saki013 1 Napisano Novembar 18, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/%D0%A0%D0%A2%D0%A1+1/25869/%D0%A2%D1%80%D0%B0%D0%B3%3A+%D0%94%D1%83%D0%B3+%D0%BF%D1%83%D1%82+%D0%BA%D1%80%D0%BE%D0%B7+%D0%A0%D1%83%D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%B8%D1%98%D1%83.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 41 Napisano Novembar 18, 2008 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Vec bilo... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=26076.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saki013 1 Napisano Novembar 18, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan Inace,ja sam jedan od autora ove emisije i tek sam sad ukapirao da mogu postaviti na ovaj sajt.A kao ste videli bilo nam je SJAJNO> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 203 Napisano Novembar 19, 2008 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam dva puta emisiju,super je. Rumunija iz vaseg ugla izgleda super,ja je pamtim u ne tako lepom izdanju,ali putopis je uradjen profesionalno,svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Novembar 20, 2008 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo sam sa net-a ovih pola sata i pogledao.....................za razliku od ostalih komentara - moj komentar nije pozitivan. Mislim da je suvise "turisticki" i nedovoljno "bajkerski"...........sve je snimljeno kao informacija o turistickim mestima u Rumuniji (sto je dobro, ali nije moto). Kada Buca i njegov drug Avramov pricaju, suvise je to staticno.........mislim da nije nikome interesantno da gledaju njih dvojicu kako nam pricaju podatke o raznim gradovima u Rumuniji (koje svako moze - ako ga interesuje - da nadje na Net-u). Imali su tehniku (za snimanje) a nisu slikom dali informaciju bajkerima gde je to u Rumuniji interesantno motociklom otici, gde sresti rumunske bajkere, gde zanociti i biti dobro primljen sa motociklom....... Mislim da "Quassar" i "Joseph B." sa njihovim reportazama i fotografijama su daleko, daleko interesantniji svim bajkerima.............prosto probude zelju kod nas (bar kod mene) da proputujem tamo gde su oni bili.................dok to uopste nije slucaj sa ovom reportazom "Long way around Romania" koja kod mene ne budi takvu zelju. Ipak cestitam Buci i njegovom drugu sto su uspeli da na RTS postave pricu gde su motocikli u odredjenoj ulozi. Ne zamerite na iskrenosti. Pozdrav iz Afrike............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Novembar 20, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao emisiju i jos jednom potvrdio da je Rumunija medju najinteresantnijim destinacaijama za voznju motorom, a narocito ssto je na dohvat ruke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saki013 1 Napisano Novembar 20, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan Konacno i jedna kritika i to vrlo osnovana.Hvala na tome.Trudicemo se da ubuduce postavimo stvari na mozda drugaciji nacin.Ovo je jedan vid prezentovanja,a u principu svako ko bi otisao uradio bi drugacije.Ne zelim da se pravdam ali je dosta tesko voziti i pritom razmisljati televizijski i od toga kasnije napraviti emisiju.Ova emisija nije namenjena samo bajkerima.Ona je vecinom namenjena ljudima koji nikad nisu seli na motor,niti imaju nameru da se voze motorom po Rumuniji.Provukli smo pricu o putovanju motor kao lajt motiv i to u potpuno pozitvnom izdanju.U svakom slucaju trudicemo se da opet bude drugacije. Sale Avramesku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano Novembar 21, 2008 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan pregledao sam na brzinu film i svidelo mi se kako ste uradili. Onaj ko nije pravio dvd sa tura ne zna koliko vremena i truda treba da se odvoji da bi se sve spakovalo u odredjenu minutazu. Ja sam sa ekipom 2004 obisao deo Rumunije, Crajova, Bran, Brasov, Constanca, Mangalia, Vama Veke pa u Bugarsku Nesebar. Sledece godine imamo nameru da napravimo slicnu turu kao sto ste vi odradili, pa kako bi izvrsili blagovremene pripreme potrebni su mi sledeci podatci : cena goriva, orijentaciona cena prenocista, cene u kafanama, cene hrane u prodavnicama i sl. Da li je viza besplatna. Pozdrav Sasasnob Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saki013 1 Napisano Novembar 24, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo ovako Vizu nismo platili jer smo bili na prijemu kod generalnog konzula Rumunije i on nam je licno izdao vize koje vaze 6 meseci.Lei se menja za otprilike 1euro=3.6 leja.Spavanje smo placali od nekih 50 leja do 120., i to govorim za dvokrevetnu sobu bez dorucka.Pristojan obrok je 10-15 leja po osobi.Na ovoj ruti uopste nije bilo problema naci prenociste i to uglavnom u hostelima u predgradjima.Gledali smo da uvek nadjemo motel sa zatvorenim parking prostorom.Litar bezolovnog