velja 8 Napisano Novembar 23, 2008 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Sta da kazem pise gore :| Pancevo danas: Idem iz ulice Brace Jovanović i ukljucujem se u Dimitrija Tucovića levo. Gledam 10 ak metara ispred mene policija i ispred njih jos jedno vozilo, laganeze prebacujem u 2gu, dakle 20, 25 na sat ... sa desne strane kod crkve svadba. Ja zablenuh u svadbu ispravljam pogled svi naglo koce ispred mene ja nesto malo ukocih i krk. Udarih policijskog punta od pozadi. Izlaze policajci. 4 njih vrlo mirno korektno bez ikakvih fora i fazona i ponudise mi da se razilazimo. Medjutim ja naglas primetih da je crna lajsna malo naprsla i od tada pocinje iogranka. Mislim da je u jednom trenutku bilo 12 policajaca na licu mesta. Uvidjaj itd. Sve u svemu ja na motoru ne mogu da primetim stetu. Odvescu ga kod majstora da pregleda viljusku. Njima ta mala naprslina na lajsni. Koliko sam razumeo to bi kasko trebao da regulise. Sa motora nisam pao. Najahao sam na rezervoar malo su me zabolela da prostite muda. Najveci problem mi je na kraju ispala zena sa kojom se grubo nasalih da mi spremi ves za zatvor. Ona to ozbiljno shvati poce da place i da me bije. Jbg, nisam ocekivao da ce ozbiljno da shvati. To mi je nauk da se ne zajebavam sa njom sledeci put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Novembar 23, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Da voziš neki kross motor mogao si samo da pređeš preko njih bez zaustavljanja :D dobro je da je sve prošlo bez posledica (osim od žene), a nama možeš da priznaš da nije u pitanju bila svadba, već da se nekoj cici odvezala pertla pa se ona sagla i ... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Novembar 23, 2008 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D ves za zatvor ! Pa pocese ti batine i pre no sto si krenuo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_tzr 0 Napisano Novembar 23, 2008 U prolazu, 47 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan hehehe svadba... neka devojka je bila ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Novembar 23, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan pa zagledao se covek u kumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano Novembar 23, 2008 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok kakva devojka. POceli ganci da sviraju i to solidno a ja to mnogo volim. Ko me zna, zna da mi to luda zica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Novembar 23, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan SNIMIO neku ribicu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7228 Napisano Novembar 23, 2008 Drug član, 3076 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Drugi put joj kazi da spremi cebence, `ladno je vreme, a ko zna kako greju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Novembar 23, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Veljo nevaljalče nijedan ;D hebo si čvorka Sad ti je žena spremila kesu, i stavila je iza vrata... Pa kad je opet tako zezneš da ti istu i šut u pozadinu ;D ;D ...čisto da probaš malo na nitro pogon ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Novembar 23, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Naravoucenije, sa zenama se nije saliti jer mogu da opletu oklagijom, gore nego milicija pendrekom Imao si srece da nisi razbio jaja, a i da su policajci bili vise nego korektni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Novembar 23, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok kakva devojka. POceli ganci da sviraju i to solidno a ja to mnogo volim. Ko me zna, zna da mi to luda zica. Sad kao ganci, ovo, ono, priznaj . Dobra ta fora, uvidjaj za naprslu lajsnu, vise ih kosta gorivo koje su potrosili da dodju na lice mesta nego ta lajsna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Novembar 23, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neznam gde si bio te srece da dobijes uvidjaj preko veze ,samo nisam razumeo ono sa kaskom kakve veze ima kasko i ko ima kasko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano Novembar 23, 2008 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Kasko => Pitao sam ih koliki su troskovi da se steta popravi. Rekli su da to nece niko da plati jer je auto kasko osiguran samo moraju da izvrse uvidjaj jer je sluzbeni auto. Bili su veoma korektni. Dakle ne mogu da zamerim nikome ni jedan pogled a kamoli rec. Kad su izasli iz kola prvo su mene pregledali da li sam dobro pa tek posle minut dva auto. Cak mi je jedan drzao motor dok sam je radio cucnjeve da mi se vrate jaja iz stomaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 23, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam i ja blenuo u neke cigane(nisu pantersi ) ispred crkve , isto bila neka svadba..aaa dobri su...nekom donose srecu a nekom svadju sa zenom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8726 Napisano Novembar 23, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pa zagledao se covek u kumu ima onaj narodnjek :"Najlepsa je kumina frizura..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 23, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Naravoucenije, sa zenama se nije saliti jer mogu da opletu oklagijom, gore nego milicija pendrekom Imao si srece da nisi razbio jaja, a i da su policajci bili vise nego korektni U zenskoj ruci i kasika ubija !! Tako da, pazi sta pricas pred njom. Drago mi je da nije bilo nikakve povrede. Ne pominjes, al` se nadam da si svestan da te ocekuje kroz koji mesec cestitka od sudije za prekrsaje. Cisto da se ne iznenadis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 23, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan sve je dobro sto se dobro .....svrsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Novembar 24, 2008 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Dobro pa nisi rekao zeni u sta si se zablenuo, inace bi molio da te posalju u zatvor ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Novembar 24, 2008 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Prvo svadba, pa cigani... A onda je mrmot zamotao cokaladu???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Novembar 24, 2008 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Da,da,zagledao se u svadbu...a moja baba ide Hayabusom na pijacu jer ima velik kofer za krompir a i lako ga voza izmedju tezgi na prednjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Novembar 24, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kasko => Pitao sam ih koliki su troskovi da se steta popravi. Rekli su da to nece niko da plati jer je auto kasko osiguran samo moraju da izvrse uvidjaj jer je sluzbeni auto. Bili su veoma korektni. Dakle ne mogu da zamerim nikome ni jedan pogled a kamoli rec. Kad su izasli iz kola prvo su mene pregledali da li sam dobro pa tek posle minut dva auto. Cak mi je jedan drzao motor dok sam je radio cucnjeve da mi se vrate jaja iz stomaka. Oni nemogu da naplate kasko jer nisi pobego i ako su te uneli u zapisnik , stetu ce da plati tvoje osiguranje ako si ti kriv i ako ti je motor registrovan i imas polisu a ako nije i nemas polisu onda placa kasko pa posle tuzi tebe da platis stetu njima. Nerazumem da registrujete motor svake godine i placate osiguranje i neznate sta ste osigurali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano Januar 8, 2009 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Epilog: Sudija za prekrsaje mi je izrekao MIN kaznu -> 4000 dinara. Max je 30000. Materijalna steta je procenjena na 2000 dinara. Sudija je, ko sto rekoh i za policiju, bio veoma korektan. Malo je bio nezadovoljan sto smo uopste dosli tu za 2k dinara ali nista posebno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 9, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da si ti to zavrsio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 9, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Brzi su.Malo jace od mesec dana im je trebalo.Kanda je bas frka za napuniti budzet. Malo mi je krivo jer si mogao proci i bez toga,ali sta je tu je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...