drag 6 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan !!! PAZNJA-PAZNJA !!! Morali smo da namestimo na drugi datum sve tri trke. Novi datumi: 16. maj. 27. jun. 25. jul. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Po sto imamo drugi datume, sledeci stunt masteri dolazi na 16.05.2009. A oni ce biti i sudija za streetfighter. HIDI MIKI ERDES CABA SELESI PEPE Na zalost Eric Teboul, Topfuel dragster od 1200ks, ne moze da dolazi ni jednu datum, po sto vec zauzeto. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Preraden je srbijadragbike webstranica. Klikk www.srbijadragbike.rs Cekam vas misljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Svaki takmičar koji želi da prezentuje svoj dosadašnji uspeh, motocikl ili svoj projekat, svoje podatke može da nam pošalje ako popuni priloženi dokument i pošalje nam ga na e-mail adresu. Ove dokumente ćemo objaviti i zadržati na web strani najmanje do sledeće sezone utrka. Svejedno da li je streetfighter ili dragracing. Klikk: http://www.srbijadragbike.rs/front.html Posle na leve strane "TAKMICARI". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Februar 20, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Na nasu webstranu (www.srbijadragbike.rs), stavilismo nove opcije, "KRUZNO PISMO". Pisite tamo vase mail, da stalno imate novo informacije u vezi trke ubrzanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Na nasu web ima novo informacija u vezi takmicarski licensa, i pravilnik za STREETFIGHTER. www.srbijadragbike.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Njega ocekujemo na izlozbu Motopassion u Beogradu i na Batajnicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stuntjunkie 13 Napisano Mart 3, 2009 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za trud! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za trud! Hvala! Vidim da ti je ime stuntjunkie, jel hoces da prijavis za trke streetfighter? Sudija ce biti Erdes Caba (hu), Selesi Pepe (hu) i Hidi Miki (hu). Pravilnik za stunt jako jednostavno, koji mozes da nades na nasu webstranu. http://www.srbijadragbike.rs/pages/streetfighter.html Ne treba da znas nesto puno, nekoliko metar na zadnjak, malo dim, itd.... Negde moramo da pocnemo i streetfigter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Mart 6, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Drugari! Molim vas da procitajte pravilnik, jer bas cujem, da neko hoce da stavi slik guma, neko hoce da se spusta motora itd..., a hoce da ucestvuje u street kategoriju. Slik moze koristiti samo u vrhunski kategoriji, ali samo na prednje tocak!!! Pustanje motora samo u otvorenim kategoriji! Pravilnik: http://www.srbijadragbike.rs/pages/pravilnik.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Prijavio bih se ja, ne znam puno trikova al ovaj mi je najbolji: samo mi fali jedan cilindar Dolazim svakako na takmičenje, tako nešto se ne propušta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SašaCvetković 0 Napisano Mart 16, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dodjite svi na Srbija Dragbike dozivecemo adrenalin i nezaboravan provod koji se pamti za ceo zivot!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Mart 16, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bili su juce na B92. Jedva cekam maj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SašaCvetković 0 Napisano Mart 16, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jesu bili su juce na B92 i ja jedva cekam maj!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan dobio sam sledeca poruka: Dali u se u street 600 kategoriji može imati kompletan Akrapović sa granama? Imam power comander i quick shifter (dal moram skinut quick shifter ili može ostat na motoru da nije uključen) Hvala! Odgovor: komplet grana i power commander moze. quick shifter moras skinuti. Reklamirali smo, da na motopassion donesemo dragster. Zbog tehnicke greske nismo mogli. Zbog toga izvinjavamo. Ako bog da u Novom Sadu bice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Mart 17, 2009 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, U Četvrtak sam bio na sajmu pričao sam sa Vilmošom. Rekao sam mu da ću pitati firmu dali bi došli kodnas, imaju mašinu za Super Twin Top Fuel. Dobio sam odgovor, ako hoćete da dođu javite mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Mart 23, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, U Četvrtak sam bio na sajmu pričao sam sa Vilmošom. Rekao sam mu da ću pitati firmu dali bi došli kodnas, imaju mašinu za Super Twin Top Fuel. Dobio sam odgovor, ako hoćete da dođu javite mi. Poslao sam ti mail. Novo slike u galeriju. Motopassion 2009 www.srbijadragbike.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano April 1, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Postupak takmičarima za dobijanje license na takmičenju SRBIJA DRAGBIKE Postoje 2 vrste license: 1. Dnevna licensa-tražiš i dobiješ je na dan takmičenja i dobiješ nagrade za osvojeni rezultat (pehar,diplomu itd) ali ne boduješ se za ŠAMPIONAT DRAGBIKE 2. Godišnja licensa-tražiš i dobiješ pre 16 maj i dobiješ bodove sa osvojenim rezultatima na osnovu tih bodova se klasificiraš u ŠAMPIONATU DRAGBIKE i ulaziš besplatno na sva takmičenja u organizaciji MSS (kros,roadracing,klasik itd.) Postupak za godišnju licensu klikni ovde: http://www.srbijadragbike.rs/pages/dokumenti.html PRVI PUT SE IZDAJE U SRBIJI DNEVNA LICENSA Postupak za DNEVNU licensu: A. Dođeš na ulaznu kapiju kupiš redovnu dnevnu ulaznicu-500din čuvaj kartu celi iznos biće ti vraćeno kroz osiguranje B. Javiš se u takmičarskom depou C. Ispuniš formular za dobijanje dnevne license-osnovni podaci o tebi i tvojoj mašini- dnevna licensa se plaća MSS cenu još neznamo D. Slopiš dnevno osiguranje otprilike 750din--tu će ti biti priznata cena od ulaznice ZAŠTO JE POTREBNO? Osiguranje-- za ne daj bože Licensa------ipak si učesnik na zvaničnom takmičenju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano April 1, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan jel to znaci da cu moci da se prijavim na dan trke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano April 1, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan jel to znaci da cu moci da se prijavim na dan trke? Jeste, samo onda ne dobijes bodove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan VREMENSKI RASPORED PRVOG TAKMIČENJA MEĐUNARODNOG ŠAMPIONATA SRBIJE OTVORENOG TIPA 16.05.2009 dan takmičenja 08:00-09.00 slobodni treninzi 09.15-12.00 kvalifikacije 12.00-14.00 streetfighter show i takmičenje za streetfighteraše 14.00-16.00 finalno takmičenje 16.00-17.00 proglašenje pobednika Prijavljivanje za takmičare traje do 11 sati. To jest,da do 11.00 sati treba predati motorbicikl na tehnički prijem. Obratite pažnju, da kvalifikacije traju od 09.15 do 12.00 sati! To znači, ako se neko prijavljuje u 11.00 sati i ako je već njegova kategorija završila u kvalifikacijama, onda neće imati mereno vreme da učestvuju u takmičenju. Budite pažljivi i slobodno pitajte organizatore. Organizatori zadržavaju prava, da se promeni raspored na dan takmičenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam pravilnik ali nisam najbolje razumeo kategoriju UP 900+Top. Da li to znaci da svi pomenuti motori spadaju u istu klasu zzr1400,hayabusa,xx1100...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko se ispune svi propisani uslovi ovi motocikli nemogu biti u jednoj kategoriji.XX1100 na kojoj je recimo uradjeno sve sto je dozvoljeno ili zzr 1100,se nikako nemogu porediti na stazi sa standardnim zzr_om 1400. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...