MarkoT 133 Napisano Mart 25, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: U najavi Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog zanima, da postavim i ovde Na prodaju Nexus 500, u odlicnom stanju, trenutno bez ulaganja (mali servis pred sezonu eventualno), sve od potrosne robe u dobrom stanju - gume, plocice, akomolator, itd... Ja sam vlasnik. Istekla je registracija. Masina sa ubrizgavanjem, mali potrosac. Cena 2850 podlozna dogovoru, moze realna zamena uz Vasu doplatu Radi vise informacija telefon je 0603610456 Vise slika na linku : https://www.polovniautomobili.com/motori/19705833/gilera-nexus-500? Promenio Mart 25, 2022 član MarkoT 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 133 Napisano Mart 25, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: U najavi Prijavi odgovor kao problematičan Takodje na prodaju Agility 50 4T u odlicnom stanju, sa slike iza njega. Reg do 10.06.2022 Bez ulaganja 2006 god Vise slika kymca na linku (da ne gusim mb na forumu) https://www.polovniautomobili.com/motori/19702005/kymco-agility-50 Cena za njega 650 eur podlozno korekciji Telefon isti kao i gore 0603610456 - Marko Promenio Mart 25, 2022 član MarkoT Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10536 Napisano Mart 26, 2022 Drug član, 3409 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Prosledih link za Agility školskoj drugarici...'oće da uzme sinu skuterčić... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 133 Napisano April 6, 2022 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: U najavi Prijavi odgovor kao problematičan Agility prodat, Nexus aktuelan i dalje. Mnogo neozbiljnih kupaca koji trose moje i njihovo vreme, a da ne napominjem one koji samo posalji poruku tipa "zadnja cena","cena za kes" itd... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 133 Napisano April 6, 2022 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: U najavi Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4890 Napisano April 6, 2022 (promenjeno) Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, skuter ti je prelep. Evo ti dobronameran savet. Registruj ga i podigni malo cenu ako treba. Ovako kad je neregistrovan, ljudima koji nisu iz Vršca je teško da ga dovezu do svog mesta, mnogo skuplje ispadne. Takodje, neregistrovano vozilo uvek vuče za sobom sumnju "zašto" nije registrovano. Pozdrav, srećna prodaja Promenio April 6, 2022 član Markone88 2 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 133 Napisano April 7, 2022 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: U najavi Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu, vec sam kupio drugi motor koji je registrovan, ali izgleda da cu morati da registujem i ovaj, razmisljao sam o tome vec, verovatno da je tako najbolje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2633 Napisano April 8, 2022 Slow rider, 945 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan On 6.4.2022. at 16:50, MarkoT je napisao: Agility prodat, Nexus aktuelan i dalje. Mnogo neozbiljnih kupaca koji trose moje i njihovo vreme, a da ne napominjem one koji samo posalji poruku tipa "zadnja cena","cena za kes" itd... Čovek te ne pita ništa, sem da kažeš zadnju cenu za keš, pošto si i sam napisao da je podložna dogovoru, i ti kažeš da je neozbiljan i da ti oduzima vreme Ti si onda neozbiljan prodavac 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 133 Napisano April 8, 2022 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: U najavi Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, na licu mesta je podlozna dogovoru, tako bih trebao da preformulisem. Koreckija je moguca za kupca sa namerom da pogleda i proba, pa da se dogovaramo. Izgleda da jednostavno ne volim takve poruke - "cena za kes", jer uvek mi je nesto u glavi da to nije pravi kupac, nego neko ko hoce da me iscima na 2300-2400... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4124 Napisano April 8, 2022 Drug član, 925 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan A i to "za keš", šta im to znači? Ako nije opcija nikakva zamena, kako misle da plate osim kešom... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano April 8, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Биткоином 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 133 Napisano April 12, 2022 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: U najavi Prijavi odgovor kao problematičan Godinu dana registrovan, vlasnik Inflacija pa je sad cena 3000eur 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 133 Napisano April 15, 2022 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: U najavi Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjeno ulje i filter ulja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 133 Napisano April 25, 2022 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: U najavi Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Novi vlasnik sa srecom da se vozi i da ga dobro sluzi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...