Jump to content

Moto Zajednica

Gde naći čelični lanac prečnika φ13

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 479 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600E

Ovako treba mi dugačak čelični lanac (oko 4-5m) minimalnog prečnika φ13, pošto planiram da vežem motor za radijatorske cevi sa plafona u podrumu, a nigde drugo i ne može da se veže. Zvao sam MMVeriga firmu oni ih proizvode ali su samo velikoprodaja, puno manjih firmi maloprodaja tipa Merkur, Jeep kommerce, Senjak isl. i niko neće da naručuje taj lanac na metar samo na ceo kotur, a mnoge jednostavno neće da se bakću s'tim jel slabo im ide prodaja. Ako neko zna gde može da se nabavi ovakav lanac neka javi  ;).

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2143 postova

Ja sam kupio 5 metara lanca fi 12 mm za neku bovu i ti u Jeep Commercu u Karadjordjevoj. Seku na duznu meru, a placas po kilogramu. E ne znam da li neko pravi fi 13 mm, to mi malo deluje nestandardno.

;)

• Drug član, 2143 postova

Pa prave ovi http://www.mmveriga.co.yu/index.html i ovi http://www.sila.rs/glavna-stranica ali ne može da se kupi  :(. Jesi li siguran da si uzeo fi 12, ja sam danas bio i najdeblji je bio preseka fi 10.

Sigurno je bio fi 12, mozda ga samo trenutno nemaju na lageru, meni je trebao takav lanac da potopim neki teg za bovu za brod na Savi (zeleznicka shina duzine 4 metra) Jesi oitao jel mogu da naruche ?

• Svrati ponekad, 143 postova

Jeste, ali koliko znam imaju neku varijantu za dostavu ili nekog distributera ovde...Aj, proveriću u toku dana.. neki drugari su uzimali da bi podizali i vezivali koncertne klavire, pa da od njih tražim kontakt...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja