Cope 215 Napisano Avgust 7, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ranom zorom palim jarca i put za Crnu Goru. Destincaija je selo Radoviæi. Još ne znam kojim æu putem da se vozim, ali imam ideju da idem Starim Avalskim putem do Rudnika, pa preko Pljevalja do Žabljaka, pa na Risan. (prihvatam sugestije) Neverujem da æu preæi 120 km/h. Moj prosek je vožnja 70-100 km/h, i lagano. Kome odgovara tempo i varijanta može da se prikljuèi... :biker: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2730 Napisano Avgust 8, 2006 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put ! Sa srecom :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Avgust 8, 2006 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred Cope! Javi se odozdo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Avgust 8, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan ako ne grijesim ti ces poslije Zabljaka da sidjes na put Niksic-Trebinje i onda ces da se prikljucis putem Vilusi-Risan? s obzirom da vozis tu magaricu od endura mislim da ti nece predstavljat problem taj put jer i nije bas kvalitetan... imas 20km uskog, dosta slabog, ponedje i makadamskog puta... (bio ja prosle godine Bulldogom i zaeba se). u svakom slucaju saljem ti na PP broj pa se javi ako budes imao kad. srecno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Avgust 8, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Javi se, a put je stvarno loš, ali ne toliko strašno. Možda bi mogao ako nisi bio da ne ideš na Žabljak, nego od mosta na Ðurðeviæa tari skreneš kanjonom Tare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Avgust 9, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam, ima deo puta u Bosni, nekih 15km, koji je jako los, a ostalo je ok. Tih 15km se kolima prelazi za 45 minuta, znaci lagana voznja. Preci preko Zabljaka je dozivljaj, bar sto se tice prirode, tako da tu neces pogresiti. Prelaz preko Krnova...Tara... Ma extra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 9, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Na zabljaku sam zadnji put bio kolima zimus dok nije zavejalo i imam zelju da taj deo obidjem motorom leti. Zao mi sto necu uhvatiti jutarnje svetlo dok se dize izmaglica, a okolo sve zeleno... Fenomenalno nesto. A mozda i prespavam na planini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Avgust 9, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi da bih rado krenuo sa tobom po tim krajevima, ali sa mojim skuterom tesko da bih se usudio Prolazio sam tuda par puta kolima leti i predeli su fenomenalni. Nema mnogo guzve, kao sto je to slucaj sa kanjonom Morace, vazduh je odlican, ostar, sve mirise na prirodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Avgust 9, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Evo kad pomenuste Durmitor i skuter... (Kopirano sa motori.hr) DUBROVNIK-DURMITOR-DUBROVNIK krenio sam preko cetinja, podgorice ,mojkovca 317 km a povratak mi je bio preko šavnika nikšiæa trebinja 186 km plus tu ima malo voznje po podgorici i žabljaku. kratki dojam: kada se prodje podgorica i uðe u kanjon moraèe preplavilo me tako oduševljenje da sam reko da ovo ne može biti bolje, kad ono kanjon tare i ne možeš vjerovati da je tako dobro, dobro, prekrasan zrak, miris bilja, sijena...i onda na kraju crno jezero. tamo sam sijeo uru vremena da doðem sebi od lijepote najbolje na putu:kanjon moraèe, tare, crno jezero najgore:loš put žabljak-šavnik ( tu sam morao stati da se 2 puta odmorim od treskanja) kilometara:503 vrijeme:05:30-19:15 utrošak goriva: 2 tankanja po 7,5€ i doma 46 kn (znaci od žabljaka do dubrovnika za 46kn) skuter:bez ikakvih problemima se nosio sa vrletima CG, samo mi je u jednom trenutk prifalilo da je brzi, pa da mogu pretici cetinjski autobus uzbrdo, jer ga ja ovaj ložio 80km/h ej i to uzbrdo... put:mali promet, a cijelim putem od DU-žabljak-DU vidio samo 9 motorista - - - - - - - - - - - - - - - - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Avgust 9, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan A ova zadnja je kao pozadina za Win XP ili Win X8 P... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Avgust 9, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci...EXTRA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Avgust 10, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Cope ajde baci mi tel na PM, ja se razmisljam da krenem danas rano popodne, a ako ne stignem sutra ujutru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Avgust 10, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put i sve najbolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 10, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Gasho, odlicne su ti slike!!! Crno jezero je strava ispalo. Jedva cekam da zapalim, nego smorilo vreme, pa cu da mozda pomerim put za neki dan kasnije. Gledam prognozu na internetu i placem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 10, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan TOTALNI SVRŠING od slika. Gašo legendo, putni manijaèe !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 602 Napisano Avgust 10, 2006 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan TOTALNI SVRŠING od slika. Gašo legendo' date=' putni manijaèe !!![/quote'] Pa nisu to Gashine slike jebate !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 10, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan TOTALNI SVRŠING od slika. Gašo legendo' date=' putni manijaèe !!![/quote'] Pa nisu to Gashine slike jebate !!!!! Bas sam i ja to hteo da kazem (sto ne umanjuje lepotu slika i to da je Gasho legenda nego cisto preciznosti radi) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 10, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan TOTALNI SVRŠING od slika. Gašo legendo' date=' putni manijaèe !!![/quote'] Pa nisu to Gashine slike jebate !!!!! Ma daj... Pa on ih je postavio, i nema veze na kraju krajeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Avgust 10, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ne... Slike su Fjakine, legendarnog foto-amatera iz Dubrovnika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 10, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Definitly, odlazem put zbog loseg vremena Danas sam mislio da zamenim ulje i dotegnem i podmažem štošta na motoru, i da ga spremim za put, ali ne vredi. Dok sam završio posao i obaveze u firmi, eto i kiše i mraka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Avgust 10, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Samo mi reci...koji je skuter u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 602 Napisano Avgust 10, 2006 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Definitly' date=' odlazem put zbog loseg vremena Danas sam mislio da zamenim ulje i dotegnem i podmažem štošta na motoru, i da ga spremim za put, ali ne vredi. Dok sam završio posao i obaveze u firmi, eto i kiše i mraka...[/quote'] I ja sam htio iæi u subotu ujutro, no vozati se po Durmitoru po kiši mi nije nužda. Odgaðam put za koji dan, ne znam toèno. Ako vidite zelenu XTZ 660 Tenere i orange KTM 640 samo trubite i iðemo na pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Avgust 10, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan A moze li motor na voz pa do Podgorice? Zna li neko koja je cena prevoza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Avgust 10, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/forum/viewtopic.php?p=28340#28340 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 10, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan A moze li motor na voz pa do Podgorice?Zna li neko koja je cena prevoza? Mislim da poštanskim može. I ja sam htio iæi u subotu ujutro' date=' no vozati se po Durmitoru po kiši mi nije nužda. Odgaðam put za koji dan, ne znam toèno. Ako vidite zelenu XTZ 660 Tenere i orange KTM 640 samo trubite i iðemo na pivo [/quote'] 'Ladna Trebjesa može uvek... :jos_piva: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...