Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 20, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo Gruja se ispravio. Svaka cast, imas pice od mene prve prilike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja bajker 2 Napisano Maj 20, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Geneve Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ne bude u Smederevu..... ;D ili od one njihove smrdljive vode da se ne daj boze pravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 21, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ne bude u Smederevu..... ;D ili od one njihove smrdljive vode da se ne daj boze pravi. Moze ovaj vikend Sabac ili iduci u Novom Sadu. ;) P.S. U Smederevo ne idem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Jun 25, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan E, ja sam zadnje dve nedelje bio u Skoplju na Night Wolves i Potfat MC Poshto su oni veliki klub, svidjaju mi se pojedini kriterijumi, nema ulaz za skutere i nema pucanja sportskim motorima... za pucanje i ajde, svima ide na k, al' skuterashi im pune kase, tako da bi proshli i bolje...mozda... k'o da si na skup Hells Angelsa i da...na oba su bila po 20-tak WC-a shto je za svaku pohvalu, za nas mushki gde nema WC nije problem...al' gde zensko da dize nogu uz neko drvo...ne ide... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Jun 29, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih vas davio... Slazem se uglavnom sa vec napisanim, posebno sa Acimovom besedom. Elem gospodo napravite skup na kome ce biti 1000 motora, 2000 - 3000 hiljade ljudi, sto podrazumeva PARKING, STOLICE, HLADOVINU, HRANU, PICE, i sve to u dovoljnim kolicinama. Zamislite 3000 ljudi koji pisaju "okolo" pa upece zvezda i pocne da se siri miris amonijaka .... Dakle DOVOLJAN broj WC-a (CISTIH). Primer dobrog skupa je Kanjiza. Nista nije ostavljeno slucaju. Organizatori su mislili na SVE. Jeste da se tamo pricalo na Madjarskom i da nista nisam razumeo al sam imao oci da sve vidim a bogami i osetim. Sve pohvale! Indjija je takodje bila jako dobra. Zrenjanin takodje. Jos jedna sitnica. Kad vec pravite skup, dajte ljudima izbor. Nekoliko razlicitih proizvodjaca piva pa nek se takmice. Isto vazi i za rostilj i za prodavce moto opreme... Konkurencija poboljsava kvalitet i snizava cenu. UVEK. Muzika je interesantan ali ne presudan detalj. Ne bih vas vise davio. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Octobar 18, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Ljubaznost domacina za mene igra veliku ulogu.Lepo je videti da te docekaju nasmejana lica. Organizovan defile(Ne da ide kako ko hoce i da se pretice u defileu,licno bih odvojio skutere u posebnu grupu u defileu jer me nekad udavi mesavina) Mesto gde je kamp,(hladovina, WC,voda za pice) Obavezan neki izlet! Ne da se sedi,seta ceo dan u kampu ili zuji sa motorom po gradu. Dovoljno zabave u vidu igara,ispiti spretnosti i td..... Dovoljno hrane(da nebude nemamo vise izvinite) Muzika koja neubija usi i koju skoro niko ne razume(Bend koji svira domaci rok i prepoznatljive strane hitove) Pucace bih zabranio na svim skupovima!!!!!!To treba izbaciti sa skupova. Cene ulaznica mi neigra ulogu.Mada sam cuo mnoge komentare da su skupi ovi ili oni,neki naplacuju po motoru neki naplacuju i suvozaca Za moj pojam samo po motoru je ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...