sasasnob 57 Napisano Mart 3, 2011 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Bravo KINGSI !!! Lepo ste se navozali..........bese davno ali lepooooo..... "Siroko" ste castili Tursku policiju.........ima se .....moze se Pozdrav.........iz Afrike. Dobre voznje se dugo pamte. Drago mi je da je ovaj putopis i posle toliko godina interesantan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 7, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis i lepa tura. Lele uplashiste me sad za brzinu. Neki drugari me zovu na leto do Turske, pa nije valjda da cemo celim putem kazne da im placamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3036 Napisano Maj 26, 2020 Drug član, 1065 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Čitajući Doktorov putopis Turska 2019 setih ove ture i Sašinog stila pisanja koji me oduševio sada kao i onda kada sam ga prvi put čitao.Pročitah ga opet - kao prvi put :-)Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...