Cope 215 Napisano Decembar 2, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Cek sad, koje su to organic?? U KDM prodaju semi-metal i sinter Nissin plocice (2500-4000din). Upravo sam lično bacio pare za te semi metal... Ne mogu da tvrdim da je pločica šit, al meni brate sa njima motor nije kočio, pa nek posle komšiluk kaže - Ciga lud... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Decembar 2, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cena je relativna stvar Moja glava je mnogo skuplja Cca. 4000 din za 2 prednja i 1 zadnje teflonsko crevo...i izvozih celu sezonu živ i zdrav Šejtan još nije ni stigao do kočenja on još uvek pada u mestu ispravka on koči xenom ... i to uspešno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Decembar 2, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Tek mi sad nista nije jasno ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Decembar 2, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Organic pločice su pločice koje nemaju azbest, ali nemaju ni sinter materijal u sebi, što bi narod rekao VULGARIS. Imaš da poručiš u LOUISu mislim da se firma zove SAITO i prilično je arče u Nemačkoj, jeste da se troše brže, ali koče a diskovi ostaju celi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Decembar 2, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Za dokumentaciju ! http://shop.oreillyauto.com/ChoosingBrakePads.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Decembar 5, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam proletos ugradio Nissin semimetalic plocice (kopljene u KDM), doduse za zadnju kocnicu i veoma sam zadovoljan. Stare (originall) plocice su imale jos cetvrtinu "mesa" ali sam hteo da ih zamenim pre puta u Jordan. Nove plocice primetno bolje koce. To je moje iskustvo... Lalajko, u Boban sajle prave i teflonska kociona creva koja po kvalitetu ne zaostaju za onim koje bi narucio iz inostranstva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 5, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko, u Boban sajle prave i teflonska kociona creva koja po kvalitetu ne zaostaju za onim koje bi narucio iz inostranstva. Hvala Matija, znam. Kad dodje vreme za servis, skidam ovo fabricko i nosim da mi naprave teflonsko. Kako sam cuo, sa pocinkovanim krajevima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 7, 2008 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko, u Boban sajle prave i teflonska kociona creva koja po kvalitetu ne zaostaju za onim koje bi narucio iz inostranstva. Hvala Matija, znam. Kad dodje vreme za servis, skidam ovo fabricko i nosim da mi naprave teflonsko. Kako sam cuo, sa pocinkovanim krajevima Ma sta se toliko mucis sa tim. Ma.. samo promjenis motor i rijesis problem sa kocnicama. ;D ;D ;D Sala mala !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...