BMW K1200R 1244 Napisano Novembar 23, 2008 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Novembar 23, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Novembar 23, 2008 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moze i po suvom: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Novembar 23, 2008 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan http://www.adboivin.com/home_adboivin.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Novembar 23, 2008 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice i ja sam za sezonu bez kraja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Novembar 23, 2008 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice i ja sam za sezonu bez kraja To vazi i za mene http://www.youtube.com/watch?v=kpz5AR95Dvc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 23, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Mora da je istinsko uzivanje . Padnes pa ti lepo , mekano u slucaju da promasis drvo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Novembar 23, 2008 Drug član, 1468 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ovo cudo,samo kako se zaustavlja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4805 Napisano Novembar 23, 2008 Ne silazi, 5564 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam video jos pre 2-3 godine u nekom casopisu, a sada kako se i vozi! Obzirom da volim snezne sportove, pa jos u ovoj kombinaciji, pravi uzitak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Novembar 23, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedna sitnica... 1500 USA $ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4805 Napisano Novembar 23, 2008 Ne silazi, 5564 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedna sitnica... 1500 USA $ Pa ako se da 3,4,5000 za nov cross ili hard enduro, das jos 1500 i sezoni nikad kraj!!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Novembar 23, 2008 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Do 00 !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Novembar 23, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ovo cudo,samo kako se zaustavlja? pa zasto bi stajao zaboga? vidi kako je zabavno ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Novembar 24, 2008 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci sneg dolazi sigurno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Novembar 25, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan ...eh da je j.....h para... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Novembar 25, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan pa o ovome bi se moglo razmisliti... mnogoo dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Novembar 25, 2008 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan U kraju gdje ja zivim sezona za ovo je duza nego za motor i vec duze vrijeme razmisljam da napravim nesto slicno na kros 125 koji imam. Video sam ovo cudo,samo kako se zaustavlja? Na zadnjoj osovini ostaje disk i koci direktno gusjenicu , ko je probao motorne sanke zna da je snaga kocenja nevjerovatna ,koci skoro kao motor na suvom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Novembar 27, 2008 Drug član, 1468 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ga nacinis u svom stilu i to postane domaca radinost,pusti fotke obavezno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano Novembar 29, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Leeee :o :o Mozda moze i na R, 120Ks po sumi, pa jos sneg ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 29, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno....prema ovome su motorne sanke smejurija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Decembar 31, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Kako je dobra stvar.Kolko sam razumeo to je kit koji moze da se kaci na vecini kros motora.Pretpostavljam da ce u skorije vreme biti dosta popularno po planinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Februar 20, 2009 Drug član, 1468 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam cenu na e-bay-u 2900$ Sad ne znam da li je novo ili polovno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Februar 20, 2009 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan papreno! a tek ce biti papreno kad dodje do balkana, bar 3-4000e! tek kroz neku godinu, realno je ocekivati da cena padne na oko 1000e. i tad je skupo, ali je dostizno! i zabavno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Februar 20, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaaaaaaa! luda stvar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 852 Napisano Februar 20, 2009 Cuore Sportivo, 1339 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan papreno! a tek ce biti papreno kad dodje do balkana, bar 3-4000e! tek kroz neku godinu, realno je ocekivati da cena padne na oko 1000e. i tad je skupo, ali je dostizno! i zabavno! Kad bude bilo dostupno ja cu da pazarim i imam ideju da montiram bove umesto skija pa mozes da picis i po vodi i zamisli facu nekog fensera na seadoo jetu :o kako ga obilazis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...