shoyyka 10300 Napisano April 4, 2022 (promenjeno) Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 'oće l' neko kupit' odličan auto...Sledi pitanje:A što ga prodaješ ako je odličan?Pa eto,promenio bih malo...U Februaru punih 5 godina kod mene...2004-o,registrovan do 02. 2023.,održavan maksimalno,doduše nije se ni kvario,čuveni EGR ventil zamenjen novim,originalnim(30000 din.)prošle godine,veliki servis praktično nema jer je na lanac(naravno i on se proverava)...Set letnjih,set zimskih guma Goodyear...Agregat u ekstra stanju,ne habam ja to,kvačilo,zamajac ni naznake riknjavanja...Sve u svemu siguran,porodičan auto.Inače prvi sam vlasnik u SRB... Uostalom evo linka... Opel Vectra C 2.0 DTI WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Opel Vectra C 2.0 DTI, 2004. godište... Evo par današnjih fotosa iz Darosave,pošto mu stavih felne sa letnjim gumama...Napomena,nije opran... Ovo su iz Baroševca,isto danas... Čeka me auto od 100kw...kolegin Promenio April 4, 2022 član shoyyka 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3579 Napisano April 4, 2022 Malinar u pokusaju, 1707 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ja opel ne volim ni na slici da vidim, ali moram da priznam da im se ovaj 2.0 dti motor pokazao jako dobrim. Mislim da za ove pare ozbiljniji auto ne može da se uzme. Srećna prodaja. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8186 Napisano April 4, 2022 Ne silazi, 2142 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Mogao si bar da ga opereš. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano April 4, 2022 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma čim nije opran tu je nešto sumnjivo... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10300 Napisano April 4, 2022 (promenjeno) Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ma malo prašinice,juče do KG-a par kapi kišice... Auto se može pogledati u AR-u,Darosavi,a može i u KG-u,tamo sam često. Promenio April 4, 2022 član shoyyka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano April 4, 2022 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Kolega bas trazi auto do 2.500 evra, mozda njemu da ponudis Salu na stranu meni su ove Vektre skroz dobre, a verujem i da si to domacinski odrzavao. Kum dok je ranije vozio direktora banke imao je bas ovakvu kancelariju i svasta je prezivela. Svi koji imaju predrasude zato sto je Opel, nisu ni svesni da je ovo jedan od kvalitetnijih automobila te klase i tog godista. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano April 5, 2022 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Još ako je teran po starom KG putu... Malo k..am.Ja imao taj motor u Astri davno..Otišla sa oko500.000 samo creva na prelivima dizna menjana...Mislim da se još tera... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1419 Napisano April 26, 2022 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ovo još uvek aktuelno ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10300 Napisano April 26, 2022 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ne,privremeno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1419 Napisano April 26, 2022 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Hajde aktiviraj to, traži se neko pouzdano a opet cenovno pristupačno auto, a ovo tvoje baš liči na to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10300 Napisano April 26, 2022 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Javiću... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...