Dejan Branić 1 Napisano Mart 20, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno kupio R 1200 GS 2005. Kupio bih dve sijalice tzv maglenke iz razloga da se moj motor bolje vidi kada dolazi u susret drugim vozilima. Molim da mi date savet ako možete. Zahvalan Dejan Branić iz Smederevske Palanke. 0607000836 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano Mart 20, 2022 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Dejan Branić je napisao: Nedavno kupio R 1200 GS 2005. Kupio bih dve sijalice tzv maglenke iz razloga da se moj motor bolje vidi kada dolazi u susret drugim vozilima. Molim da mi date savet ako možete. Zahvalan Dejan Branić iz Smederevske Palanke. 0607000836 Dobro došao na forum...mislim da je ovo https://xenonsijalice.rs/univerzalni-led-far-za-motore-sa-nosacem-30w-2/ ok varijanta. Ovaj model ima poziciju i oborena svetla, prilično dobro osvetljavaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 288 Napisano Mart 21, 2022 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Na njega fabricki idu GIVI S322 led maglenke | Motoland WWW.MOTOLAND.RS GIVI S322 led maglenke A posto je cena tolika pogledaj ponudu na AliExpress skroz su korektne a cene su od 50e pa navise, zavisi kako prodjes zbog shippinga i kasnije carine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Mart 21, 2022 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Ja nikad nisam vozio po magli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Mart 21, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Na motoru se to samo zovu maglenke, al koriste se radi bolje uočljivosti. Ja moje palim u sumrak, manja šansa za "nisam te video" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Branić 1 Napisano Mart 21, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za ovo dodatno pojašnjenje. Nisam ni ja znao kako da ih nazovem pa sam naveo "maglenke" a ne "dodatne dve svetlosne jedinice koje povećavaju mogućnost da motor i motorciklista budu bolje vidljivi u sumrak i tokom noći" Hvala nafetS-u. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Mart 22, 2022 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ovakve ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Branić 1 Napisano Mart 22, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zašto da ne. Mogu li dobiti info o ceni, snazi itd. Već sam svima dosadan kao da kupujem ceo motor, a ne sijalice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Mart 22, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan ja imam ove, od kolege Neše @balkanlover70 baš uzeo. Moj lični utisak, kvalitetno alu kućište, ostale komponente (ožičenje, konektori i prekidač) jako dobro urađeni. Posle montaže, parkirao drugaricu na početak poligona u autu, ja vrteo par krugova, jedno 100-150m udaljenosti i krenem ka autu, simuliram mimoilaženje, štelovao da ne udaraju u oči. Sad bacaju nekih metar, metar i po od motora u zemlju, ne rasipaju, ali se primećuju dobro na tih 150m -> to mi je i bila poenta. Cenu ostavljam njemu da iskomunicira, snagu i ostale karakteristike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Mart 22, 2022 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan @nafetS Hvala za preporuku @Dejan Branić Evo link ka oglasu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...