vuk kv 0 Napisano Decembar 16, 2008 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan nazalost ni na jednom. posao mi nedozvoljava i imam veoma malo slobodnog vremena. Nadam se da cuu sledece godine imati vremena da odem bar na desetak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deniskv 0 Napisano Decembar 16, 2008 U prolazu, 8 postova Lokacija: KRALJEVO Prijavi odgovor kao problematičan nazalost ni na jednom. posao mi nedozvoljava i imam veoma malo slobodnog vremena. Nadam se da cuu sledece godine imati vremena da odem bar na desetak NADAMO SE VUCE!!POZZ ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 20, 2008 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cisto za informaciju Forumasima polako,ali sigurno napredujem da ispunim svoj BONUS od 30 susreta i zurki u 2008.god.,kako sam najavio u prethodnom postu. 28.put je bio Rodjendan MC Otpisani Sr.Kamenica, a danas upravo, posto ovo napisem, polazim u NS na Rodjendan MK NS Riders. Sljedeci vikend, Boze zdravlja sam u Tuzli na Bikers New Year u organizaciji MK Salines Tuzla. ;D I znaci to bi bilo to za 2008.godinu. OKRUGLO 30 Motoskupova i Zurki! Uzdravlje!!! ;D ;D ;D SRETNA NOVA 2009. SVIM BAJKERIMA I BAJKERKAMA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
babynik 0 Napisano Decembar 20, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: VELIKA PLANA Motocikl: yamaha viraqo Prijavi odgovor kao problematičan Cisto za informaciju Forumasima polako,ali sigurno napredujem da ispunim svoj BONUS od 30 susreta i zurkiu u 2008.god.,kako sam najavio u prethodnom postu. 28.put je bio Rodjendan MC Otpisani Sr.Kamenica, a danas upravo, posto ovo napisem, polazim u NS na Rodjendan MK Riders. Sljedeci vikend, Boze zdravlja sam u Tuzli na Bikers New Year u organizaciji MK Salines Tuzla. ;D I znaci to bi bilo to za 2008.godinu. OKRUGLO 30 Motoskupova i Zurki! Uzdravlje!!! ;D ;D ;D SRETNA NOVA 2009. SVIM BJKERIMA I BAJKERKAMA! Svaka cast,ja zbog loseg zdravstvenog stanja i puta samo na 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Decembar 21, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan A bila si na kinaske moto-skupove! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 207 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Sto skupova i zurki 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
babynik 0 Napisano Decembar 23, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: VELIKA PLANA Motocikl: yamaha viraqo Prijavi odgovor kao problematičan A bila si na kinaske moto-skupove! ;D Pa ako se i to racina onda na 3 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Decembar 24, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan A bila si na kinaske moto-skupove! ;D Pa ako se i to racina onda na 3 ;D Svaka onda cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 24, 2008 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto skupova i zurki 15 STO za rucavanje,masiranje ili peglanje? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Decembar 24, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Cisto za informaciju Forumasima polako,ali sigurno napredujem da ispunim svoj BONUS od 30 susreta i zurki u 2008.god.,kako sam najavio u prethodnom postu. 28.put je bio Rodjendan MC Otpisani Sr.Kamenica, a danas upravo, posto ovo napisem, polazim u NS na Rodjendan MK Riders. Sljedeci vikend, Boze zdravlja sam u Tuzli na Bikers New Year u organizaciji MK Salines Tuzla. ;D I znaci to bi bilo to za 2008.godinu. OKRUGLO 30 Motoskupova i Zurki! Uzdravlje!!! ;D ;D ;D SRETNA NOVA 2009. SVIM BAJKERIMA I BAJKERKAMA! Šta li su tebi nasuli u piće... pa ti ne znaš ni kome si išao na rođendansku žurku u "tvome" Novom Sadu :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 24, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Cisto za informaciju Forumasima polako,ali sigurno napredujem da ispunim svoj BONUS od 30 susreta i zurki u 2008.god.,kako sam najavio u prethodnom postu. 28.put je bio Rodjendan MC Otpisani Sr.Kamenica, a danas upravo, posto ovo napisem, polazim u NS na Rodjendan MK Riders. Sljedeci vikend, Boze zdravlja sam u Tuzli na Bikers New Year u organizaciji MK Salines Tuzla. ;D I znaci to bi bilo to za 2008.godinu. OKRUGLO 30 Motoskupova i Zurki! Uzdravlje!!! ;D ;D ;D SRETNA NOVA 2009. SVIM BAJKERIMA I BAJKERKAMA! Šta li su tebi nasuli u piće... pa ti ne znaš ni kome si išao na rođendansku žurku u "tvome" Novom Sadu :D ma Branko misli na NS Riderse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 24, 2008 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma Branko misli na NS Riderse Sasa ti si pametan momak i sve ti je jasno,ali ovaj zajebant mora svakoga ispravljati. ??? ;D On je "bezgresan"! ??? Ujedno se izvinjavam mojim Dragim Novosadjanima MK NS Riders na nenamjerno napravljenoj gresci uz sve pohvale za Rodjendansku Zurku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...