je oko 3.70-3.80 leja.Putevi su im solidni osmi sto na dosta mesta su radovi naputu,ali su oni pristojno obelezeni.Cene u prodavnicama su manje vise vrlo slicne nasim cenama,a izbor je gotovi isti.Ako ti treba jos nesto slobodno pitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Novembar 28, 2008 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Imate li informaciju koliki ste rejting postigli ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Decembar 3, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Rumuniju sam prilicno "prosao" autom ali imam nameru i motorom...skinuo sam video i upravo ga gledam...zamerke....trebali ste malo bolje da se informisete ......Stefan Cel Mare je Moldavski a ne Rumunski vojskovodja (spomenik mu stoji na centralnom mestu u glavnom gradu Moldavije Kisnjevu....kao i u vecini gradova koji imaju veze sa originalnom Moldavskom istorijom).....drugo u jednom momentu kazete evo nas u Moldaviji....bili ste u delu Rumunije koji se naziva Moldova i koji su Rumuni aneksirali od sadasnje drzavice Moldavije....koja je sused Rumuniji......ah evo vidim sada u Iasiju se ispravljate.....Tako ce zapadnjaci verovatno jednog dana praviti i reportaze sa Kosova nafilovani podatcima iz Kosovskog kulturnog centra u Pristini a ako bude gledao neko od Srba pizdece......Da pokusam da objasnim onima koji nisu bili u Moldaviji......ukratko Moldavcu je bolje da opsujete nekoga od familije nego da mu slucajno kazete da je Rumun..... Dozivljaj mora da je bio neopisiv pogotovo sto ste imali razlicite vremenske uslove....da ste napravili po emisiju za svaki dan posto u Rumuniji zaista ima mnogo toga da se vidi mislim da bi bilo interesantnije....ovako mi nesto nedostaje....mislim da bi jos slika koje ste pravili tokom putovanja bar ovde na forumu upotpunilo dozivljaj.....i sto je najbitnije da ste se vratili zivi i zdravi obogaceni novim iskustvima.... Moze se lako desiti da 2009-te podjem vasim tragom samo sto u Iasiju nikako nebih nastavio pravo nego bih skrenuo malo i u pravu Moldaviju.....ima i tamo sta da se vidi (osim Moldavki)..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saki013 1 Napisano Decembar 10, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan sto se tice rejtinga, imali smo koeficijent 3.4,a za lakse shvatanje emisija koja je isla otprilike u to vreme o americkim izborima imala je daleko manji koeficijent Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Al si nasao poredjenje americki izbori , sto nisi dao poredjenje sa napadom na svetski trgovinski centar to je zanimljivije svakako a izbori ni kod nas nisu popularni . Za one koji planiraju putovanje u sledecim godinama u rumuniji imate dosta hotela , pansiona, restorana sa cenama kao kod nas ( u manjim mestima manje u velikim Beogradske ) . Na putu se koristite pravcima i putevima koji su evropski ( imaju crvene stubice pored puta i oznake E na kartama) , ako koristite one sa plavim stubicima imacete i potrebu da vise pazite od zutih stubica bezite . Svi veliki gradovi su u zadnje vreme dobili kruzne raskrsnice na ulazima i izlazima ( zbog fabrika i mega marketa ) , pa malo veca paznja oko njih nije na odmet sa obzirom da se slabije snalaze u njima . Benzina ima koliko hocete a i pumpi koje ga toce pa za to nemorate da brinene . Pare obavezno menjajte u menjacnicama rumuni su odranije poznati kao vesti menjaci na ulici ??? . Zlu netrebalo iskopajte sa neta ranije broj telefona nasie ambasade u bukurestu i konzulata u temisvaru . I naravno srecan put da se lepo navozate slike da nam donesete . Sto se tice emisije bila je super , malo je moglo vise da traje ovako je izgledala malo zbijena i brza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saki013 1 Napisano Decembar 11, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan To je bilo istog dana emitovano,tako da imam poredjenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 11, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Postoji li neki sajt sa spiskom motela, hostela i kampova u Rumuniji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 11, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Postoji li neki sajt sa spiskom motela, hostela i kampova u Rumuniji? evo ti dva linka koji mozda posluze svrsi. prvi mi je preporucio guasaar i ja ga upotrebio. uradio online rezervaciju preko njih i placanje kred.karticom i bio prezadovoljan izabranim hostelom, prijemom od strane vlasnika itd. konkretno koristio sam hostel Florin BB Apartment u Brasovu. pretpostavljam da taj servis koriste i drugi hosteli u Rumuniji http://www.eurohosteltraveler.com takodje, mozda ti posluzi i ovaj link/kontakt: lik je zaljubljenik u Rumuniju i stavio je dosta korisnih stvari na ovaj sajt. http://motoromania.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...