boki94 2 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan e ovako :'( situcacija je delikatna. krenuo ja da se spustam nizbrdo i ugasim motor, kad posle par metara vidim nema kljuca ???. stanem, vratim se par metara i pronadjem gornji deo kljuca polomljen na putu ;D. pogledam u bravu u njoj donji deo kljuca . e sad ovako :-\ :'( ??? kako da izvadim drugi deo kljuca iz brave ;D? unapred hvala ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Novembar 15, 2008 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pomocu igle. malo ga iglom izvadis da viri koliko-toliko, uhvatis kljestima i iscupas ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam kako to sa iglom .mozes li malo da mi pojasnis operaciju ??? ???? u svakom slucaju hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Novembar 15, 2008 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kao kad vadis trn iz prsta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Novembar 16, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi pomogao i neki jaci magnet... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Novembar 16, 2008 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi pomogao i neki jaci magnet... ??? Ako kljuc nije od mesinga, tj. legure koju magnet ne privlaci .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Novembar 16, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zajebano nema sta.Razbusi bravu i stavi novu,ima da ispizdis dok ga iscackas......... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Novembar 16, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dal mozes da vozis motor ? Ako mozes provozaj se do nekog dobrog bravara koji ima sve moguce alate i trikove da izvadi kljuc napolje a nece te kostati vise od neke ture pica u kafani, a ako zeznes bravu onda ce da te kosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Novembar 16, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan I meni se desilo pre par godina, uspeo sam da iscackam iglom uz dosta muke!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Novembar 17, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan odgurao sam do majstora ;D ;D i on mi je otvorio bravu i izvadio kjuc. ;D ;D ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Novembar 17, 2008 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan E dobro je da si rešio Čisto kao informacija: Pre neku godinu sam isto zalomio ključ u kontakt bravi, iglama nikako nije htelo, pa sam smislio da na neku deblju iglu kapnem vrlo malu kap super lepka na vrhu, polako pipnem odlomljeni komad ključa u bravi i malo sačekam da se sve stegne i da izvučem ključ. I uspelo je, čudom. ;D Ne bih preporučio ovu moju tehniku, zato što ako stavite preveliku kap lepka, zalepićete celu bravu i posle morate da je bacite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...