za 4 soma neki polovan tipa Dragstar 650,hondu 600 (najmanje mi se svidja),Suzuki intruder 600 ili 750(moj favorit),virago 535,kawasaki en 500 ili se dobro stisnuti i 4 soma dati za ucesce i uzeti kredit za novi Kawasaki vn 900 ili suzuki intruder VZ.

I koliko kod kupovine polovnjaka treba obratiti paznju na godiste,da li je 10-ak godina dosta za motor ili to uopste nije vazno ako je motor o.k.?

Koliko dilema a samo jedna kupovina:)

Hvala svima.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• MK. Sirius - Srbija, 806 postova
  • Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08

Uopsteno gledano, godiste nije od presudne vaznosti, vec kilometraza, ukupno stanje motora, sta sve treba da se ulozi u njega, sta ima od dodatne opreme,da li je registrovan itd.

• U prolazu, 12 postova

MG Nevadu sam odavno vec snimio,super izgleda,cini mi se i da je visi od ostalih kruzera sto mi i odgovara jer sam ja visok(190cm),samo sam malo skeptican kako ide sa nabavkom delova i servisom ovde kod nas.Cini mi se da je sa ovim japancima sve mnogo uhodanije.

• Enduraš, 6382 postova
  • Motocikl: CRF300L

Nov kupi samo ako si siguran u izbor i ako neces pozeleti brzo da ga prodas. Ako bi u dogledno vreme da probas drugu klasu motora, ili neki drugi kruzer kupovina novog se ne isplati, mnogo ces izgubiti prilikom prodaje.

• Svrati ponekad, 170 postova
  • Motocikl: Harley Davidson

Nov motor i nije resenje, u startu je skup, odrzavanje (servisi) skupi, par godina star, razradjen je vec bolje. To su kruzeri, sa njima se ne manijaci, masine duze traju i velike su sanse da nadjes dobar polovni. Ako si vec visok odustani od Guzzija ili Intrudera, mali su, nema mesta za noge. Preporucujem VN 800 ili 900, ili po meni najbolji u klasi Honda Shadow 750 ACE. Oni imaju dosta izbacene komande i iako su nizi mnogo su komotniji. Da.

• Svrati ponekad, 301 postova

Ako si visok 190cm, EN500 i VIRAGO535 ce ti biti malo tesni. Jedino da za EN-a nabavis i produzene komande, mada je bolje resenje neki veci motor.Nov motor je naj bolje resenje ako si siguran da ga neces uskoro menjati!!! ;)

• Svrati ponekad, 170 postova
  • Motocikl: Harley Davidson

a vidim da peacemaker uporedjuje intrudera sa Nevadom,ocigledno nije video uzivo Nevadu

Sad nije nego.. Ocigledno sam sve vozio(osim VN 900) pa sam na ime toga izneo misljenje. Nemoj prerano da donosis zakljucke. Imas lep motor koji prodajes i ne zelim da ti kvarim prodaju ali ovo nije tvoja tema pa sme da se kaze i drugo misljenje. Covek je pitao za misljenja, to je i dobio. . .

• U prolazu, 12 postova

Svako svog konja hvali :)

a zima je duga,vec ce se nesto naci za mene do proleca.

i dalje favorit intruder opasno mu se priblizio i marauder:)

meni je samo vazno da se ne jebavam po majstorima,sa proslim sam imao problema bar dok ga nisam sredio a to je kostalo.Valjda sad zato imam toliko dilema pri kupovini.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja