okrad 11 Napisano Novembar 16, 2008 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Kawasaki GPz 550 Unitrak, 1986, registrovan, ispravan, pali, radi, ide, nove gume, sedi i vozi. Cena: 1500 evrica U obzir ne dolazi nikakva zamena, samo za kes! 064/8925-279 Darko Bg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Novembar 16, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan lepo ja reko da ces se ti vratiti na endura ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Novembar 18, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Motor - O D L I C H A N ! Ljudi wredi! Werujte - pogledajte! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko bi doplatio za ovo ak te interesuje. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=26697.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Novembar 20, 2008 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan lepo ja reko da ces se ti vratiti na endura ;D da, po koji put :-\ Kolko bi doplatio za ovo ak te interesuje. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=26697.0 uff... ne mogu toliko da se istegnem... ajmo ljudi, nisam naviko da mi motor stoji u oglasima vise od par dana ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Novembar 21, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan znam ja da ti odavno zalis za onom tvojom hondicom inace ljudi motor je stvarno odlican, ko ga uzme ima slatko da se navoza Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Novembar 21, 2008 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ala ti menjas motore kao carape I sto je najbolji svaki je po 1000e ;D Zelim ti uspesnu prodaju, u sta ne sumnjam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Novembar 23, 2008 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ala ti menjas motore kao carape I sto je najbolji svaki je po 1000e ;D Zelim ti uspesnu prodaju, u sta ne sumnjam pa to, soma evra, lako se pamti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Januar 4, 2009 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan u medjuvremenu palo farbanje, istice registracija, 1500 evrica, fiksno, hitno, samo za kes, NE ZAMENA!!! Beograd 0648925279 Darko ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 22, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan hm... jel to euro pao elem mogu slike sad kad je ofarban? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Januar 22, 2009 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan hm... jel to euro pao elem mogu slike sad kad je ofarban? cena je korigovana da vidim reakciju, ... to je ta cena, ,s tim sto uz motor dobijes 700 evrica kusur. a sto se slika tice, za tebe NE MOZE! s obzirom na to gde si, dodji da vidis masinu uzivo. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 22, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ocu ja , nego nece Novak da me dovede ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Januar 23, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ocu ja , nego nece Novak da me dovede ;D nemoj sada nece novak, nece tvoj drugar da ti da moj telefon Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 23, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan istina nece, oce i on da vidi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...